Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Relou 9.1

Deskundig personeel. goede producten uitstekende service in 1 woord \'geweldig\'

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1439)

  • Beoordeling: 9.1

    Deskundig personeel. goede producten uitstekende service in 1 woord \'geweldig\'
    Geschreven door Klant Relou op 26-02-2015
  • Beoordeling: 9.3

    mijn ervaring is een goede service bij Expert laat t zo blijven
    Geschreven door Klant op 26-02-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer klantvriendelijk, zeer persoonlijk, zeer deskundig: Expert, daar moet je wezen.
    Geschreven door Klant Jansink op 26-02-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Geen mening, ik ga liever naar de winkel zelf
    Geschreven door Klant Arts op 25-02-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Bij Expert,kun je gerust je aankopen doen,ook voor reparatie en service is het dik voor elkaar.
    Geschreven door Klant op 25-02-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Bij expert wordt u keurig ontvangen en wordt u ook -mits het niet al te druk is- doorgaans snel en vakkundig geholpen. Het betreft -wat ons betreft- een visitekaartje voor Expert Deurne. KLASSE!
    Geschreven door Klant op 25-02-2015
  • Beoordeling: 9.3

    --
    Geschreven door Klant Van de Kerkhof op 24-02-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Prima winkel!
    Geschreven door Klant op 23-02-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Ben gelukkig altijd tevreden geweest over Expert Deurne, dit omdat ze bij Expert Deurne altijd met de klant meedenken en zij weten wat ik belangrijk vind. Uitstekende service!!.
    Geschreven door Klant op 23-02-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Positief.
    Geschreven door Klant Manders op 23-02-2015
  • Beoordeling: 9.0

    prima kwaliteit artikelen, goeie, betrouwbare service, prettig en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant op 23-02-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Ik heb recent een was/droogcombinatie van AEG gekocht omdat mijn vorige machine van AEG na bijna 15 jaar stuk ging. Een was/droogcombinatie is een wasmachine en een droger samengebouwd tot één machine. Meestal worden tegenwoordig twee aparte machines gebruikt maar ik wilde persé een zelfde terug omdat ik super tevreden ben over de vorige, omdat ik als alleegaande meestal niet meer dan twee wassen per week draai en omdat ik het heel handig vind dat ik alles in één keer kan instellen en dat ik niets over hoef te pakken. Voor mij dus een prima combinatie!
    Geschreven door Klant Koppenaal op 20-02-2015
  • Beoordeling: 8.5

    N.v.t.
    Geschreven door Klant op 19-02-2015
  • Beoordeling: 9.1

    n.v.t.
    Geschreven door Klant op 19-02-2015
  • Beoordeling: 7.8

    een heel goede winkel waar gemakkelijk goed advies gegeven wordt. dit kun je niet altijd bij een internet winkel vinden.
    Geschreven door Klant op 19-02-2015
  • Beoordeling: 10.0

    een winkel waar men kwaliteitsproducten verkoopt. Grote uitstraling, veel keuze en prima personeel! Klasse!!
    Geschreven door Klant Kreijveld op 19-02-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Goede ervaring
    Geschreven door Klant op 19-02-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Het moment waarop een wasmachine het begeeft, is nooit gunstig. Wel gunstig is dan dat je Expert in de buurt hebt. Snel gekeken in de laatste folder, en daar stond ie: onze nieuwe Miele wasmachine. Snel bellen om te bestellen, maar er werd een alternatief aangeboden: We zullen eerst uw kapotte machine nakijken. Als die voor een schappelijk prijsje gemaakt kan worden, dan doen we dat. Lukt dat niet, dan brengen we de kosten daarvan niet in rekening als u uw nieuwe machine bij ons koopt. Van dat geweldige aanbod hebben we toch maar afgezien en nu staat er een geweldige Miele iSensoric i500 te draaien. Oja..., woensdagmiddag gekocht, donderdagochtend stond ie al te draaien!
    Geschreven door Klant Van Rijt op 19-02-2015
  • Beoordeling: 6.6

    after sales is miniem en moet nog ontwikkeld en toegepast worden.
    Geschreven door Klant op 16-02-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer klantvriendelijke winkel uitstekende service.
    Geschreven door Klant Burgers op 13-02-2015
  • Beoordeling: 8.5

    nvt
    Geschreven door Klant op 13-02-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Ik beschouw de website als bijzonder duidelijk, informatief en heel informatief.
    Geschreven door Klant Verheyden op 12-02-2015
  • Beoordeling: 7.1

    Leuk om zo achteraf commentaar te kunnen geven
    Geschreven door Klant op 12-02-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Mooie goede winkel met leuke sfeer
    Geschreven door Klant Snijders op 12-02-2015
  • Beoordeling: 9.1

    ik ben goed geholpen en ben tevreden over de winkel.
    Geschreven door Klant op 11-02-2015
  • Beoordeling: 8.7

    word altijd netjes geholpen en geven goede servoce
    Geschreven door Klant Bronstein op 10-02-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Hebben onlangs een TV gekocht bij Expert en zijn zeer tevreden over het personeel. Geven goede uitleg en besteden nog tijd aan een klant.
    Geschreven door Klant Jagers op 09-02-2015
  • Beoordeling: 9.3

    super service en fijne bediening
    Geschreven door Klant Van Zeeland op 09-02-2015
  • Beoordeling: 8.3

    uitstekend
    Geschreven door Klant Koolen op 06-02-2015