Navigatie

Beoordelingen Expert Dokkum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dokkum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dokkum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.4

Prima service en klantvrienelijk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (396)

  • Beoordeling: 7.4

    Prima service en klantvrienelijk.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 29-01-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Klantvriendelijk personeel en uitstekende service op alle producten die zelfs bij je thuis gebracht worden ook al woon je op een eiland !
    Geschreven door Klant Hoekstra uit schiermonnikoog op 27-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prima tondeuse voor de prijs. Scheert mooi kort zonder kammetje. Batterij duur voldoende.
    Geschreven door Klant uit brantgum op 27-01-2017
  • Beoordeling: 8.5

    vlotte bediening overzichtelijke winkel,
    Geschreven door Klant uit raard op 27-01-2017
  • Beoordeling: 8.2

    service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Hoekstra uit dokkum op 26-01-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Keurige behandeling in alle opzichten.
    Geschreven door Klant uit marrum op 26-01-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit dokkum op 19-01-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Deze mensen kennen hun klanten en het gevoel wat klanten hebben bij de aanschaf van apparatuur. Top service Goede garantie service Laagste prijsgarantie
    Geschreven door Klant Kooiker uit dokkum op 19-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    mooie zaak met goede service en vriendelijke bediening
    Geschreven door Klant uit lauwersoog op 14-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Expert verleent prima service voor dezelfde prijs als internet, en dan heb je wel se korte lijntjes en contacten!
    Geschreven door Klant uit twijzel op 13-01-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service; prettige behandeling.
    Geschreven door Klant uit oudkerk op 12-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Een uitstekende zaak met heel vriendelijke eigenaar en medewerkers. Ruim keuze van artikelen
    Geschreven door Klant Hamstra uit dokkum op 09-01-2017
  • Beoordeling: 9.7

    De stabiele kwaliteit en de ervaringen maken dat ik graag bij expert Dokkum terug kom. Hartelijke groet Gosse Scherstra
    Geschreven door Klant Scherstra uit dokkum op 08-01-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Dokkum is een fijne winkel om te winkelen voor al uw apparatuur. U wordt er fijn geholpen door deskundig personeel. De prijs - kwaliteit is uitstekend. Uw apparatuur wordt desgewenst thuisgebracht en geïnstalleerd. Kortom een super winkel als het huishoudelijke apparatuur betreft.
    Geschreven door Klant Nanne uit wouterswoude op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Heb zeer goede ervaringen met de bediening in de winkel. Als ik een vraag heb over mijn tablet of hoe dit of dat moet is het nooit een probleem
    Geschreven door Klant uit de westereen op 30-12-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service en goede levering
    Geschreven door Klant uit dokkum op 28-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Als het om geluid gaat ga dan voor de sonos dan heb je waar voor je geld .Kost wel wat maar dan heb je ook wat.stream al je muziek via spotyfy .
    Geschreven door Klant uit raard op 25-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Sony tv en heos set gekocht prachtig beeld en mooi geluid
    Geschreven door Klant Elzinga uit dokkum op 17-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Expert Dokkum is een winkel waar ik al jarenlang klant ben. Goede service ook als het gaat om producten die niet goed werken. Uitstekend advies en als ik iets zie bij de concurrent is het altijd mogelijk om dit ook tegen een vergelijkbare prijs bij Expert te kopen.
    Geschreven door Klant Brandsma uit damw??ld op 15-12-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Topservice!!
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 14-12-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Goede winkel
    Geschreven door Klant Dijkstra uit foudgum op 09-12-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Wij zijn al meer dan 10 jaar klant bij Expert Dokkum en nog nooit teleurgesteld en indien er wat was is dat altijd goed opgelost. Laatste keer een nieuwe Bosch inbouwkoelkast gekocht ter vervanging van de oude. De koelkast werd netjes ingebouwd, absoluut geen haastwerk. Expert ligt heel gunstig geprijsd in de markt, daarvoor hoef je echt niet bij een internet winkel te kopen. Daar is de service aanmerkelijk minder en als het op garantie aankomt is er vaak een hoop gezeur.
    Geschreven door Klant Scholte uit lioessens op 09-12-2016
  • Beoordeling: 9.9

    nvt
    Geschreven door Klant uit dokkum op 09-12-2016
  • Beoordeling: 9.5

    We hadden geen ervaring met Expert, maar door de correcte manier van behandeling kan men bij een eventuele volgende aankoop op ons rekenen.
    Geschreven door Klant Sikkema uit dokkum op 07-12-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit brantgum op 07-12-2016
  • Beoordeling: 9.3

    mooie website .de keus was zo gemaakt
    Geschreven door Klant uit kollum op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Er zijn veel electronica zaken in Dokkum en omgeving, maar het is zeker aan te bevelen om ook een bezoek aan Expert in Dokkum te brengen. Ik ben daar vaste klant.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 25-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service
    Geschreven door Klant Noot uit dokkum op 22-11-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer correcte benadering en afspraak is afspraak, geen no nonsens verhalen maar direct in de benadering. Zijn al jaren klant en naar volle tevredenheid.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 22-11-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Gewoon goed en degelijk
    Geschreven door Klant uit dokkum op 16-11-2016