Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Asten 8.9

Ik ben geen schrijver.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1439)

  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben geen schrijver.
    Geschreven door Klant Van Asten uit deurne op 02-10-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Leuke winkel, vriendelijk personeel,duidelijke uitleg.
    Geschreven door Klant uit bakel op 01-10-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Makkelijk toegankelijk. Ook reparaties kunnen via internet worden aangevraagd.
    Geschreven door Klant Van der Steen uit deurne op 01-10-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service,uitstekend advies, ruime keuze,snelle levering
    Geschreven door Klant uit deurne op 01-10-2015
  • Beoordeling: 6.6

    is erg overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit deurne op 01-10-2015
  • Beoordeling: 7.4

    snelle correcte levering goed en duidelijk advies bij levering Kortom ..Prima
    Geschreven door Klant uit vlierden op 01-10-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit liessel op 29-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    ???????????
    Geschreven door Klant uit deurne op 28-09-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Ben je eenmaal bij expert, dan kom je daar niet meer weg! Vroendelijk, zakelijk, duidelijk, respect, behulpzaam, kan zo nog doorgaan.
    Geschreven door Klant uit deurne op 28-09-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Prima winkel, persoonlijke ondersteuning nog steeds door \"echte\" mensen die weten waar ze het over hebben. door aanbiedingen niet overdreven duur en van goede kwaliteit!
    Geschreven door Klant Van der Loo uit deurne op 23-09-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Ik ben heel goed geholpen en ze hebben uitgebreid inlichtingen en advies gegeven.Dat maakte de keuze voor mij iets makkelijker.
    Geschreven door Klant uit helmond op 23-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Prima uitleg bij verkoop, supersnelle levering van een niet op voorraad zijnde wasmachine, perfecte en keurige installatie (E45,-) met uitleg. Oude machine meegenomen. Ale betrokken medewerkers waren zeer correct en netjes. Deze prettige ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels ook 2 laptops gekocht heb. Dus zeker aan te bevelen, MvrG, Arno M.
    Geschreven door Klant uit helmond op 23-09-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Het personeel is erg behulpzaam, en staat direct voor je klaar.
    Geschreven door Klant uit deurne op 23-09-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service en scherpe prijzen.
    Geschreven door Klant uit deurne op 23-09-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn al +/- 20 jaar vaste klant, kopen al onze witgoed apparaten, tv\'s, audio e.d. bij Expert (Mennen) in Deurne. Zijn heel tevreden over de deskundige uitleg (advies) , zeer klantvriendelijk, en een perfecte service, dit vinden wij zeer belangrijk.
    Geschreven door Klant Beekhuizen uit deurne op 21-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Wij werden snel en goed geholpen en kunnen alleen maar hopen dat de service en garantie ook zo zijn.
    Geschreven door Klant Daelmans uit helmond op 21-09-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Goede deskundig advies en prima service.
    Geschreven door Klant uit helmond op 21-09-2015
  • Beoordeling: 9.0

    goede personeel altijd vriendelijk en veel keuze in artikelen
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-09-2015
  • Beoordeling: 7.9

    wat Expert meer maakt dan een ander is dat de service altijd goed is. ze lossen het probleem gewoon op en op een nette en goede manier.
    Geschreven door Klant Aben uit deurne op 17-09-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Functioneel en overzichtelijk
    Geschreven door Dhr Gijsbers uit deurne op 15-09-2015
  • Beoordeling: 9.3

    sevice
    Geschreven door Klant Crooijmans uit milheeze op 11-09-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Deurne is een fijne winkel met deskundig en vriendelijk personeel, ik kom hier graag, je word er prettig geholpen eventueel met een kopje koffie erbij.
    Geschreven door Klant Van der Vleuten uit helmond op 11-09-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel met zeer goed personeel dat verstand van zaken heft.
    Geschreven door Klant Nijnens uit deurne op 11-09-2015
  • Beoordeling: 9.3

    prima service. doen wat er beloofd wordt.
    Geschreven door Klant Janssen uit deurne op 11-09-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Mijn ervaring met expert deurne is gewoon goed. Geen gezeur ,geen gezeikvan expert. weten waarover ze praten niet voor niets een huis vol apparaten
    Geschreven door Klant Martens uit deurne op 11-09-2015
  • Beoordeling: 5.8

    weinig extra service waar je toch ? 50,00 voor moet betalen, terwijl de medewerker niet de deskundigheid heeft die hij zou moeten bieden !!
    Geschreven door Klant uit helmond op 11-09-2015
  • Beoordeling: 7.9

    zeer goede service,als ze het niet in deze winkel hebben kijken ze of het bij de andere filialen wel hebben en dan komt het zo vlug mogelijk in Deurne
    Geschreven door Klant uit deurne op 06-09-2015
  • Beoordeling: 8.6

    ruim aanbod, vriendelijk en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant De Keizer uit deurne op 05-09-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Ik haal alle elektronische apparaten daar. Zeer goed tevreden over Expert. Goede service en kwaliteit.
    Geschreven door Klant Van Lieshout uit deurne op 05-09-2015
  • Beoordeling: 9.0

    neem rustig de tijd dat doet de verkoper ook en je kan alles proberen
    Geschreven door Klant Simdorn uit deurne op 04-09-2015