Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Romonesco 8.7

Ga naar Expert,een zaak met ruime keuze, en deskundige mensen!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1439)

  • Beoordeling: 8.7

    Ga naar Expert,een zaak met ruime keuze, en deskundige mensen!
    Geschreven door Klant Romonesco uit helmond op 04-09-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Het personeel in de winkel is altijd vriendelijk. Echt goede en fijne winkel.
    Geschreven door Klant Van Grotel uit deurne op 04-09-2015
  • Beoordeling: 8.7

    goede en vriendelijke behandeling zeer op prijs gesteld.
    Geschreven door Klant uit bakel op 03-09-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Al jaren zijn wij klant van Expert voor heen Mennen geen moment spijt van gehad alleen maar goede producten en service.
    Geschreven door Klant Arts uit deurne op 03-09-2015
  • Beoordeling: 7.2

    word door mij aanbevolen
    Geschreven door Klant uit liessel op 02-09-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende product kennis en goed advies. Zeer behulpzaam bij het maken van keuzes.
    Geschreven door Klant Lemmens uit ysselsteyn op 02-09-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Al mijn elektro apparaten in mijn huis zijn van expert deurne uitgezonderd mijn computer want die hadden ze toen nog niet. U begrijpt een tevreden klant
    Geschreven door Klant Van Leuken uit brouwhuis op 31-08-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Ontzettend goed geholpen bij expert Deurne.
    Geschreven door Klant uit deurne op 31-08-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Goed en deskundig.
    Geschreven door Klant Dekker uit deurne op 28-08-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Als je voor service en goede garantie kiest kun je het beste naar expert Deurne gaan. Daarvwprdt je echt geweldig goed geholpen. Je moet er soms wel even de tijd voor uit trekken, maar het is echt de moeite waard.
    Geschreven door Klant Van Neerven uit deurne op 27-08-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Ik heb alleen maar een koolfilter voor mijn afzuigkap besteld. Beetje overdreven om daar een review over te schrijven, toch?
    Geschreven door Klant uit neerkant op 27-08-2015
  • Beoordeling: 9.1

    duidelijk eerlijk vakmanschap en service
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 27-08-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Het was fijn shoppen bij Expert Deurne. Persoonlijke benadering, alle tijd en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit deurne op 27-08-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. weet waar men het over heeft.
    Geschreven door Klant Sleegers uit heide/venray op 27-08-2015
  • Beoordeling: 3.3

    Computerstoring in vakantie; laat deze niet verhelpen door Expert
    Geschreven door Klant Van Wely uit bakel op 25-08-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Beter kan niet,zeer tevreden met alles.
    Geschreven door Klant Van de Mortel uit deurne op 24-08-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Goede, persoonlijke aandacht. Service aan huis is vaak aangeboden en vlg. afspraak geleverd. Wordt aan de creatieve oplossingen gewerkt
    Geschreven door Klant uit deurne op 23-08-2015
  • Beoordeling: 9.7

    expert deurne, een mooie grote winkel waar je uiterst correct geholpen wordt, personeel deskundig is zonder opdringerig te zijn, zit iets niet in hun assortiment of is niet voorradig wordt meteen actie ondernomen zodat je toch krijgt waarom je gevraagd hebt.als je wilt wordt het thuis bezorgd en geïnstalleerd , personeel heeft de tijd om dan ook alles nog een keer goed uit te leggen.
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 18-08-2015
  • Beoordeling: 9.6

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit bakel op 18-08-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Al jaren klant bij Expert Deurne. Goede service en advisering. Misschien elders een fractie goedkoper, maar service heeft ook een prijs en ik ben graag bereid daarvoor te betalen
    Geschreven door Klant Bastin uit deurne op 18-08-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Expert geeft je goed advies, heeft kennis van zaken, neemt tijd voor je, geeft tips en biedt hele goede service.
    Geschreven door Klant Van Ooy uit deurne op 18-08-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Bij deze Expert word ik altijd zeer deskundig geholpen!
    Geschreven door Klant Mennen uit helmond op 18-08-2015
  • Beoordeling: 8.4

    - Goede kwaliteit. - Goede service. - Nemen de tijd voor je. - Zorgen dat je goed geïnformeerd wordt.
    Geschreven door Klant Matheij uit deurne op 18-08-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Zeker een winkel waar ik vaker terug kom
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-08-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed en klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit deurne op 17-08-2015
  • Beoordeling: 8.4

    super personeel die goed en deskundig weten te helpen en voor een normale prijs uitstekend dingen leveren. geen euroshop waar je voor een klein prijsje moet zijn maar wel voor alles eromheen super behandeld wordt!
    Geschreven door Klant uit brouwhuis op 17-08-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Goede hulp van de verkoper, en goede service bij aflevering
    Geschreven door Klant Kessels-backus uit merselo op 15-08-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Goede en betrouwbare zaak
    Geschreven door Klant uit deurne op 13-08-2015
  • Beoordeling: 8.7

    duidelijke site, makkelijk keuze menu
    Geschreven door Klant Willems uit deurne op 10-08-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Deurne kan ik voor iedereen adviseren, omdat ze een heel goede service geven.
    Geschreven door Klant uit bakel op 10-08-2015