Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.4

Geen bijzonderheden.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (270)

  • Beoordeling: 7.4

    Geen bijzonderheden.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 15-01-2018
  • Beoordeling: 7.0

    Mooie stofzuiger gekocht. Blij mee.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 12-01-2018
  • Beoordeling: 8.1

    goed product qua prijs en kwaliteit het bezorgen en installeren ging heel goed, ik heb de tv twee weken en alles naar wens ,mooi scherm en prima geluid een aanrader, er zijn verschillende opties die ik moet nog erwaren en ontdekken,heel blij met deze aankoop.
    Geschreven door Klant Djabali uit harderwijk op 12-01-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Koop lokaal
    Geschreven door Klant uit ermelo op 12-01-2018
  • Beoordeling: 7.4

    Mooie winkel. ruim opgezet. aardig wat personeel. mooi assortiment. Wel veel concurrentie van Media markt. Wel dichterbij.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Van alle markten thuis op hun gebied
    Geschreven door Klant Sterenberg uit ermelo op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Zoals Deen is er geen een!
    Geschreven door Klant Derix uit ermelo op 29-12-2017
  • Beoordeling: 6.8

    Wel aardig, die Expert, maar meneer die ons hielp liet het artikel in het doosje. pakte pas uit toen wij er om vroegen.
    Geschreven door Klant Huisman uit ermelo op 26-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Prima geholpen en alles keurig afgehandeld en geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 17-12-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijk, behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant Forrer uit ermelo op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Prettige winkel met een goed en uitgebreid assortiment, makkelijk bereikbaar, goede parkeermogelijkheden en klantvriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant Bok uit ermelo op 15-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Expert Ermelo is een prettige winkel waar je goed wordt geholpen.
    Geschreven door Klant Van der Leest uit putten op 15-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    goede ervaringen met expert en kwaliteit en servies
    Geschreven door Klant Jacobsen uit ermelo op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.9

    ik pas
    Geschreven door Klant uit ermelo op 11-12-2017
  • Beoordeling: 4.0

    Hier kom ik nooit weer. Nadat we een defect (doa)product geleverd hebben gekregen en daarvan een melding hadden gemaakt, werden we niet terug gebeld. Steeds moesten we er zelf achteraan bellen. Wat een slechte communicatie. Toen we 5 dagen later nog niets hadden gehoord hebben we maar weer gebeld ongeveer de 10e keer. Nu we dreigden de vriezer de winkel in te gooien werden we een half uur later door Bosch gebeld. Een nood vriezer werd ons aangeboden, maar dan moesten we m wel zelf komen halen. Expert wilde ons ook niet meer helpen omdat ze alles aan bosch hadden over gedragen. Maar volgens mij is de verkopende partij in zo\'n geval nog steeds verantwoordelijk. Gelukkig heeft Bosch uiteindelijk alles netjes opgelost. Maar inmiddels waren we al bijna 3 weken verder. Volgende keer bestel ik wel bij Coolblue, Na een aantal mensen gesproken te hebben kan Coolblue binnen 24 uur leveren en binnen 24 uur later weer omruilen. Dat is tenminste service. Ik dacht de plaatselijke middenstand te helpen door daar te bestellen, maar dat word blijkbaar niet gewaardeerd. Al krijg ik de volgende keer nog zoveel korting. Ik kom daar nooit weer.
    Geschreven door Klant Van Beek uit putten op 29-11-2017
  • Beoordeling: 3.6

    Ik weet niet of ik weer er naar toe ga,het probleem is dat er geen andere zaak in Ermelo is.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 29-11-2017
  • Beoordeling: 5.8

    n.v.t.
    Geschreven door Klant Sluiskes uit harderwijk op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Keurig geholpen, goed geïnformeerd.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 27-11-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Heel erg tevreden op expert
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 14-11-2017
  • Beoordeling: 8.2

    verkoper met weinig ervaring, voor de rest prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 14-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Sony Bravia TV 49 \"is beslist een aanrader. Voor niet teveel geld, een TV met voldoende opties en prima beeldkwaliteit.
    Geschreven door Klant Weizenbach uit putten op 13-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Printer bestel en deze gereserveerd voor een latere datum waarop de korting inging
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 13-11-2017
  • Beoordeling: 7.3

    zie elders bij andere antwoorden ...
    Geschreven door Klant Middendorp uit ermelo op 06-11-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Bedankt
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 24-10-2017
  • Beoordeling: 7.0

    wij zijn te vrede met de service,en vriendelijkheid personeel.
    Geschreven door Dhr Herder uit ermelo op 17-10-2017
  • Beoordeling: 5.2

    Laat ik dat niet doen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 17-10-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Nee dank u.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 11-10-2017
  • Beoordeling: 3.4

    Slechte ervaring. Afspraak wordt niet nagekomen en er wordt niet gecommuniceerd.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle service en levering
    Geschreven door Klant uit woerden op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende service en snelle levering en installatie van het apparaat. Wij zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Tetteroo uit zwanenburg op 06-10-2017