Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Een winkel met veel goede artikelen en een zeer deskundige medewerkers. Hulde!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (477)

  • Beoordeling: 10.0

    Een winkel met veel goede artikelen en een zeer deskundige medewerkers. Hulde!
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 20-05-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Een fijne winkel met medewerkers, die alle tijd voor je hebben en met kennis van zaken je een goed product bieden waar je met plezier de winkel weer verlaat om zeker nog eens terug te komen. Zelfs de garantie slaan zij op in hun computer! Prima service.
    Geschreven door Klant Hartkamp uit harderwijk op 17-05-2020
  • Beoordeling: 7.8

    .
    Geschreven door Klant Van Dam uit ermelo op 14-05-2020
  • Beoordeling: 8.6

    We hebben een goede begeleiding en uitleg ervaren. Bezorging volgens afspraak. Vlotte en nette behandeling.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 13-05-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Prima en deskundig geholpen in een alleszins fijne winkel
    Geschreven door Klant uit ermelo op 04-05-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Prima aanbiedingen
    Geschreven door Klant Wolbers uit putten op 30-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima zaak in Ermelo en ik ben prima geholpen. Ik kwam voor een speciale scartaansluiting en ging met een nieuwe tv weg! Reden; mijn toch wel verouderde tv toestel ondersteunde het nieuwe netwerk niet vandaar. Eind goed Al goed. S\'avonds zat ik heerlijk met een supermooi beeld tv te kijken via het nieuwe netwerk.
    Geschreven door Klant Van Den Berg uit ridderkerk op 22-04-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Prima levering en service. De installateur deed veel meer dan van hem kon worden verwacht.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 16-04-2020
  • Beoordeling: 6.9

    In deze barre coronatijd met al zijn beperkingen, toch een combi oven/magnetron kunnen kopen. Op gepaste afstand vriendelijk en deskundig te woord gestaan en een snelle afhandeling. Fijn om de lokale winkels zo toch te kunnen bijstaan door ze te bezoeken en juist hier te kopen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 08-04-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Bij Expert Ermelo werken echte experts zoals wij al 20 jaar ervaren
    Geschreven door Klant Meijboom uit ermelo op 06-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Let op bij het checken van de voorraad.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 30-03-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Om de plaatselijk middenstand \'overeind\' te houden is elke besteding hier gewenst!
    Geschreven door Klant Van Der Beek uit ermelo op 27-03-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en goede bezorging
    Geschreven door Klant Brouwer uit ermelo op 23-03-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Prima zaak
    Geschreven door Klant Boer uit putten op 23-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima toestel. Gemakkelijk te installeren. Voor al voor ouderen en goed toestel. Hoorbaarheid is luid en duidelijk en toetsen makkelijk te bedienen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 23-03-2020
  • Beoordeling: 3.8

    Wij wachten af!
    Geschreven door Klant Bakker uit ermelo op 18-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Een zaak om aan te bevelen
    Geschreven door Klant Koeman uit ermelo op 12-03-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Top winkel
    Geschreven door Klant Kerkwijk/nuberg uit harderwijk op 04-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig, vriendelijk en goede kwaliteit/prijsverhouding
    Geschreven door Klant uit ermelo op 02-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Scherpe prijzen. Goed geholpen en geadviseerd. Direct beschikbaar in de winkel.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 02-03-2020
  • Beoordeling: 7.5

    al jaren een miele stofzuiger. erg tevreden. Deze is net weer van meer moderne gemakken voorzien. Lang snoer 12 m, rolt zelf op.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 02-03-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Fijne winkel waar je goede informatie krijgt en tijd voor je hebben
    Geschreven door Klant Roelen uit ermelo op 26-02-2020
  • Beoordeling: 7.8

    canon printer/scanner, makkelijker in gebruik, goed print resultaat
    Geschreven door Klant uit ermelo op 17-02-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Een hele fijne winkel en aardige personeels leden. Kom zeker terug.
    Geschreven door Klant Van Maanen uit ermelo op 10-02-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Gewoon super fijne winkel en personeel
    Geschreven door Klant Priem uit harderwijk op 07-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    goede service en net personeel
    Geschreven door Klant uit ermelo op 03-02-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Koop lokaal. Expert biedt kwaliteits producten en goede service.
    Geschreven door Klant Van Verseveld uit ermelo op 22-01-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Ik vindt het een prettige winkel overzichtelijk en je wordt er fijn geholpen
    Geschreven door Klant uit ermelo op 13-01-2020
  • Beoordeling: 3.5

    Tv aangeschaft. Waren wat problemen mee. Op de vraag om hulp, geen respons of: \"bel uw provider maar\". Tv omgeruild voor een ander, duurder merk. Bij dit toestel, blijven de kleuren niet in het geheugen staan, iedere keer aanpassen. De behoefte om hulp of service te verlenen of om mee te denken, is nihil. Arrogante jongeman in de winkel. Afspraken worden niet nagekomen, zonder melding. Expert doet niet aan after-sales. De ( meeste ) medewerkers, kunnen zich niet of nauwelijks verplaatsen in de klant. Je durft nauwelijks meer iets te vragen......Bijzonder teleurstellend allemaal.
    Geschreven door Klant Visser uit harderwijk op 03-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    In het filiaal Ermelo werden werden keurig en adequaat geholpen. Ook het installeren thuis was opnieuw geheel naar wens. Ga zo door.
    Geschreven door Klant Kooi uit harderwijk op 02-01-2020