Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Boelen 9.2

Zeer te vreden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (270)

  • Beoordeling: 9.2

    Zeer te vreden
    Geschreven door Klant Boelen uit zoetermeer op 01-06-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Betaalbaar product. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Kaufmann uit ermelo op 01-06-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Oriënteer jezelf van te voren. Kennis en kunde personeel laat te wensen over
    Geschreven door Klant uit ermelo op 01-06-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Bij aanschaf van een koel/vriescombinatie voor ons recreatiehuisje zijn we goed geadviseerd en geholpen door de medewerkers van Expert Ermelo. Men heeft in onze afwezigheid de door ons bestelde combinatie geïnstalleerd en alles keurig netjes achtergelaten. Wij konden zodoende bij aankomst in het huisje de koel/vriescombinatie meteen in gebruik nemen. top service!!!
    Geschreven door Klant De Bruin uit maarssen op 29-05-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Inbouw Miele afwasmachine besteld! Levering en montage perfekt
    Geschreven door Klant uit ermelo op 26-05-2017
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit ermelo op 18-05-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Lekker snelle levertijd,vriendelijke aardige mensen.
    Geschreven door Klant Kersten uit ermelo op 12-05-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service en uiteindelijk niet duurder dan mediamarkt. Bij teruggave niet moeilijk doen.
    Geschreven door Klant Van der Stelt uit ermelo op 11-05-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn bijzonder tevreden over de medewerkers en hun kennis van zaken. Wij gaan zeker terug als we in de toekomst nog wat willen koppen
    Geschreven door Klant Koppen uit harderwijk op 06-05-2017
  • Beoordeling: 9.6

    in Ermelo ben ik perfekt behandeld.
    Geschreven door Dhr Van Meerten uit ermelo op 06-05-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Expert Ermelo. Je wordt netjes geholpen en geven goede service.
    Geschreven door Klant Van Beek uit harderwijk op 26-04-2017
  • Beoordeling: 9.5

    alles naar wens goed geregelend allemaal
    Geschreven door Klant Van Malestein uit ermelo op 26-04-2017
  • Beoordeling: 8.5

    goede service en je wordt goed geholpen
    Geschreven door Klant Boek uit ermelo op 19-04-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Bij Expert Ermelo wordt je goed geholpen, al je vragen worden beantwoordt en je krijgt een duidelijke uitleg, top!!!
    Geschreven door Klant Van Kesteren uit ermelo op 19-04-2017
  • Beoordeling: 7.1

    Vanmorgen naar de winkel gegaan , om het product TV toch even te bezichtigen , na aankoop konden wij de tv niet meenemen in de auto (te groot) even overlegd en toen kwamen zij hem wel even brengen einde van de middag brengen, goede service Expert, daar houden wij van.
    Geschreven door Klant Smienk uit putten op 06-04-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Expert : goede service, degelijk en betrouwbaar!
    Geschreven door Klant Stoop uit ermelo op 06-04-2017
  • Beoordeling: 8.2

    xx
    Geschreven door Klant uit ermelo op 22-03-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Het zijn vriendelijke mensen die er werken, ze geven je goed advies, denken met je mee, zijn deskundig, en de service is heel goed!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 16-03-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Gewoon goed !!!
    Geschreven door Klant Adam uit ermelo op 15-03-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Snelle en goede levering volgens afspraak. Vriendelijk personeel dus volgende keer weer naar de Expert!
    Geschreven door Klant Bokhorst uit putten op 15-03-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Wij hebben de keuze niet op grond van de website maar op grond van de in de folder gedane aanbiedingen gemaakt.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 09-03-2017
  • Beoordeling: 7.1

    .
    Geschreven door Klant uit putten op 09-03-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Spullen goed en zeer snel gemonteerd een aanrader!
    Geschreven door Klant Bruynes uit nunspeet op 08-03-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Prima zaak alles in goed overleg geregeld hier kun je met een gerust hart shoppen.
    Geschreven door Klant Dorp uit ermelo op 02-03-2017
  • Beoordeling: 4.8

    Het komt voor dat een artikel op voorraad staat maar na bestelling krijg je een paar dagen later te horen dat het niet op voorraad is.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 23-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen. Vriendelijke installateur. Was ruim op tijd aanwezig en werk snel gedaan.
    Geschreven door Dhr Vruggink uit ermelo op 23-02-2017
  • Beoordeling: 4.3

    Lijkt me niet handig in dit geval.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 23-02-2017
  • Beoordeling: 8.9

    geen ervaring.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 18-02-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Hoewel ik in Harderwijk woon, kies ik bewust voor Expert Ermelo. Het personeel is vriendelijk, klantgericht en de service is erg prettig.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 16-02-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Met een garantievraag van Scheer&Foppen bij Expert Ermelo terecht gekomen. Uitstekend geholpen!
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 15-02-2017