Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.5

goed opgezette website, heel gebruikersvriendelijk

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1439)

  • Beoordeling: 7.5

    goed opgezette website, heel gebruikersvriendelijk
    Geschreven door Klant op 09-04-2015
  • Beoordeling: 8.5

    wij zijn al jaren klant naar alle tevredenheid Familie Gelden
    Geschreven door Klant Gelden op 08-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Deurne is een verademing voor iedere elektronica-shopper, kan het door het hanteren van een website, nog jaren volhouden dank zij o.a. prima service tussen al het internetgeweld en concurrenten als mediamarkt!
    Geschreven door Klant Doreleyers op 07-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    zeer duidelijk uitleg over alles en de service aan huis of telefonisch ze staan altijd voor u klaar
    Geschreven door Klant op 05-04-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede service m.g.v.gemert
    Geschreven door Klant Van Gemert op 04-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Goed
    Geschreven door Klant Verrips op 03-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Voor mij is een goede klantvriendelijke benadering vanzelfsprekend. Ik heb erg veel moeite met al die enquêtes telkens!
    Geschreven door Klant op 02-04-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Expert werkt actief en snel mee bij oplossing van problemen
    Geschreven door Klant Krouwel op 01-04-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn zeer tevreden,wij kunnen altijd terecht met problemen over al onze producten die bij Expert zijn gekocht.
    Geschreven door Klant Van Hees op 01-04-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Bij Expert krijg ik altijd een goede service. Mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam en zeker ook deskundig. Je kunt vast goedkoper via internet bestellen maar de service en hulp van expert zijn mij heel wat waard.
    Geschreven door Klant op 31-03-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Alles oké!!
    Geschreven door Klant op 30-03-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn altijd snel en deskundig geholpen. De ene winkel is iets deskundiger dan de andere. Het personeel is zeer vriendelijk en geeft goede adviezen.
    Geschreven door Klant op 30-03-2015
  • Beoordeling: 9.5

    voor laatse feeddex is niet in te vullen graag kontact met mij opnemenen 0493-315767
    Geschreven door Klant Rakels op 30-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    prima klantenbehandeling en zeer goede installatie en nazorg
    Geschreven door Klant op 30-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Alles gaat prima Expert moet op deze wijze blijven doorgaan
    Geschreven door Klant Bekkers-albers op 26-03-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Goed bezig zo blijven
    Geschreven door Klant Van Mortel- Van Meel op 25-03-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Ik ben zeer te vreden over Expert alleen ik vind het jammer dat als je wat groten stukken koopt dat je daar voortaan voor moet betalen als ze dat thuis komen brengen en aan sluiten
    Geschreven door Klant Dirks op 25-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Goede winkel met goede service.
    Geschreven door Klant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Prima zaak en bij bezorg en installatie artikelen is het fijn om in een winkel in je woonplaats te shoppen .
    Geschreven door Klant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Super Servce
    Geschreven door Klant op 23-03-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Expert is bereid om artikelen die ze niet in hun assortiment hebben te bestellen, dat maakt dat ik bijna altijd voor Expert kies.
    Geschreven door Klant Prijs op 19-03-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Geen
    Geschreven door Klant op 19-03-2015
  • Beoordeling: 8.0

    geen
    Geschreven door Klant op 11-03-2015
  • Beoordeling: 9.5

    De klant i s echt koning
    Geschreven door Klant op 11-03-2015
  • Beoordeling: 10.0

    goede service en duidelijke uitleg door medewerkers
    Geschreven door Klant De Rooij op 11-03-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Zelfs bij de aankoop van een tandenborstel krijg je de aandacht alsof het een duur apparaat is.
    Geschreven door Klant op 11-03-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Beslist aan te bevelen
    Geschreven door Klant op 10-03-2015
  • Beoordeling: 9.6

    uitstekend advies en goede produkten.
    Geschreven door Klant Bekkers op 05-03-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Wij maken reeds 25 jaar met veel genoegen gebruik van de deskundigheid en service van Expert.
    Geschreven door Klant Dekker op 05-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn al jaren klant bij Expert vanwege een goed assortiment, goede service en goede advisering.
    Geschreven door Klant op 04-03-2015