Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Aan zo\'n winkel kunnen er vele een voorbeeld nemen. Vriendelijke verkopers met kennis van zaken die ruim de tijd voor je nemen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1439)

  • Beoordeling: 9.3

    Aan zo\'n winkel kunnen er vele een voorbeeld nemen. Vriendelijke verkopers met kennis van zaken die ruim de tijd voor je nemen.
    Geschreven door Klant uit deurne op 29-10-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit heide op 29-10-2015
  • Beoordeling: 8.3

    goede service,klantvriendelijk,aflevering prima,installatie monteur prima en vriendelijk.
    Geschreven door Klant Janssen uit venray op 29-10-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Goede uitleg over de producten en goede garantie bij problemen na aankoop.
    Geschreven door Klant uit helmond op 28-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Perfect
    Geschreven door Klant Burgers uit deurne op 23-10-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Wij zijn zeer tevreden over de aankoop bij expert. Ook over de bezorging en aansluiting zijn wij zeer tevreden. ?
    Geschreven door Klant uit helmond op 23-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Goede winkel en prima service
    Geschreven door Klant uit deurne op 23-10-2015
  • Beoordeling: 8.0

    bij Expert Deurne een goede en snelle service, vakkundigheid
    Geschreven door Klant Berkers uit deurne op 23-10-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Goed
    Geschreven door Klant uit deurne op 23-10-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Expert goede kwaliteit zeer goede service en prijs bewust voor iedere portemonnee.
    Geschreven door Klant uit deurne op 23-10-2015
  • Beoordeling: 3.6

    De producten zijn goed bij de expert, maar je moet elk product op google opzoeken aangezien de expert niet de volledige informatie op de site heeft staan.
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-10-2015
  • Beoordeling: 6.8

    Ik denk dat jullie dat niet willen.
    Geschreven door Klant uit helmond op 17-10-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Zoals ik al schreef het product wat ik besteld had was ook geleverd maar niet op de gewenste dag..
    Geschreven door Klant uit venray op 16-10-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Goede prijs/kwaliteitverhouding handhaven.
    Geschreven door Klant Megens uit deurne op 16-10-2015
  • Beoordeling: 8.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit deurne op 15-10-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Goeie winkel En Je wordt goed geholpen
    Geschreven door Klant Brunas uit deurne op 15-10-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Van alle markten thuis
    Geschreven door Klant uit deurne op 15-10-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Alle complimenten -in de ruimste zin van het woord- wil ik toekennen aan de ondernemers -directie- alsmede aan de personeelsleden van Expert Deurne. Dit is duidelijk een visitekaartje voor Expert Deurne en deze onderneming zet DEURNE duidelijk op de kaart. Vele ondernemers -van zowel uit Deurne als omliggende gemeente(n)- kunnen hier een duidelijk voorbeeld aan nemen. KLASSE!.
    Geschreven door Klant uit deurne op 15-10-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Expert is een fijn bedrijf waar ik graag naar toe ga.
    Geschreven door Klant uit liessel op 15-10-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Door het goede advies en service hebben wij practisch alle electriche apperatuur bij Expert gekocht J.Bekkers
    Geschreven door Klant Bekkers-albers uit deurne op 11-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    groot voordeel is de service waardoor reparaties vanuit de fabrikant (met hoge voorrijkosten) niet nodig zijn. Alle storingen die ik tot nu toe heb gehad konden door monteurs van Expert Deurne worden opgelost.
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-10-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Er stond een fout op de website bij de 24uurs aanbiedingen. Na contact met de klantenservice heeft expert Deurne contact met mij opgenomen en kon ik alsnog de bestelling plaatsen. Ik ben heel tevreden over de bezorgservice van expert Deurne.
    Geschreven door Klant De Wit uit gemert op 10-10-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Deurne in een woord top!!
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-10-2015
  • Beoordeling: 1.0

    Expert; waarin Expert, in ieders geval niet in communiceren, handelen, to the point! Wel goed in het verkopen van luchtkastelen!!
    Geschreven door Klant Bouten uit venray op 10-10-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel. Groot assortiment.
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 09-10-2015
  • Beoordeling: 7.4

    vriendelijk deskundig personeel, vol op keuze en parkeren aan de deur!
    Geschreven door Klant Habraken uit helmond op 09-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    zeer tevreden in een woord
    Geschreven door Klant Endevoets-martinali uit helmond op 09-10-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Nette afwikkeling van bestelling en bezorging
    Geschreven door Klant uit helmond op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.6

    altijd goed advies en goede service
    Geschreven door Klant Relou uit milheeze op 07-10-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Door Wouter prima geholpen, maar kan over de aankoop nog niets melden; wellicht later!
    Geschreven door Klant Van der Vorst uit helmond op 03-10-2015