Navigatie

Beoordelingen Expert Delfzijl

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Delfzijl die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Delfzijl. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Mulder 8.1

expert Delfzijl is een klantvriendelijke winkel met goede service! super!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (761)

  • Beoordeling: 8.1

    expert Delfzijl is een klantvriendelijke winkel met goede service! super!
    Geschreven door Klant Mulder uit delfzijl op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en deskundig personeel. Nemen alle tijd voor je. Een aanrader !!!
    Geschreven door Klant uit farmsum op 07-07-2016
  • Beoordeling: 7.4

    We zijn tevreden over Expert, alles is goed.
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 23-06-2016
  • Beoordeling: 9.6

    onze ervaringen zijn prima / uitstekend een dikke 9+
    Geschreven door Klant Herrebrugh uit delfzijl op 12-06-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Goed geen slechte ervaring alles altijd goed behandeld
    Geschreven door Klant Bos uit delfzijl op 31-05-2016
  • Beoordeling: 9.1

    onlangs een nieuw wasmachine gekocht AEG ben zeer tevreden over het advies wat ik kreeg het is een prima wasmachine erg stil en met tal van mogenlijkheden ben er dus erg blij mee
    Geschreven door Klant Been uit delfzijl op 26-05-2016
  • Beoordeling: 7.3

    goed
    Geschreven door Klant uit appingedam op 25-05-2016
  • Beoordeling: 1.0

    Zeer slechte service andere bedrijven zijn sneller en meer service gericht bij klachten
    Geschreven door Klant Bolt uit farmsum op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.2

    De tv die we gekocht hadden werd snel en vakkundig aangesloten waarna we een prima uitleg over de bediening en mogelijkheden kregen. Toch ging er direct al iets verkeerd en binnen 10 minuten kwam de installateur terug om het euvel te verhelpen.
    Geschreven door Klant uit farmsum op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel, met goed en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit wagenborgen op 18-05-2016
  • Beoordeling: 4.0

    Niet tevreden kom er nooit weer
    Geschreven door Klant uit appingedam op 17-05-2016