Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Westland 7.5

Goede winkel met deskundig personeel. Aanbod van tablets en laptop matig

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (270)

  • Beoordeling: 7.5

    Goede winkel met deskundig personeel. Aanbod van tablets en laptop matig
    Geschreven door Klant Westland uit harderwijk op 04-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    prima winkel aardig personeel en de service is goed
    Geschreven door Dhr Adam uit ermelo op 03-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    ---
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 27-09-2017
  • Beoordeling: 7.8

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 26-09-2017
  • Beoordeling: 8.5

    ----
    Geschreven door Klant uit ermelo op 26-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ervaring is goed.
    Geschreven door Dhr Kerseboom uit hierden op 22-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Prima in ermelo leuk personeel en weten waar ze het over hebben zeer professioneel
    Geschreven door Dhr Van Megen uit ermelo op 19-09-2017
  • Beoordeling: 8.6

    We werden netjes geholpen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 08-09-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit putten op 06-09-2017
  • Beoordeling: 8.9

    klanten persoonlijk blijven helpen
    Geschreven door Klant Schrik uit ermelo op 05-09-2017
  • Beoordeling: 8.3

    deskundige en vriendelijke hulp
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 25-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goede ervaring i.v.m. koop en levering Amerikaanse koelkast. Was ook via verschillende websites te koop maar ik heb bewust voor gekozen voor een lokale winkel omdat ik graag een gevarieerd winkelaanbod (onder)houd in Ermelo. Daar kunnen wij als klant ook aan bijdragen. Service bij levering en plaatsen uitstekend!
    Geschreven door Klant Schuuring uit ermelo op 23-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Mochten de al scherpe prijzen van Expert al afwijken van internet aanschaffen is dit de geboden service wel waard.
    Geschreven door Dhr Lugtenburg uit ermelo op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.3

    daar heb ik niet op gekeken
    Geschreven door Klant uit ermelo op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn uitermate tevreden. Heel vriendelijk personeel. En goede service. Wij gaan zeker terug naar Expert. Klasse.
    Geschreven door Klant Van Maanen uit ermelo op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    prettige bediening en goede service
    Geschreven door Klant uit ermelo op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Fijne winkel met goed advies en kennis over de producten
    Geschreven door Klant uit ermelo op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Expert is een goede zaak, je wordt er goed geholpen. De prijs van het product was concurrerend.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Mooi en duidelijk
    Geschreven door Klant Huijskes uit ermelo op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijk en professioneel geholpen. Graag tot een volgende keer!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.3

    kopen bij expert betekent goede en service en snelle service !!
    Geschreven door Klant Sande uit ermelo op 12-07-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Ben uitstekend geholpen bij het kopen van een nieuwe simlockvrije mobiel.De medewerker heeft mijn simkaart geinstalleerd en verder wat app,s.
    Geschreven door Dhr Heukels uit ermelo op 12-07-2017
  • Beoordeling: 9.0

    N.V.T.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 06-07-2017
  • Beoordeling: 9.4

    persoonlijke aandacht en vakbekwaam. Piet van Vuure
    Geschreven door Klant Van Vuure uit hoorn op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    het is heel fijn om in een echte winkel te kopen, ik vind persoonlijk contact belangrijk en natuurlijk is ook de service belangrijk.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 05-07-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Expert is een fijne winkel met voldoende keuze en behulpzame medewerkers.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 02-07-2017
  • Beoordeling: 8.3

    De service en deskundigheid van Expert weegt op tegen de wellicht iets lagere prijzen van internet-aanbieders
    Geschreven door Klant uit ermelo op 29-06-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen antwoord op mijn vragen
    Geschreven door Klant uit putten op 28-06-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Cube- DAB+radio aangeschaft. Hij werkt prima. Jammer dat de bijbehorende accu niet leverbaar is tot op heden.
    Geschreven door Klant uit garderen op 23-06-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Onze koelkast gaf de geest bij warme buitentemperaturen. Wij naar Expert. De mensen daar dachten meteen met ons mee en er werd diezelfde middag nog een leenkoelkast geplaatst. De bezorger hiervan liet ons op zijn telefoon de inbouwmodellen zien die voor onze keuken geschikt waren en konden wij dus meteen een nieuwe bestellen, die inmiddels alweer is geplaatst. Klasse Expert!!!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 14-06-2017