Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.8

al met al tevreden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1439)

  • Beoordeling: 6.8

    al met al tevreden
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-08-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Goed telefonisch advies en snelle service
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-08-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Een prettige winkel, die nog de persoonlijke aandacht van een kleine winkel geeft, maar de service, aanbod en prijs/kwaliteit verhouding van een grote, (maar dan onpersoonlijke winkel) biedt
    Geschreven door Klant uit deurne op 08-08-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Ben snel en goed geholpen
    Geschreven door Klant De Wit uit ospel op 07-08-2015
  • Beoordeling: 9.8

    wordt goed behandeld voorgelicht.
    Geschreven door Klant uit deurne op 06-08-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Heel prettig geholpen met een goed wasmachineadvies door Erik. En ook zeer tevreden over de aflevering, de Miele twin-dos bevalt uitstekend!
    Geschreven door Klant Van de Mortel uit deurne op 05-08-2015
  • Beoordeling: 9.3

    prima aanbod en service
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-08-2015
  • Beoordeling: 8.8

    het personeel geeft heel duidelijk advies en geeft ook diverse mogelijkheden met diverse prijzen. Dringen niets op.
    Geschreven door Klant Boonstra uit liessel op 03-08-2015
  • Beoordeling: 8.5

    snelle levering en zeer goede service en advies
    Geschreven door Klant uit helmond op 03-08-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Goed,beter,best
    Geschreven door Klant Tonneijk uit helmond op 02-08-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Goede en deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit meterik op 30-07-2015
  • Beoordeling: 7.1

    Prima winkel en prima service. Op audio gebied helaas weinig keus in kwaliteitsmerken. (Denon, B&W) zul je er niet aantreffen. Voor huishoudelijke artikelen en accessoires: prima zaak.
    Geschreven door Klant uit deurne op 30-07-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Geen behoefte aan. Als ik al een review lees vind ik dat er vaak onzinnige tekst staat waar ik niet veel mee kan. Deskundig oordeel over een produkt is vaak ver te zoeken. Daarom doe ik daaraan niet mee. Ga liever naar de winkel.
    Geschreven door Klant uit deurne op 30-07-2015
  • Beoordeling: 9.1

    voor mij is EXPERT kwalietijd goede seurvis en de afspraak na komen voor al dat is goed, en daarom krijgt EXPERT van mij een 10 en dat zegt genoeg .
    Geschreven door Klant Bouten uit milheeze op 26-07-2015
  • Beoordeling: 8.0

    De behandeling als klant is gewoon netjes en goed
    Geschreven door Klant uit bakel op 26-07-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Ik vind de Expert Deurne een prettige zaak om heen te gaan. Goed geholpen en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Boudens uit deurne op 23-07-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Ik vind het wel goed zoals het nu is.
    Geschreven door Klant uit griendtsveen op 23-07-2015
  • Beoordeling: 9.3

    De service is erg goed. Deskundigheid van personeel is uitstekend. Medewerkers zijn vriendelijk.
    Geschreven door Klant Looijmans uit vlierden op 23-07-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Ik vind Expert Deurne een serieuze zaak met prima adviezen.
    Geschreven door Klant uit deurne op 23-07-2015
  • Beoordeling: 7.8

    CORRECT EN VRIENDELIJK GEHOPLEN
    Geschreven door Klant uit deurne op 23-07-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Deurne is mijn favoriete winkel voor al mijn witgoed en electronica aankopen, winkelprijs is marktconform (internet is soms wel nog wat goedkoper) enkel de uitstekende service, klantadvies maakt dat dubbel goed
    Geschreven door Klant Verbeek uit helmond op 23-07-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Is altijd goed
    Geschreven door Klant Heijboer uit brouwhuis op 21-07-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Deurne: wij zijn zeer tevreden over de verleende diensten en aangeboden producten in de winkel (ruime keuze). En als je iets zoekt wat niet in het assortiment zit dan wordt het ook geregeld. Service en aandacht voor klant staan bovenaan. Goed bereikbaar, fijne winkel.
    Geschreven door Klant Sharer uit deurne op 17-07-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig personeel en klantvriendelijke behandeling. Er wordt met de klant meegedacht.
    Geschreven door Klant uit deurne op 16-07-2015
  • Beoordeling: 8.5

    vriendelijk, geen moeilijk gedoe, goed advies, super geholpen!
    Geschreven door Klant uit deurne op 16-07-2015
  • Beoordeling: 8.3

    gewoon top
    Geschreven door Klant uit griendstveen op 16-07-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed geholpen. Zowel het advies in de winkel als het monteren aan huis!
    Geschreven door Klant Joosten uit deurne op 16-07-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Nogmaals plezierig shoppen bij Expert, maar de wens blijft op drukke tijden meer personeel inzetten.... Dank U
    Geschreven door Klant uit deurne op 13-07-2015
  • Beoordeling: 6.1

    Zie hiervoor
    Geschreven door Klant uit helmond op 13-07-2015
  • Beoordeling: 7.3

    het is goed te kopen bij Expert
    Geschreven door Klant uit deurne op 09-07-2015