Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Een prettige winkel waar men de tijd neemt en z\'n best doet om de klant tevreden te stellen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (446)

  • Beoordeling: 7.3

    Een prettige winkel waar men de tijd neemt en z\'n best doet om de klant tevreden te stellen.
    Geschreven door Klant uit groningen op 24-03-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Eerste contact met expert is ons uitstekend bevallen! Goede adviezen en goede merken!
    Geschreven door Klant uit haren op 24-03-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service, deskundige vakmannen
    Geschreven door Klant Van Wijck uit groningen op 22-03-2017
  • Beoordeling: 9.1

    moet af te leiden zijn uit de eerste opmerking
    Geschreven door Klant Kroon uit groningen op 18-03-2017
  • Beoordeling: 6.4

    Zie mijn eerste verhaal, dus ik ben beslist niet enthousiat, en beslist niet na mijn gesprek met Hof jr, teleurstellend
    Geschreven door Klant De Rooij uit haren op 10-03-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Haren : deskundig, betrouwbaar, zeer klantvriendelijk en goede service.
    Geschreven door Klant uit glimmen op 08-03-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service. Prima prijs kwaliteit. Goede aanbieding,
    Geschreven door Klant uit eelde op 01-03-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Gaat mij wat te ver
    Geschreven door Klant uit paterswolde op 18-02-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Bij de expert Haren, is de klantvriendelijkheid en deskundigheid van het personeel heel hoog. Elke keer als ik er binnen loop en ik even rond loop komt er een medewerker en vraagt of hij iets kan betekenen. Ik zocht een tablet voor mijn vader. De medewerker bracht me naar het assortiment tablets en vroeg waar mijn vader hem allemaal voor wou gebruiken. Toe ik zei waarvoor, vertelde de medewerker welke daar geschikt voor waren en welke goede recenties hadden. Aan de adviezen en informatie had ik heel veel.
    Geschreven door Klant Koops uit haren op 12-02-2017
  • Beoordeling: 4.0

    zorg dat je zelf goed geïnformeerd bent over meerdere merken, want de merken die ze zelf niet verkopen worden ook niet genoemd.
    Geschreven door Klant uit onnen op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Geen
    Geschreven door Klant uit paterswolde op 08-02-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Haren: Prima winkel en goed advies en uitgebreid aanbod van producten. Misschien kan het wel ergens anders goedkoper maar dat interesseert mij niet. Goed advies en de juiste aankoop is veel belangrijker. Mocht er iets niet op voorraad zijn dan wordt er wel een alternatief aangeboden en over de prijs worden wij het dan wel eens.
    Geschreven door Klant Emmerink uit groningen op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben jaren klant bij expert/hof En ben tot op heden zeer tevreden op alle fronten
    Geschreven door Klant uit eelde op 02-02-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Goede presentatie en medewerkers die meedenken.
    Geschreven door Klant Veld uit glimmen op 19-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige verkoper. Snelle hulp.
    Geschreven door Klant uit haren op 19-01-2017
  • Beoordeling: 6.4

    op één bestelling wil ik nu geen oordeel geven gezien de problemathiek
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.4

    De verkoper was duidelijk met zijn uitleg over de verschillende aangeboden merken. Hij voelde goed aan wat wij zochten en in welke prijsklasse en probeerde niet om ons een duurder merk/type te verkopen dan wij in gedachten hadden. De monteur had bij aflevering een paar praktische tips. Een prettige ervaring om met Expert zaken te doen.
    Geschreven door Klant uit yde op 17-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Een ruim opgezette, moderne zaak, met deskundig, vertrouwd personeel.
    Geschreven door Klant uit haren gn op 17-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Expert Coen Hof in Haren is een al lang bestaande zaak, die gekenmerkt wordt door een uitgebreid assortiment, door vriendelijk en bekwaam personeel (dat geldt ook voor de baas) en door een goede service. Haren mag blij zijn met zo\'n zaak. Klant Holtkamp
    Geschreven door Dhr Holtkamp uit haren op 13-01-2017
  • Beoordeling: 7.1

    Wij kochten een TV toestel met verrassingen
    Geschreven door Klant uit glimmen op 13-01-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Miele wasdroger van 17 jaar oud om 15:00 uur onherstelbaar defect; om 15:30 in de winkel nieuwe Miele wasdroger uitgezocht en om 18:05 werd deze thuis bezorgd. Dat noem je service!
    Geschreven door Klant uit haren op 12-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Denken mee over je keuze, geven goed advies. Vriendelijke mensen en goede service.
    Geschreven door Klant Joling uit haren op 12-01-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Goede informatievoorziening, keurige service en waar kun je nog overleggen hoe laat je e.e.a. bezorgd wil hebben. Prettig en vertrouwd.
    Geschreven door Mevr Zwalve uit groningen op 06-01-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben vriendelijk geholpen door de verkoper. Ik heb mijn tv laten bezorgen, en de tv monteur van expert vertelde mij dat ik mijn KPN kastje niet eens op HD had staan. Toen destijds geïnstalleerd door een KPN monteur. Nu weet ik zeker dat ik het maximale uit mijn nieuwe tv haal.
    Geschreven door Klant uit haren op 05-01-2017
  • Beoordeling: 7.8

    De website is goed maar laat niet altijd producten zien die in de winkel aanwezig zijn.
    Geschreven door Mevr Lobach uit haren op 30-12-2016
  • Beoordeling: 3.2

    Slechte voorlichting en niet kunnen leveren hetgeen was overeengekomen. After sales slecht alsmede onduidelijke facturering. Facturen klopten niet en zeker een jaar geduurd alvorens alle problemen waren opgelost. Zal niemand aanbevelen om gebruik te maken van Hof Expert te Haren.
    Geschreven door Klant uit roden op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant uit haren op 17-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Heel erg tevreden over de service.
    Geschreven door Klant uit haren op 14-11-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Aanrader
    Geschreven door Klant uit groningen op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Commentaar hiervoor moet voldoende zijn
    Geschreven door Klant uit haren op 08-11-2016