Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Meelen 9.6

Ik ben zeer tevreden over de duidelijke uitleg en het meedenken van de verkoper ook de after-sales service is bijzonder goed. Dus al met al weer een tevreden klant.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1512)

  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben zeer tevreden over de duidelijke uitleg en het meedenken van de verkoper ook de after-sales service is bijzonder goed. Dus al met al weer een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Meelen uit gemert op 22-06-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Heb ik geen behoefte aan / zie vraag 1!
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    de hulp die we altijd krijgen is geweldig
    Geschreven door Klant Heerkens uit deurne op 20-06-2015
  • Beoordeling: 9.8

    ik ben zeer te vrede kom graag terug
    Geschreven door Klant Pluijm uit liessel op 20-06-2015
  • Beoordeling: 6.7

    De service is heel goed, maar de prijzen kunnen beter afgestemd worden op de concurrentie ism internet. Iets meer voor goede service betalen vind ik geen probleem, maar het moet niet teveel gaan kosten. 5% mag, 10% is al teveel.
    Geschreven door Klant Haacke uit de rips op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.0

    De heteluchtfunctie kan beter. Hij gaat maar tot 200.C Verder is het een uitstekend apparaat. We gebruiken hem regelmatig.
    Geschreven door Klant uit deurne op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service. Goed en eerlijk advies. Vriendelijk en kundig personeel. Bij bezorging en instaleren van een apparaat, neemt men de tijd om uit te leggen hoe dit apparaat werkt. En als er toch een keertje iets mis gaat,doen ze echt hun best om het op een goede, en naar tevredenheid op te lossen. Prachtig bedrijf waar de klant nog altijd koning is !!!
    Geschreven door Klant Ummenthun uit belfeld op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Wij zijn goed tevreden over alle producten/artikelen die we ooit bij Expert hebben gekocht.
    Geschreven door Klant uit deurne op 19-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Wordt snel en goed geholpen en geven zeer goed advies.
    Geschreven door Klant Van Ass uit ysselsteyn op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.0

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit erp op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Mooie aannbiedingen, goede service
    Geschreven door Klant Bartels uit helmond op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.3

    geen
    Geschreven door Klant uit deurne op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Wij kopen praktisch alles bij Expert vanwege de goede service en je wordt er ook uitstekend geholpen!
    Geschreven door Klant uit deurne op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.6

    je kunt gerust voor alle electroartikelen , witgoed. telefonie, tv etc. naar expert gaan. je wordt reuze geholpen en de service is prima
    Geschreven door Klant uit helenaveen op 15-06-2015
  • Beoordeling: 9.0

    goede kwaliteit en zeer goede service.
    Geschreven door Klant uit deurne op 15-06-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service en zeer vriendelijk personeel. Deze hebben ook verstand van zaken.
    Geschreven door Klant uit stiphout op 10-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Al jarenlang ben ik hier klant. Altijd prettig en deskundig geholpen zowel bij aanschaf, vragen en reparaties
    Geschreven door Klant Van de Weijer uit deurne op 10-06-2015
  • Beoordeling: 7.3

    goed service, deskundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 10-06-2015
  • Beoordeling: 6.1

    Nee
    Geschreven door Klant uit helmond op 10-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    we zijn al jaren klant bij Expert en het blijft voor ons de eerste keus.
    Geschreven door Klant uit helmond op 10-06-2015
  • Beoordeling: 2.6

    Geen commentaar
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-06-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Duidelijk en Goed.
    Geschreven door Klant uit deurne op 08-06-2015
  • Beoordeling: 7.9

    goed
    Geschreven door Klant uit deurne op 07-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER DE SERVICE, AANDACHT, [BEDIENING ETC.
    Geschreven door Klant uit venray op 06-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Goed assortiment, goede uitleg en goede service. Neigt \'n beetje naar product aanbeveling waar meeste op verdient wordt.
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Prima winkel, super service!
    Geschreven door Klant Megens uit asten-heusden op 04-06-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Goed, vakbekwaam personeel in Venray. Goede adviezen, snelle en goede service.
    Geschreven door Klant uit leunen op 04-06-2015
  • Beoordeling: 7.9

    je kunt wel overal binnenlopen en prijzen vergelijken maar bij Expert kun je op aan van wat ze je zeggen
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-06-2015
  • Beoordeling: 9.6

    zie hiervoor
    Geschreven door Klant Van Houdt uit deurne op 01-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    door mijn aankopen op dit terrein regelmatig bij Expert te doen heb ik de ervaring opgedaan dat ik uitstekend iedere keer weer geholpen wordt.
    Geschreven door Klant Lebbink uit deurne op 30-05-2015