Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Dhr Van Meerten 9.6

in Ermelo ben ik perfekt behandeld.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (231)

  • Beoordeling: 9.6

    in Ermelo ben ik perfekt behandeld.
    Geschreven door Dhr Van Meerten uit ermelo op 06-05-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Expert Ermelo. Je wordt netjes geholpen en geven goede service.
    Geschreven door Klant Van Beek uit harderwijk op 26-04-2017
  • Beoordeling: 9.5

    alles naar wens goed geregelend allemaal
    Geschreven door Klant Van Malestein uit ermelo op 26-04-2017
  • Beoordeling: 8.5

    goede service en je wordt goed geholpen
    Geschreven door Klant Boek uit ermelo op 19-04-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Bij Expert Ermelo wordt je goed geholpen, al je vragen worden beantwoordt en je krijgt een duidelijke uitleg, top!!!
    Geschreven door Klant Van Kesteren uit ermelo op 19-04-2017
  • Beoordeling: 7.1

    Vanmorgen naar de winkel gegaan , om het product TV toch even te bezichtigen , na aankoop konden wij de tv niet meenemen in de auto (te groot) even overlegd en toen kwamen zij hem wel even brengen einde van de middag brengen, goede service Expert, daar houden wij van.
    Geschreven door Klant Smienk uit putten op 06-04-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Expert : goede service, degelijk en betrouwbaar!
    Geschreven door Klant Stoop uit ermelo op 06-04-2017
  • Beoordeling: 8.2

    xx
    Geschreven door Klant uit ermelo op 22-03-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Het zijn vriendelijke mensen die er werken, ze geven je goed advies, denken met je mee, zijn deskundig, en de service is heel goed!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 16-03-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Gewoon goed !!!
    Geschreven door Klant Adam uit ermelo op 15-03-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Snelle en goede levering volgens afspraak. Vriendelijk personeel dus volgende keer weer naar de Expert!
    Geschreven door Klant Bokhorst uit putten op 15-03-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Wij hebben de keuze niet op grond van de website maar op grond van de in de folder gedane aanbiedingen gemaakt.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 09-03-2017
  • Beoordeling: 7.1

    .
    Geschreven door Klant uit putten op 09-03-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Spullen goed en zeer snel gemonteerd een aanrader!
    Geschreven door Klant Bruynes uit nunspeet op 08-03-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Prima zaak alles in goed overleg geregeld hier kun je met een gerust hart shoppen.
    Geschreven door Klant Dorp uit ermelo op 02-03-2017
  • Beoordeling: 4.8

    Het komt voor dat een artikel op voorraad staat maar na bestelling krijg je een paar dagen later te horen dat het niet op voorraad is.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 23-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen. Vriendelijke installateur. Was ruim op tijd aanwezig en werk snel gedaan.
    Geschreven door Dhr Vruggink uit ermelo op 23-02-2017
  • Beoordeling: 4.3

    Lijkt me niet handig in dit geval.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 23-02-2017
  • Beoordeling: 8.9

    geen ervaring.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 18-02-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Hoewel ik in Harderwijk woon, kies ik bewust voor Expert Ermelo. Het personeel is vriendelijk, klantgericht en de service is erg prettig.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 16-02-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Met een garantievraag van Scheer&Foppen bij Expert Ermelo terecht gekomen. Uitstekend geholpen!
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 15-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    zeer goed
    Geschreven door Klant uit ermelo op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Nvt
    Geschreven door Klant uit ermelo op 27-01-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Bij aanschaf nieuwe Samsung tablet zeer behulpzaam bij overzetten data vanuit oude tablet.
    Geschreven door Klant Wink uit harderwijk op 21-01-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Ben door een vriendelijke medewerker uitstekend geholpen. Heeft net zo lang naar een oplossing gezocht zodat mij geluidsbox nu met een extra dvd/cd speler het weer uitstekend doet.
    Geschreven door Klant De Groot uit ermelo op 20-01-2017
  • Beoordeling: 7.2

    prima service!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 19-01-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Philips airfryer heel erg blij mee..mooi apparaat met heel veel mogelijkheden
    Geschreven door Klant Wilgenburg uit putten op 19-01-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Fijne winkel. Goede producten, personeel deskundig , vriendelijk en behulpzaam. kortom :prima!!
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 23-12-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundigheid in combinatie met inleving in de klant en service, hoe kan je je het beter wensen?
    Geschreven door Klant Van Hattum uit harderwijk op 20-12-2016
  • Beoordeling: 7.1

    goed geholpen met onze telfoon op tijd bericht dat we een nieuwe konden ophalen
    Geschreven door Klant uit ermelo op 18-12-2016