Navigatie

Beoordelingen Expert Dokkum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dokkum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dokkum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

Prettige winkel mooi assortiment. Ze denken nog met je mee

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (396)

  • Beoordeling: 9.6

    Prettige winkel mooi assortiment. Ze denken nog met je mee
    Geschreven door Klant uit dokkum op 09-06-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Super services. Goede prijs!
    Geschreven door Klant uit oostrum op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Wij werden prima behandeld, en het aan te kopen product werd goed uitgelegd.
    Geschreven door Klant uit wouterswoude op 01-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Ook al is het iets duurder op een grootaankoop be drag zeur niet maar ga naar expert dan weet je zeker dat je goed zit
    Geschreven door Klant uit dokkum op 29-05-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Dokkum hele prettige zaak. Prettig personeel.
    Geschreven door Klant uit moddergat op 26-05-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Prima zaak!! Goede service! Fijne mensen.
    Geschreven door Klant Diks uit dokkum op 26-05-2017
  • Beoordeling: 6.2

    Onlangs mijn baardtrimmer naar Expert Dokkum gebracht voor reparatie. Goed geholpen, onderdeel besteld, geïnstalleerd tegen een normaal tarief. Apparaat werkt weer als vanouds. Ben een tevreden klant.
    Geschreven door Dhr Visser uit dokkum op 17-05-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Heel behulpzaam en kundig...
    Geschreven door Klant uit dokkum op 16-05-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Nvt
    Geschreven door Klant uit damwoude op 11-05-2017
  • Beoordeling: 7.3

    dat heb ik duidelijk gemaakt bij vorige vraag.
    Geschreven door Klant uit raard op 10-05-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Een fijne ruim gesorteerde winkel met deskundig meedenkend personeel , heel oplossing gericht en zeer klantvriendelijk. Wij zijn er al jaren vaste klant voor al onze apperatuur Zeker een aanbeveling waard
    Geschreven door Klant Bouwman uit nes op 05-05-2017
  • Beoordeling: 9.5

    ZIE VORIGE OPMERKING
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 02-05-2017
  • Beoordeling: 8.9

    ben tot op heden zeer tevreden met de producten die wij bij expert hebben gekocht.
    Geschreven door Klant Klimstra uit morra op 26-04-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Expert voldoet uitstekend!!
    Geschreven door Klant Abee uit lioessens op 26-04-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service
    Geschreven door Klant Nielsen uit dokkum op 06-04-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Prima product, scherp geprijsd en gratis bezorgd. ?
    Geschreven door Klant Steenbeeke uit burdaard op 16-03-2017
  • Beoordeling: 8.4

    vooral de folder stel ik zeer prijs
    Geschreven door Klant Postma uit ferwert op 09-03-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Een goede betrouwbare winkel.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 09-03-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Bij Expert zitten wij altijd goed, en we blijven komen. En verder zou ik het niet weten. Wij komen er al dik 40 jaar. Dat zegt genoeg.
    Geschreven door Dhr Drost uit blija op 08-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Mijn ervaring met Expert zijn goed. Je wordt plezierig geholpen, door medewerkers die naar mijn mening deskundig zijn, vriendelijk en eerlijk. Elders kan je n.m.m niet veel goedkoper.
    Geschreven door Klant Brommer uit buitenpost op 08-03-2017
  • Beoordeling: 8.3

    vlotte service en behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant uit ee op 02-03-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Goede deskundige adviezen gekregen. Alles in een sfeer van vertrouwen. Ook de bezorger was uiterst vriendelijk en deskundig. De volgende keer dat we iets nodig hebben gaan we zeker weer naar de Expert in Dokkum!
    Geschreven door Klant uit lauwersoog op 02-03-2017
  • Beoordeling: 7.2

    ik kom graag bij expert
    Geschreven door Klant uit damwoude op 27-02-2017
  • Beoordeling: 7.5

    je kunt altijd rekenen op volle aandacht en hulp bij het kopen van een artikel,en dat is mij alles waard
    Geschreven door Klant uit metslawier op 22-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen, kundig personeel. Vriendelijk.
    Geschreven door Dhr Ros uit dokkum op 15-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    In één woord geweldig.
    Geschreven door Klant Postma uit oosternijkerk op 10-02-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Heb onlangs een i pad gekocht, ben goed op gang geholpen. Ze hebben mij goed geholpen met het aanmaken van mijn apple i d aangezien ik er zelf niet uit kwam,ik ben er nu lekker mee bezig en als ik een prbleem heb ,dan kan ik bij hun aankloppen.
    Geschreven door Klant Flink uit zwaagwesteinde op 09-02-2017
  • Beoordeling: 9.0

    dank zij de goede hulp en levering is dit een winkel om weer bij terug te komen
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Eenvoudige bediening, prima wasdroger, doet wat hij belooft.
    Geschreven door Klant Derks uit rinsumageest op 02-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Dat heb ik op de vorige pagina\'s al gedaan.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 31-01-2017