Navigatie

Beoordelingen Expert Dokkum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dokkum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dokkum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Prima winkel!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (396)

  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel!!
    Geschreven door Klant uit dokkum op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Het is een goeie winkel heeft alles fan Electronica en ook voor minder validen en vriendelijk en service is goed.
    Geschreven door Klant uit raard op 12-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Wij zijn wel tevreden.
    Geschreven door Klant uit damwoude op 12-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Zaoals gewoonlijk ook weer bij de aankoop van mijn laptop ouderwets fantastische service. Top!!!!
    Geschreven door Klant uit hantum op 12-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Al jaren onze winkel. Dit ook ivm de zeer goede service die gegeven wordt.
    Geschreven door Dhr Meinsma uit rinsumageest op 07-09-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Dokkum aanrader om goede advies en kundigheid
    Geschreven door Klant Bergsma uit gytsjerk op 07-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    wanneer je er komt nooit een probleem of heb je ook alleen maar vraag. en je koopt niets is ook geen probleem. En wanneer je iets hebt gekocht en er niet mee uit de voeten ook dan nog komen ze langs om je te helpen dan zeg ik de service uitstekend
    Geschreven door Klant uit dokkum op 06-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    veel keus en goeie service
    Geschreven door Klant Douma uit damwoude op 05-09-2017
  • Beoordeling: 8.2

    moeilijk, ik weet zo op dit moment niet
    Geschreven door Klant Hoekstra uit dokkum op 30-08-2017
  • Beoordeling: 8.9

    De medewerkers van Expert vertellen een eerlijk verhaal en ze leveren een goede service.
    Geschreven door Klant uit niawier op 22-08-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Expert is echt goed
    Geschreven door Klant Vries uit damwoude op 13-08-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Prettig winkelen bij Expert!
    Geschreven door Klant Derks uit rinsumageest op 11-08-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Bij Expert wordt je goed geholpen, geven goede uitleg en advies.
    Geschreven door Klant Nicolai uit dokkum op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Zijn goed geholpen alles keurig ingesteld
    Geschreven door Klant uit driesum op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.2

    ?
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Goed geholpen en supersnelle levering!
    Geschreven door Klant uit dokkum op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Een leuk en vooral eerlijk bedrijf. Meedenken in je keuze is bij hen een vanzelfsprekendheid. Bovendien wordt je snel en accuraat geholpen. Keurig en vlot personeel met dhr. de Vries als \'stuurman\' die zijn taak verstaat. Kortom hier spreekt een jarenlange klant uit ervaring.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Geen ervaring mee
    Geschreven door Klant uit dokkum op 08-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben goed geholpen en verder heb ik geen mededeling!
    Geschreven door Klant uit wierum op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Groot assortiment, en als iets er niet is dan zorgt men er voor dat het wordt besteld! Ook op de eilanden top service
    Geschreven door Klant Hockelmann uit schiermonnikoog op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Je wordt altijd goed en vakkundig geholpen, ik raad iedereen aan hier uw aankopen te doen.
    Geschreven door Klant Pompstra, uit damwoude op 08-07-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Super service voor een scherpe prijs
    Geschreven door Klant Bergsma, uit dokkum op 06-07-2017
  • Beoordeling: 10.0

    De service is hartstikke goed , Je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen . Zeer het aanbevelen waard om uw aankopen hier te doen
    Geschreven door Klant Toornburg uit hantumhuizen op 06-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Kundig en enthousiast personeel. Assortiment sluit aan bij behoefte. Prettige winkel, ambiance.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 06-07-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Mooie winkel ,veel keus,redelijke prijs en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Bos uit anjum op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Expert is onze winkel. Vakkundig en leuk personeel. Weten wat er speelt in de markt maar ook op internet. Prijs wordt je het altijd over eens, daarvoor hoef je echt niet voor naar een internet-leverancier.
    Geschreven door Dhr Zuur uit damwoude op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.0

    De klantvriendelijke manier van de verkoper van een artikel uit het assortiment van Expert is heel goed
    Geschreven door Klant uit dokkum op 28-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en snelle service zeer blij met expert
    Geschreven door Klant Veen, uit dokkum op 28-06-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Koop regelmatig wat bij expert vindt altijd vriendelijke mensen en de voorlichting is ook goed.
    Geschreven door Klant Bakker uit hantum op 23-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    vriendelijke medewerkers en uitstekende service, daarom komen we voor iedere nieuwe aankoop graag terug bij Geert en zijn team.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 14-06-2017