Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Esch 9.0

Prima zaak, doet niet onder in vergelijk met mega winkel en het belangrijkste; de services van bezorgen en het oude app weer meenemen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (446)

  • Beoordeling: 9.0

    Prima zaak, doet niet onder in vergelijk met mega winkel en het belangrijkste; de services van bezorgen en het oude app weer meenemen
    Geschreven door Klant Esch uit niebert op 16-07-2017
  • Beoordeling: 8.9

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit haren op 13-07-2017
  • Beoordeling: 8.9

    alles was prima. Wat wil je nog meer
    Geschreven door Klant Oosterhoff uit haren op 13-07-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Deskundig personeel en goed en ruim assortiment van artikelen.
    Geschreven door Klant Robaard uit haren op 12-07-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Het is fijn dat Expert aangeeft wat hun \"toppers\" zijn bij diverse producten. het aanbod is zo groot dat je aan de hand van die \"toppers\" meteen een keuze kunt maken. Goede ervaring mee en vaak doorslaggevend.
    Geschreven door Klant uit groningen op 12-07-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Voor onze aankopen schakelen wij graag Expert Haren in i.v.m. evt. garantie of navragen en persoonlijke coulante Hof contacten.
    Geschreven door Klant Van der Kooi uit paterswolde op 12-07-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Een moderne zaak met ouderwetse service.
    Geschreven door Klant Modderman uit groningen op 05-07-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geadviseerd, aflevering ook prima.
    Geschreven door Mevr Bijleveld uit groningen op 29-06-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Prettig en deskundig advies en snelle levering! A. Mulder Groningen
    Geschreven door Klant Jonge uit groningen op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Het meedenken, snel afhandelen. Echt een super bedrijf!
    Geschreven door Klant Huizinga uit annen op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Haren is voor ons al jaren lang HET adres om alle artikelen ( die we nodig hebben) die ze daar verkopen aan te schaffen. Kan zijn dat we duurder uit zijn (dat weet ik niet eens) maar omdat ik de goede service en klantvriendelijkheid heel belangrijk en prettig vind kopen we altijd alles bij Expert Haren.
    Geschreven door Klant Mulder uit haren op 22-06-2017
  • Beoordeling: 5.0

    Goed geholpen in de winkel, deskundige medewerkers. Onvoldoende service, onvoldoende klantcontact
    Geschreven door Klant Maris uit paterswolde op 22-06-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Goed bedrijf met enthousiaste mensen.
    Geschreven door Klant Meer uit haren op 16-06-2017
  • Beoordeling: 8.4

    een hele goede zaak.
    Geschreven door Dhr Mooi uit onnen op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Sonos apparatuur gekocht en daarbij deskundig advies gehad . Over de apparatuur en de winkel zeer tevreden ,aanrader ! Actie met waardebonnen zeer aantrekkelijk .
    Geschreven door Klant Mulderij uit groningen op 10-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    zoals gezegd, goede persoonlijke service, en ze zijn ook niet vies van een financieel voordeel naar de klant toe, kortom wij zijn fan
    Geschreven door Klant Schut uit haren op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Haren is een prima zaak
    Geschreven door Klant Meulen uit haren op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Geen ervaring met de website.
    Geschreven door Klant uit haren op 27-05-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Expert doet wat er is afgesproken en heeft de nodige expertise in huis! Gewoon goed!
    Geschreven door Klant Top uit groningen op 11-05-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit haren op 11-05-2017
  • Beoordeling: 7.8

    De service is prima, het personeel is deskundig. Geeft goede informatie over het product, en kan altijd gebeld worden voor vragen.
    Geschreven door Klant uit groningen op 11-05-2017
  • Beoordeling: 9.3

    zeer tevreden over de wasmachine, de service, heel vriendelijk en behulpzame mensen
    Geschreven door Klant Euser uit haren op 10-05-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn tevreden over prijs/kwaliteitverhouding en service.
    Geschreven door Klant uit peize op 04-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend in alle opzichten!
    Geschreven door Klant uit haren op 04-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Prachtige winkel, ruim assortiment fijn personeel in de winkel, geen jonge mensen zoals in de mediamarkt die er geen fluit van snappen en ook de bezorgers zijn ter zake kundig *****
    Geschreven door Klant Hof uit eelderwolde op 04-05-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Haren: zeer vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel!
    Geschreven door Klant uit haren op 22-04-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goed advies, goede service en geen flauwekul. Bij Expert in Haren ben je nog een persoon en geen nummer.
    Geschreven door Dhr Verhoog uit haren op 20-04-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend scheerapparaat gekocht, waarbij prima advies van de vriendelijke verkoper.
    Geschreven door Klant Bouwman uit haren op 19-04-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Mijn wensen in de winkel kenbaar gemaakt.In de winkel goed voorgelicht .Vervolgens een aanbod van Expert om thuis te komen kijken of mijn wensen waren te realiseren.Vervolgafspraak gemaakt voor levering en aansluiten.Op korte termijn het toestel geinstalleerd
    Geschreven door Klant Bulthuis uit groningen op 13-04-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Tevreden over Expert Haren, maar net dat stukje info (zie hiervoor) mis ik.
    Geschreven door Klant Roozendaal uit haren op 07-04-2017