Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Goede winkel met goede service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1422)

  • Beoordeling: 9.1

    Goede winkel met goede service.
    Geschreven door Klant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Prima zaak en bij bezorg en installatie artikelen is het fijn om in een winkel in je woonplaats te shoppen .
    Geschreven door Klant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Super Servce
    Geschreven door Klant op 23-03-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Expert is bereid om artikelen die ze niet in hun assortiment hebben te bestellen, dat maakt dat ik bijna altijd voor Expert kies.
    Geschreven door Klant Prijs op 19-03-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Geen
    Geschreven door Klant op 19-03-2015
  • Beoordeling: 8.0

    geen
    Geschreven door Klant op 11-03-2015
  • Beoordeling: 9.5

    De klant i s echt koning
    Geschreven door Klant op 11-03-2015
  • Beoordeling: 10.0

    goede service en duidelijke uitleg door medewerkers
    Geschreven door Klant De Rooij op 11-03-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Zelfs bij de aankoop van een tandenborstel krijg je de aandacht alsof het een duur apparaat is.
    Geschreven door Klant op 11-03-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Beslist aan te bevelen
    Geschreven door Klant op 10-03-2015
  • Beoordeling: 9.6

    uitstekend advies en goede produkten.
    Geschreven door Klant Bekkers op 05-03-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Wij maken reeds 25 jaar met veel genoegen gebruik van de deskundigheid en service van Expert.
    Geschreven door Klant Dekker op 05-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn al jaren klant bij Expert vanwege een goed assortiment, goede service en goede advisering.
    Geschreven door Klant op 04-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundig personeel. goede producten uitstekende service in 1 woord \'geweldig\'
    Geschreven door Klant Relou op 26-02-2015
  • Beoordeling: 9.3

    mijn ervaring is een goede service bij Expert laat t zo blijven
    Geschreven door Klant op 26-02-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer klantvriendelijk, zeer persoonlijk, zeer deskundig: Expert, daar moet je wezen.
    Geschreven door Klant Jansink op 26-02-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Geen mening, ik ga liever naar de winkel zelf
    Geschreven door Klant Arts op 25-02-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Bij Expert,kun je gerust je aankopen doen,ook voor reparatie en service is het dik voor elkaar.
    Geschreven door Klant op 25-02-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Bij expert wordt u keurig ontvangen en wordt u ook -mits het niet al te druk is- doorgaans snel en vakkundig geholpen. Het betreft -wat ons betreft- een visitekaartje voor Expert Deurne. KLASSE!
    Geschreven door Klant op 25-02-2015
  • Beoordeling: 9.3

    --
    Geschreven door Klant Van de Kerkhof op 24-02-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Prima winkel!
    Geschreven door Klant op 23-02-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Ben gelukkig altijd tevreden geweest over Expert Deurne, dit omdat ze bij Expert Deurne altijd met de klant meedenken en zij weten wat ik belangrijk vind. Uitstekende service!!.
    Geschreven door Klant op 23-02-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Positief.
    Geschreven door Klant Manders op 23-02-2015
  • Beoordeling: 9.0

    prima kwaliteit artikelen, goeie, betrouwbare service, prettig en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant op 23-02-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Ik heb recent een was/droogcombinatie van AEG gekocht omdat mijn vorige machine van AEG na bijna 15 jaar stuk ging. Een was/droogcombinatie is een wasmachine en een droger samengebouwd tot één machine. Meestal worden tegenwoordig twee aparte machines gebruikt maar ik wilde persé een zelfde terug omdat ik super tevreden ben over de vorige, omdat ik als alleegaande meestal niet meer dan twee wassen per week draai en omdat ik het heel handig vind dat ik alles in één keer kan instellen en dat ik niets over hoef te pakken. Voor mij dus een prima combinatie!
    Geschreven door Klant Koppenaal op 20-02-2015
  • Beoordeling: 8.5

    N.v.t.
    Geschreven door Klant op 19-02-2015
  • Beoordeling: 9.1

    n.v.t.
    Geschreven door Klant op 19-02-2015
  • Beoordeling: 7.8

    een heel goede winkel waar gemakkelijk goed advies gegeven wordt. dit kun je niet altijd bij een internet winkel vinden.
    Geschreven door Klant op 19-02-2015
  • Beoordeling: 10.0

    een winkel waar men kwaliteitsproducten verkoopt. Grote uitstraling, veel keuze en prima personeel! Klasse!!
    Geschreven door Klant Kreijveld op 19-02-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Goede ervaring
    Geschreven door Klant op 19-02-2015