Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ploeg 7.1

Een winkel waar service,kwaliteit en vriendelijk een grote rol spelen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (446)

  • Beoordeling: 7.1

    Een winkel waar service,kwaliteit en vriendelijk een grote rol spelen.
    Geschreven door Klant Ploeg uit haren op 01-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goeie en snelle service
    Geschreven door Klant uit groningen op 29-06-2016
  • Beoordeling: 5.5

    Ik adviseer een ieder alvorens een bestelling bij Expert te plaatsen zich zorgvuldig op de hoogte te stellen van de bij andere firma\'s gehanteerde prijzen.
    Geschreven door Klant Labberte uit glimmen op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    een prettige winkel !
    Geschreven door Klant Muller uit groningen op 17-06-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Persoonlijke benadering, zeer vakkundig, sterk team. Ook bij het bezorgen en installeren alle tijd en aandacht. Servicegericht denken en doen!
    Geschreven door Klant Bolt uit haren op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Bij expert wordt je goed te wordt gestaan
    Geschreven door Klant Wijk uit glimmen op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    vertrouwd, dichtbij, snelle levering en goede service
    Geschreven door Klant uit glimmen op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Bij expert hebben we al meerdere producten aangeschaft. De deskundigheid van het personeel heeft echt een meerwaarde bij de keuze. Er is tijd en aandacht en er wordt goed geluisterd naar wat je precies zoekt. En als je a-technisch bent en geen geduld hebt voor gebruiksaanwijzingen, zoals ik, dan kun je altijd terecht met vragen over hoe het precies werkt. De service is uitstekend!
    Geschreven door Klant Hidding uit haren op 11-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Voor snelle en goede service raad ik iedereen aan om naar Expert Haren te gaan. Betrouwbaar en goed personeel.
    Geschreven door Klant Timmer uit groningen op 08-06-2016
  • Beoordeling: 8.0

    de service was uitstekend werd vriendelijk geholpen ben zeer tevreden hierover
    Geschreven door Klant Keverkamp uit haren op 04-06-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Bij de uitleg van de werking van o.a. een wasmachine met computer mag het personeel zich bij het bedienen van oudere klanten (70 jaar en ouder) zich best iets meer realiseren, dat ouderen moeite hebben om snel nieuwe en inge- wikkelde processen te begrijpen.
    Geschreven door Klant uit haren op 01-06-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Super service!! Ze helpen je erg goed door het geven van informatie en nemen de tijd om je te helpen met je keuze. De medewerkers kunnen erg snel helpen en vragen heel apeciefiek wat je zoekt en kunnen je daarna goed helpen met het zoeken naar het juiste product voor jou.
    Geschreven door Klant Koops uit haren op 20-05-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Een lokale winkel waar je nog iets mee kan regelen en afstemmen.
    Geschreven door Klant uit groningen op 11-05-2016
  • Beoordeling: 1.3

    Mensen koop bij Media Markt online, prima klantenservice, altijd geld terug en service is gratis, bezorgen trouwens ook. Aperatuur wordt geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing!
    Geschreven door Mevr Koning uit groningen op 01-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    netjes,correct,goede service en wat ze zeggen doen ze ook!
    Geschreven door Klant uit haren op 28-04-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Het is erg prettig om een uitgebreid winkelaanbod in de eigen woonplaats te hebben. In het geval van Expert levert dat ook nog een stukje extra service op en loop je makkelijk even binnen en ken je het personeel.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit haren op 28-04-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Hof: klantvriendelijk, vlotte ondersteuning, goede kwaliteit/prijs verhouding
    Geschreven door Klant uit blijham op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Al vele jaren kopen wij onze elektronica bij Expert in Haren. Ondanks het feit dat anderen best wel goedkoper zullen zijn, willen wij voor producten die wij DAGELIJKS GEBRUIKEN een optimale voorlichting, garantie en reparatiemogelijkheden niet missen.
    Geschreven door Klant Offringa uit paterswolde op 15-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    goede producten, goed advies, prettige en vakkundige mensen Ervaar het zelf.
    Geschreven door Klant Oosterhoff uit haren op 15-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Attente en ervaren benadering
    Geschreven door Klant uit haren op 15-04-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Snelle levering, zorgvuldig verpakt
    Geschreven door Klant uit gieterveen op 15-04-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geholpen en de installatie verliep prima
    Geschreven door Klant uit paterswolde op 07-04-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Zelfs de scherpste aanbieding wordt voor je gereserveerd. Uitstekende service!
    Geschreven door Klant uit groningen op 06-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkelervaring! Men stelt hier de klant nog echt voorop en heeft goede productkennis.
    Geschreven door Klant uit groningen op 04-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    In een woord \"top\"
    Geschreven door Klant uit eelde op 03-04-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Plezierige, ruime winkel met een uitstekend en uitgebreid assortiment. Juiste en adequate informatie. Heel vriendelijke benadering en uitgebreid tijd voor de klant. Deskundig. Er wordt uitstekend werk geleverd. De benadering is zeer servicegericht. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant Werkman uit haren op 11-03-2016
  • Beoordeling: 2.9

    Anderhalf jaar geleden een Loewe TV gekocht, die binnen een maand stuk was. Na forse discussie met dhr. Hof eieren voor ons geld gekozen en tegen bijbetaling een andere tv gekocht. Al snel werkten bepaalde functies niet meer waarop wij ook geen goed telefonisch advies kregen. De klachten werden niet verholpen. Uiteindelijk gebeld om een monteur en moesten er weer achteraan bellen want men was vergeten het door te geven aan de monteur. De monteur kwam toen snel (woont enkele straten verder) voordat hij naar zijn werk in Haren zou gaan en heeft de klachten prima verholpen (tv resetten en software oploaden), maar geen woord over de kosten. Tot onze grote verbazing kregen we enkele dagen later per email een nota van plm. 52,= voor voorrijkosten en service. Gereageerd op deze mail dat wij vinden, dat dit nog onder garantie of service valt, maar tot op heden (10 dagen later) nog steeds geen reactie van Dhr. Hof. En nu wel een verzoek voor deze enquete!
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 09-03-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Naar tevredenheid een mooi product gekocht.
    Geschreven door Klant uit groningen op 04-03-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit ten boer op 28-02-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Ga naar Expert je wordt vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant uit haren op 22-02-2016