Navigatie

Beoordelingen Expert Dokkum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dokkum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dokkum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Country Group International 8.7

Onze ervaring met Laurens waren prima, daarom zijn we benieuwd naar de service van Geert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (396)

  • Beoordeling: 8.7

    Onze ervaring met Laurens waren prima, daarom zijn we benieuwd naar de service van Geert
    Geschreven door Klant Country Group International uit ee op 19-02-2018
  • Beoordeling: 8.2

    was goed
    Geschreven door Klant uit kollumerzwaag op 17-02-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Een geweldige persoonlijke benadering
    Geschreven door Klant Wiersma uit dokkum op 06-02-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Bij Expert nemen ze nog de tijd voor je en ook na de aankoop kun je rekenen op goede service
    Geschreven door Klant uit dokkum op 26-01-2018
  • Beoordeling: 6.8

    Dyson V6 kruimeldief voor de kerstdagen besteld en betaald. Een maand later pas uitgeleverd. Moest er zelf achteraan bellen waar het product bleef, had het winkelpersoneel moeten doen. Service kan beter dus.
    Geschreven door Klant Boomsma uit metselawier op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Goede prijs voor het product dat ik heb gekocht, prima mee gedacht en goede service.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Ik kan Expert bij iedereen aanbevelen en dat doe ik ook
    Geschreven door Klant Van Sinderen uit dokkum op 19-01-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Ik heb een tv gekocht en was er niet helemaal over uit welke het zou worden. Het werdt me goed uitgelegd allemaal en de vragen die ik daar van kreeg konden ze mij goed vertellen hoe en wat..ben zeer tevreden met wat ik nu in huis heb en erg blij dat ik niet te veel heb betaald voor iets wat ik dacht te willen hebben.. Gr john
    Geschreven door Klant uit schiermonnikoog op 17-01-2018
  • Beoordeling: 9.7

    altijd goed
    Geschreven door Klant uit marrum op 06-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Prima geholpen en lokale Expert, ons kent ons, dat maakt alles makkelijker.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 02-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    goede service
    Geschreven door Klant uit dokkum op 27-12-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Prima levering op Schiermonnikoog van onze via internet bestelde koelkast.
    Geschreven door Klant Berrelkamp Holding uit groningen op 19-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn zeer tevreden over Expert Dokkum
    Geschreven door Klant Jorritsma uit dokkum op 19-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 18-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is voor ons echt een winkel waar je graag heen gaat.
    Geschreven door Klant Brandsma uit dokkum op 17-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    hoeft niet
    Geschreven door Klant uit dokkum op 13-12-2017
  • Beoordeling: 7.5

    nee
    Geschreven door Klant uit dokkum op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit marrum op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Gewoonweg breed artikelen aanbod tegen concurrerende prijzen + prima service en deskundig en klantvriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van der Kooi uit dokkum op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert Dokkum krijg je goede advies en service. Als iets gerepareerd moet worden is het duidelijk wat er gaat gebeuren.
    Geschreven door Klant Jansma uit hantumhuizen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    heb je wat nodig, ga naar expert Dokkum!
    Geschreven door Klant Van Harten uit wouterswoude op 29-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en snel afgeleverd en aangesloten! Tijdstip van afspraak bij a tot op de minuut. Ik ben klant bij expert Dokkum vanwege de geweldige service.
    Geschreven door Klant uit lioessens op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Zijn zeer tevreden en kopen hier al jaren al onze electronica. Geven goed advies en betrouwbare service.
    Geschreven door Klant Scholte uit lioessens op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Alles goed en snel geregeld. Bereikbaar voor vragen, men weet waar het over gaat.
    Geschreven door Klant uit burdaard op 16-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Leuke behandeling en uitstekende service
    Geschreven door Klant uit dokkum op 13-11-2017
  • Beoordeling: 7.2

    expert is een goede winkel met veel keus en goed personeel en koop er graag voor de goede service
    Geschreven door Klant uit dokkum op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Een winkel waar je met plezier terugkomt.
    Geschreven door Klant uit hantum op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Het is ons zeer goed bevallen bij Expert. Goede keuze, personeel uitstekend.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 19-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Dokkum is een winkel zoals de naam al doet vermoeden, het zijn Experts! Fijne mensen, die de producten, die zij verkopen uitermate goed kennen en meedenken met de klant. Ook bij reparaties of garanties wordt er vanuit het klant perspectief gedacht. Kortom een TOP winkel!
    Geschreven door Klant Nanne uit wouterswoude op 09-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Ben sinds ruim 17 jaar tevreden klant van dit bedrijf en nog steeds meer dan tevreden.
    Geschreven door Dhr Heckers uit lioessens op 26-09-2017