Navigatie

Beoordelingen Expert Dokkum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dokkum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dokkum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

De winkel in Dokkum heeft een prettige uitstraling en je wordt goed geholpen door het personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (396)

  • Beoordeling: 9.4

    De winkel in Dokkum heeft een prettige uitstraling en je wordt goed geholpen door het personeel.
    Geschreven door Klant uit moddergat op 12-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Wie goed overlegt, komt bij Expert terecht!
    Geschreven door Klant Van der Kooi uit dokkum op 06-07-2018
  • Beoordeling: 7.7

    goede winkel goede service
    Geschreven door Klant uit lioessens op 27-06-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Uitstekende service en snelle levering!
    Geschreven door Klant uit dokkum op 26-06-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Dokkum is alleszins aan te bevelen. Prima assortiment, zeer klantgericht en deskundig. Behulpzaam met het maken van keuzes. Zonder sterk te pushen. Prijsstelling op een normaal nivo. Natuurlijk zijn er altijd goedkopere adresjes te vinden. Maar dan loop je de bijzondere adviezen en service mis.
    Geschreven door Klant Hofstra uit dokkum op 26-06-2018
  • Beoordeling: 7.5

    ik ben geen copy writer.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 12-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    meedenken,meeleven, en geduld
    Geschreven door Klant Baumgartner uit gytsjerk op 09-06-2018
  • Beoordeling: 9.2

    onze ervaring met Expert is alleen maar positief zeer fijn zoals men omgaat met problemen er word direct vriendelijk goed en snel gereageerd alleen maar lof
    Geschreven door Klant Elzinga uit kollum op 31-05-2018
  • Beoordeling: 9.9

    we kunnen expert zeker aanbevelen voor alle artikelen die daar te koop zijn
    Geschreven door Klant uit metselawier op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Liever niet
    Geschreven door Klant uit driesum op 29-05-2018
  • Beoordeling: 7.9

    fijne dienstverlening
    Geschreven door Klant uit ee op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede winkel.
    Geschreven door Klant Sinia uit hantum op 22-05-2018
  • Beoordeling: 7.3

    zie mijn vorige opmerking
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 17-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een bedrijf waar je op een prettige en persoonlijke manier geholpen wordt en de service is uitstekend; ook na levering van het bestelde.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 17-05-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen op een vriendelijke deskundige manier
    Geschreven door Klant uit niawier op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Echte experts :)
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 18-04-2018
  • Beoordeling: 7.2

    Verder wel tevreden
    Geschreven door Klant uit dokkum op 12-04-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Expert Dokkum is een goed adres voor je aankoop, er wordt goed geluisterd naar je wens/ vraag en je krijgt meerdere opties aangeboden: prima dus
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 12-04-2018
  • Beoordeling: 9.0

    service prima
    Geschreven door Klant uit feanwâlden op 11-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Persoonlijke aandacht en supersnelle service!
    Geschreven door Klant Bergema uit kollumerzwaag op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Zeervriendelijke bejegening, deskundig advies en zorgvuldige afhandeling.
    Geschreven door Klant Hoekstra uit schiermonnikoog op 24-03-2018
  • Beoordeling: 8.9

    De deskundigheid van de medewerkers van Expert maken het bezoek aan de winkel tot een prettige ervaring.
    Geschreven door Klant Van der Weide-wester uit dokkum op 21-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Wij zijn als klant tevreden over Expert Dokkum.
    Geschreven door Klant uit damwoude op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Het is in deze winkel mogelijk vragen te stellen over de werking van producten. Je wordt vriendelijk en correct geholpen.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 05-03-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ga gerust naar EXPERT na jarenlang klandizie erg content en is een vaste relatie voor mij !!
    Geschreven door Klant Bolwijn uit dokkum op 05-03-2018
  • Beoordeling: 8.3

    prima behandeld
    Geschreven door Klant Hoekstra uit dokkum op 01-03-2018
  • Beoordeling: 7.1

    tv is goed service kan beter
    Geschreven door Klant uit dokkum op 24-02-2018
  • Beoordeling: 5.7

    Expert is in mijn ogen een betrouwbaar adres
    Geschreven door Klant Brommer uit buitenpost op 19-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Niet van toepassing.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 19-02-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service het aller belangrijkste.
    Geschreven door Klant Sneijder uit schiermonnikoog op 19-02-2018