Navigatie

Beoordelingen Expert Dokkum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dokkum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dokkum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Wiersma 8.0

Voor een echt simpele telefoon zijn we bij Expert op de juiste plek terechtgekomen. Mijn man kon niet (meer) met een smartphone omgaan wegens zijn motorische handicap. Ik werd direct gericht geholpen met deskundig advies en ook met het verwisselen van de Simkaart.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (396)

  • Beoordeling: 8.0

    Voor een echt simpele telefoon zijn we bij Expert op de juiste plek terechtgekomen. Mijn man kon niet (meer) met een smartphone omgaan wegens zijn motorische handicap. Ik werd direct gericht geholpen met deskundig advies en ook met het verwisselen van de Simkaart.
    Geschreven door Klant Wiersma uit dokkum op 13-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    expert, go!
    Geschreven door Klant Van Harten uit wouterswoude op 13-03-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Expert Dokkum blinkt uit door zijn vriendelijke en persoonlijke deskundige benadering.
    Geschreven door Klant uit damwâld op 11-03-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Leuk team, vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Ros uit dokkum op 04-03-2019
  • Beoordeling: 7.9

    goede voorlichting over artikel
    Geschreven door Klant uit lioessens op 23-02-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Vriendelijk personeel, je wordt goed geholpen!
    Geschreven door Klant uit dokkum op 13-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ga voor al uw aankopen naar de Expert te Dokkum
    Geschreven door Klant Brouwer uit damwoude op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    prettig en gezellig geholpen met mijn keuze
    Geschreven door Klant Mol uit damwoude op 24-01-2019
  • Beoordeling: 9.9

    bestelde product zeer snel geleverd
    Geschreven door Klant Egdom uit veldhoven op 17-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    wij melden dat uw zaak vertrouwd is
    Geschreven door Klant Hoekstra uit dokkum op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Altijd vriendelijk, behulpzaam en hebben tijd en aandacht voor de klant!
    Geschreven door Klant uit dokkum op 16-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    snelle service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Douma uit damwoude op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    goede service en behulpzaam
    Geschreven door Klant Bosma uit veenwoudsterwal op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Uit stekende winkel .ik beveel het aan .
    Geschreven door Klant uit ternaard op 11-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Expert geef ik een 10, ze houden zich aan hun afspraak, en niets is te veel, ondanks hun drukke werkzaamheden!
    Geschreven door Klant Barnhoorn uit schiermonnikoog op 08-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima bedrijf met fijne medewerkers.
    Geschreven door Klant Schreiber uit ferwerd op 28-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Expert daar word je echt wijzer van. Uitstekende adviezen, klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant uit blija op 21-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    N.v.t. zie ingevulde vragen.
    Geschreven door Klant uit marrum op 10-12-2018
  • Beoordeling: 8.0

    goede service en erg vriendelijk
    Geschreven door Klant uit anjum op 26-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert in Dokkum krijg je deskundig advies en een goede oplossing bij technische problemen. Ze denken met je mee in de prijsklasse die jij wilt om een zo goed mogelijk product te bestellen.
    Geschreven door Klant Jansma uit hantumhuizen op 09-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Geen
    Geschreven door Klant Dijkstra uit roodkerk op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Goed geholpen en geadviseerd bij Expert Dokkum! prima service en snelle levering.
    Geschreven door Klant Veen, uit blija op 06-11-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Dokkum heeft uitsnede service !
    Geschreven door Klant Hoeve uit ezinge op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Voor een goede service , moet je bij expert zijn.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 21-09-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Prijs kwaliteit uitstekend. Prima service
    Geschreven door Klant uit bornwird op 10-09-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn heel tevreden over de wijze waarop we informatie kregen over het door ons te kopen product. De betreffende medewerker luisterde heel goed. Dik compliment!
    Geschreven door Klant uit wouterswoude op 24-08-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service !!
    Geschreven door Klant uit hantum op 24-08-2018
  • Beoordeling: 5.5

    Geen belang.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 23-08-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Actief in meedenken en behulpzaam
    Geschreven door Klant Folkertsma uit reitsum op 19-08-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Dokkum is zeer zeker aan te bevelen. Zeer klantvriendelijk, deskundig en behulpzaam. Het geeft je echt vertrouwen en deze gaat verder dan de deur. Helaas wonen we te ver weg, ruim 200km., anders deed ik zeker mijn volgende aankopen ook daar!!
    Geschreven door Klant Venrooy uit vlijmen op 10-08-2018