Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Schrik 8.9

klanten persoonlijk blijven helpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (231)

  • Beoordeling: 8.9

    klanten persoonlijk blijven helpen
    Geschreven door Klant Schrik uit ermelo op 05-09-2017
  • Beoordeling: 8.3

    deskundige en vriendelijke hulp
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 25-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goede ervaring i.v.m. koop en levering Amerikaanse koelkast. Was ook via verschillende websites te koop maar ik heb bewust voor gekozen voor een lokale winkel omdat ik graag een gevarieerd winkelaanbod (onder)houd in Ermelo. Daar kunnen wij als klant ook aan bijdragen. Service bij levering en plaatsen uitstekend!
    Geschreven door Klant Schuuring uit ermelo op 23-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Mochten de al scherpe prijzen van Expert al afwijken van internet aanschaffen is dit de geboden service wel waard.
    Geschreven door Dhr Lugtenburg uit ermelo op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.3

    daar heb ik niet op gekeken
    Geschreven door Klant uit ermelo op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn uitermate tevreden. Heel vriendelijk personeel. En goede service. Wij gaan zeker terug naar Expert. Klasse.
    Geschreven door Klant Van Maanen uit ermelo op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    prettige bediening en goede service
    Geschreven door Klant uit ermelo op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Fijne winkel met goed advies en kennis over de producten
    Geschreven door Klant uit ermelo op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Expert is een goede zaak, je wordt er goed geholpen. De prijs van het product was concurrerend.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Mooi en duidelijk
    Geschreven door Klant Huijskes uit ermelo op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijk en professioneel geholpen. Graag tot een volgende keer!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.3

    kopen bij expert betekent goede en service en snelle service !!
    Geschreven door Klant Sande uit ermelo op 12-07-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Ben uitstekend geholpen bij het kopen van een nieuwe simlockvrije mobiel.De medewerker heeft mijn simkaart geinstalleerd en verder wat app,s.
    Geschreven door Dhr Heukels uit ermelo op 12-07-2017
  • Beoordeling: 9.0

    N.V.T.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 06-07-2017
  • Beoordeling: 9.4

    persoonlijke aandacht en vakbekwaam. Piet van Vuure
    Geschreven door Klant Van Vuure uit hoorn op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    het is heel fijn om in een echte winkel te kopen, ik vind persoonlijk contact belangrijk en natuurlijk is ook de service belangrijk.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 05-07-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Expert is een fijne winkel met voldoende keuze en behulpzame medewerkers.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 02-07-2017
  • Beoordeling: 8.3

    De service en deskundigheid van Expert weegt op tegen de wellicht iets lagere prijzen van internet-aanbieders
    Geschreven door Klant uit ermelo op 29-06-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen antwoord op mijn vragen
    Geschreven door Klant uit putten op 28-06-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Cube- DAB+radio aangeschaft. Hij werkt prima. Jammer dat de bijbehorende accu niet leverbaar is tot op heden.
    Geschreven door Klant uit garderen op 23-06-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Onze koelkast gaf de geest bij warme buitentemperaturen. Wij naar Expert. De mensen daar dachten meteen met ons mee en er werd diezelfde middag nog een leenkoelkast geplaatst. De bezorger hiervan liet ons op zijn telefoon de inbouwmodellen zien die voor onze keuken geschikt waren en konden wij dus meteen een nieuwe bestellen, die inmiddels alweer is geplaatst. Klasse Expert!!!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer te vreden
    Geschreven door Klant Boelen uit zoetermeer op 01-06-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Betaalbaar product. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Kaufmann uit ermelo op 01-06-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Oriënteer jezelf van te voren. Kennis en kunde personeel laat te wensen over
    Geschreven door Klant uit ermelo op 01-06-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Bij aanschaf van een koel/vriescombinatie voor ons recreatiehuisje zijn we goed geadviseerd en geholpen door de medewerkers van Expert Ermelo. Men heeft in onze afwezigheid de door ons bestelde combinatie geïnstalleerd en alles keurig netjes achtergelaten. Wij konden zodoende bij aankomst in het huisje de koel/vriescombinatie meteen in gebruik nemen. top service!!!
    Geschreven door Klant De Bruin uit maarssen op 29-05-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Inbouw Miele afwasmachine besteld! Levering en montage perfekt
    Geschreven door Klant uit ermelo op 26-05-2017
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit ermelo op 18-05-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Lekker snelle levertijd,vriendelijke aardige mensen.
    Geschreven door Klant Kersten uit ermelo op 12-05-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service en uiteindelijk niet duurder dan mediamarkt. Bij teruggave niet moeilijk doen.
    Geschreven door Klant Van der Stelt uit ermelo op 11-05-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn bijzonder tevreden over de medewerkers en hun kennis van zaken. Wij gaan zeker terug als we in de toekomst nog wat willen koppen
    Geschreven door Klant Koppen uit harderwijk op 06-05-2017