Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.6

je kunt gerust voor alle electroartikelen , witgoed. telefonie, tv etc. naar expert gaan. je wordt reuze geholpen en de service is prima

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1439)

  • Beoordeling: 8.6

    je kunt gerust voor alle electroartikelen , witgoed. telefonie, tv etc. naar expert gaan. je wordt reuze geholpen en de service is prima
    Geschreven door Klant uit helenaveen op 15-06-2015
  • Beoordeling: 9.0

    goede kwaliteit en zeer goede service.
    Geschreven door Klant uit deurne op 15-06-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service en zeer vriendelijk personeel. Deze hebben ook verstand van zaken.
    Geschreven door Klant uit stiphout op 10-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Al jarenlang ben ik hier klant. Altijd prettig en deskundig geholpen zowel bij aanschaf, vragen en reparaties
    Geschreven door Klant Van de Weijer uit deurne op 10-06-2015
  • Beoordeling: 7.3

    goed service, deskundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 10-06-2015
  • Beoordeling: 6.1

    Nee
    Geschreven door Klant uit helmond op 10-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    we zijn al jaren klant bij Expert en het blijft voor ons de eerste keus.
    Geschreven door Klant uit helmond op 10-06-2015
  • Beoordeling: 2.6

    Geen commentaar
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-06-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Duidelijk en Goed.
    Geschreven door Klant uit deurne op 08-06-2015
  • Beoordeling: 7.9

    goed
    Geschreven door Klant uit deurne op 07-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER DE SERVICE, AANDACHT, [BEDIENING ETC.
    Geschreven door Klant uit venray op 06-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Goed assortiment, goede uitleg en goede service. Neigt \'n beetje naar product aanbeveling waar meeste op verdient wordt.
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Prima winkel, super service!
    Geschreven door Klant Megens uit asten-heusden op 04-06-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Goed, vakbekwaam personeel in Venray. Goede adviezen, snelle en goede service.
    Geschreven door Klant uit leunen op 04-06-2015
  • Beoordeling: 7.9

    je kunt wel overal binnenlopen en prijzen vergelijken maar bij Expert kun je op aan van wat ze je zeggen
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-06-2015
  • Beoordeling: 9.6

    zie hiervoor
    Geschreven door Klant Van Houdt uit deurne op 01-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    door mijn aankopen op dit terrein regelmatig bij Expert te doen heb ik de ervaring opgedaan dat ik uitstekend iedere keer weer geholpen wordt.
    Geschreven door Klant Lebbink uit deurne op 30-05-2015
  • Beoordeling: 6.2

    Ik raad u niet aan om naar de winkel af te reizen voor een folderaanbieding want de kans is groot dat hetgeen u wil gaan halen er niet is. Ook via de webwinkel schiet het niet op omdat de levering van de website eveneens via dezelfde winkel loopt.
    Geschreven door Klant uit liessel op 28-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Super zaak waar je goed geholpen word.
    Geschreven door Klant uit deurne op 26-05-2015
  • Beoordeling: 2.5

    Na jarenlang klant geweest te zijn. Ben ik nu erg teleurgesteld in de gang van zaken. Jammer.
    Geschreven door Klant uit deurne op 26-05-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Mijn laatste ervaringen met Expert Deurne zijn boven verwachting. Laagdrempelig, verantwoorde adviezen niet gestuurd door absolute verkoopdrang. Er zijn goede afspraken te maken en probeert klantgerichte afspraken te maken en komt deze ook ná. Ook de prijzen zijn hiermee in verhouding en dus goed.
    Geschreven door Klant Van de Waarsenburg uit helmond op 21-05-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Expertmedewerkers zijn modern, realistisch en klantvriendelijk ingesteld. Ook de bezorgers en installateurs zijn vriendelijk en kundig.
    Geschreven door Klant uit deurne op 21-05-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Ik vind dat de winkel van Expert een uitstekend goede naam en service heeft opgebouwd.
    Geschreven door Klant Poels uit merselo op 19-05-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is een fijne winkel, daar wil ik het bij laten...
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-05-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Aan tebevelen winkel
    Geschreven door Klant Van Osch uit leunen op 17-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    goed en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Manders uit deurne op 15-05-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer fijn fornuis, goede kwaliteit en fijne extra\'s.
    Geschreven door Klant Ophelders uit deurne op 15-05-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel met goede prijzen internet hoeft voor ons niet.
    Geschreven door Klant uit deurne op 15-05-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant Adriaans uit deurne op 12-05-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Bij Expert werd ik volledig, snel, vakkundig en prijsgunstig geholpen. Ik maak met plezier gebruik van mijn product en denk met tevredenheid terug aan Expert.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit lottum op 11-05-2015