Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Dhr Doorschodt 8.7

ben je aan de beurt dan is de tijd voor jou, men heeft kennis van zaken d.w.z. goede antwoorden op eventuele vragen. al met al is de service hoog.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (275)

  • Beoordeling: 8.7

    ben je aan de beurt dan is de tijd voor jou, men heeft kennis van zaken d.w.z. goede antwoorden op eventuele vragen. al met al is de service hoog.
    Geschreven door Dhr Doorschodt uit dordrecht op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede behandeling bij het kopen van een apparaat. Fijne service.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.0

    klein defect in beeldbuis, konden zij ook niets aan doen. werd niet moeilijk gedaan 2 dagen later omgeruild voor nieuwe tv. Hebben een geweldige service om je tv op te hangen voor een hele schappelijke prijs. Service en klantvriendelijkheid top.
    Geschreven door Dhr Hinsen uit zwijndrecht op 29-09-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Uit ervaring van zo 25 jaar dat we bij Expert komen is het een fijne zaak goed geholpen nooit te veel om vragen te stellen goede uitleg en nemen alle tijd, klasse zaak.
    Geschreven door Dhr Van Nieuwenhoven uit dordrecht op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.3

    goede moderne winkel met geschoold personeel, die weten waar ze over praten.
    Geschreven door Klant Wulfse uit dordrecht op 26-09-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Cijfer 8
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 26-09-2017
  • Beoordeling: 7.6

    goed
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 20-09-2017
  • Beoordeling: 9.3

    kundig personeel in de winkel,goede adviezen en een goede aftersevice
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 19-09-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekend geholpen bij expert dordrecht. Kundig personeel en doen er alles aan om mijn vragen goed te beantwoorden. Klasse
    Geschreven door Klant Seits uit dordrecht op 19-09-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne verkopers die nog de tijd nemen en mee denken
    Geschreven door Klant Leferink uit dordrecht op 12-09-2017
  • Beoordeling: 8.3

    je kan hier rustig al je zaken regelen is uitstekend voor wat betreft afspraak en levering.
    Geschreven door Klant Want uit zwijndrecht op 08-09-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Expert is een prima winkel en vriendelijk personeel. Onze beweegreden om naar Expert te gaan is de steun aan een echte winkel. Het assortiment en prijs zijn prima.
    Geschreven door Mevr Strikker uit dordrecht op 06-09-2017
  • Beoordeling: 8.9

    goede service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Vermeer uit dordrecht op 05-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Vanaf het eerste contact in de winkel tot en met de bezorging en het instaleren van mijn inductie kookplaat ide service en diuenstverlening perfect geweest.
    Geschreven door Klant Broeke uit alblasserdam op 31-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    ik ben zeer goed en betrouwbaar geholpen met al mijn vragen bij EXPERT top
    Geschreven door Klant Bussem uit dordrecht op 30-08-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Gezellige zaak waar ik prima ben ingelicht over electr. scheerapparaten en hopelijk ook een goede keus heb gemaakt. L. van Winden
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 29-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Helemaal toppie!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 24-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    vakkundig vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Dhr De Vos uit dordrecht op 22-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Zie voorgaande teksten.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 22-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    duidelijk en overzichtelijke website, die ik zeker in de gaten zal houden.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 17-08-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Service bij Expert Crabbehof is prima. Vriendelijk personeel en het installeren is uitstekend. Hier ga ik graag naar toe.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Kleinschalig winkel is overzichtelijk en geeft meer aandacht aan de klant. Niet alles is op voorraad maar wel snel te bestellen. Niet zo massaal als andere ketens.
    Geschreven door Klant Vogelaar uit papendrecht op 13-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Geen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wilt u een wasmachine, televisie, magnetron of iets dergelijks willen aanschaffen, dan is Expert in Crabbehof een aanrader. De heer Klein weet van wanten en kan je heel goed informeren.
    Geschreven door Klant Kooij uit dordrecht op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.6

    We hebben onlangs diverse spullen gekocht.En thuis laten bezorgen.We zijn klant vriendelijk geholpen,en ze hebben `n goede service. Wij zullen zeker andere mensen,,Expert,,aanraden.U zult er beslist geen spijt van krijgen.
    Geschreven door Klant Valkenhoff uit dordrecht op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.9

    De Expert winkel in Crabbehof te Dordrecht is een hele fijne en schone winkel. Tevens wordt je Vriendelijk begroet en zijn ze zeer Behulpzaam wat Meedenken en zijn Vakkundigheid over het aangaande product. Deze Winkel met zijn Medewerkers is zeer zeker aan te bevelen !!!
    Geschreven door Klant Nijstad uit dordrecht op 19-07-2017
  • Beoordeling: 6.9

    Ik kan expert bij iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 12-07-2017
  • Beoordeling: 10.0

    super service geen seconde gehad dat me iets aangesmeerd werd ik vertelden wat ik zocht waar de medewerker ene roy (goud ventje) me super mee geholpen heeft alles voor me uitgezocht en uiteindelijk precies wat ik zocht gevonden kwa product en prijs en de volgende dag al in huis !!! SUPER
    Geschreven door Klant Melker uit dordrecht op 09-07-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Crabbehof super
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 06-07-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Ga zeker hier meer inkopen doen.
    Geschreven door Klant Van de Velde uit dordrecht op 05-07-2017