Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.9

Denken in oplossingen is een zeldzaamheid tegenwoordig maar bij Expert Deurne nog volop aanwezig ;-) Goede snelle service en kordaat handelen maakt het verschil. Daarbij is een fysieke winkel met uitleg toch een stuk aangenamer dan een plaatje met tekst op een website.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1422)

  • Beoordeling: 7.9

    Denken in oplossingen is een zeldzaamheid tegenwoordig maar bij Expert Deurne nog volop aanwezig ;-) Goede snelle service en kordaat handelen maakt het verschil. Daarbij is een fysieke winkel met uitleg toch een stuk aangenamer dan een plaatje met tekst op een website.
    Geschreven door Klant uit driebergen op 27-04-2015
  • Beoordeling: 6.9

    drukke winkel klein en vol niet genoeg kennis van producten desondanks fijn geholpen met wat leer momenten voor de verkoper durf je te verdiepen in je eigen producten
    Geschreven door Klant uit venray op 20-04-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Goed en vriendelijk behandeld!
    Geschreven door Klant Peters uit helmond op 20-04-2015
  • Beoordeling: 7.9

    goed product en goede service
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-04-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Na teleurstelling over Zanussi droger na enige tijd alsnog aanbod om andere droger te kiezen. Grote klasse!!
    Geschreven door Klant Salverda op 20-04-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Ik vind Expert een superwinkel. Fijn personeel en goede service.
    Geschreven door Klant Verhaegh op 19-04-2015
  • Beoordeling: 6.0

    de verkoper had weinig verstand van het technisch aspect van mijn product. De verkoper die mij het bestelde product aanbood was zo eerlijk om te zeggen ik heb hier helemaal geen verstand van. jammer
    Geschreven door Klant op 15-04-2015
  • Beoordeling: 6.6

    Prijs kwaliteit is redelijk kennis onvoldoende, slechte feedback, dingen beloven en niet nakomen. Ik zou graag willen dat ik iets positiefs kon schrijven op het ogenblik zou ik het niet weten, ik hoop dat Expert Deurne er iets mee doet.
    Geschreven door Klant op 13-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede productkennis, eerlijkheid en vriendelijkheid, ondervinden wij al jarenlang bij de mensen van Expert Deurne. Hieraan kan ieder ander bedrijf een voorbeeld nemen!
    Geschreven door Klant Billekens-wijnhoven op 13-04-2015
  • Beoordeling: 6.8

    Ik heb positieve ervaringen met EXPERT, alles volgens afspraak afgehandeld.
    Geschreven door Klant op 13-04-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Mijn aankoop was een printer. Ik had mij redelijk goed voorbereid op wat ik van de printer verwacht. Er werd een goede niet al te dure printer aangeboden. Al hoewel ik niet men de goedkoopste printer de deur uitging heb ik toch niet het gevoel dat deze mij is opgedrongen. Ook ervaringen uit het verleden hebben mij geleerd dat de service goed is
    Geschreven door Klant op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.8

    kwalitatief is expert deurne een goede keus financieel wel verschil met andere zaken,maar ik ga toch voor een goede service verlening die ik al meerdere malen heb ondervonden)
    Geschreven door Klant Wierstra op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.6

    snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijke ervaring voor mij
    Geschreven door Klant Ewals op 13-04-2015
  • Beoordeling: 7.5

    goed opgezette website, heel gebruikersvriendelijk
    Geschreven door Klant op 09-04-2015
  • Beoordeling: 8.5

    wij zijn al jaren klant naar alle tevredenheid Familie Gelden
    Geschreven door Klant Gelden op 08-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Deurne is een verademing voor iedere elektronica-shopper, kan het door het hanteren van een website, nog jaren volhouden dank zij o.a. prima service tussen al het internetgeweld en concurrenten als mediamarkt!
    Geschreven door Klant Doreleyers op 07-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    zeer duidelijk uitleg over alles en de service aan huis of telefonisch ze staan altijd voor u klaar
    Geschreven door Klant op 05-04-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede service m.g.v.gemert
    Geschreven door Klant Van Gemert op 04-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Goed
    Geschreven door Klant Verrips op 03-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Voor mij is een goede klantvriendelijke benadering vanzelfsprekend. Ik heb erg veel moeite met al die enquêtes telkens!
    Geschreven door Klant op 02-04-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Expert werkt actief en snel mee bij oplossing van problemen
    Geschreven door Klant Krouwel op 01-04-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn zeer tevreden,wij kunnen altijd terecht met problemen over al onze producten die bij Expert zijn gekocht.
    Geschreven door Klant Van Hees op 01-04-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Bij Expert krijg ik altijd een goede service. Mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam en zeker ook deskundig. Je kunt vast goedkoper via internet bestellen maar de service en hulp van expert zijn mij heel wat waard.
    Geschreven door Klant op 31-03-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Alles oké!!
    Geschreven door Klant op 30-03-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn altijd snel en deskundig geholpen. De ene winkel is iets deskundiger dan de andere. Het personeel is zeer vriendelijk en geeft goede adviezen.
    Geschreven door Klant op 30-03-2015
  • Beoordeling: 9.5

    voor laatse feeddex is niet in te vullen graag kontact met mij opnemenen 0493-315767
    Geschreven door Klant Rakels op 30-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    prima klantenbehandeling en zeer goede installatie en nazorg
    Geschreven door Klant op 30-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Alles gaat prima Expert moet op deze wijze blijven doorgaan
    Geschreven door Klant Bekkers-albers op 26-03-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Goed bezig zo blijven
    Geschreven door Klant Van Mortel- Van Meel op 25-03-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Ik ben zeer te vreden over Expert alleen ik vind het jammer dat als je wat groten stukken koopt dat je daar voortaan voor moet betalen als ze dat thuis komen brengen en aan sluiten
    Geschreven door Klant Dirks op 25-03-2015