Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Venekamp 9.5

Prettige winkel met een uitstekende service waar je als klant prima geholpen wordt en waar ik graag mijn aankopen doe

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (446)

  • Beoordeling: 9.5

    Prettige winkel met een uitstekende service waar je als klant prima geholpen wordt en waar ik graag mijn aankopen doe
    Geschreven door Klant Venekamp uit onnen op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Alles positief
    Geschreven door Klant uit haren op 03-11-2016
  • Beoordeling: 8.0

    het thuis bezorgen en het installeren heeft onze keuze op Expert Haren doen vallen en daarmee hebben we beslist een goede keuze gemaakt
    Geschreven door Klant uit groningen op 01-11-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Perfect advies bij Expert Haren. Deskundige , behulpzame en vriendelijke medewerkers! Kortom experts !!!!
    Geschreven door Klant uit haren op 01-11-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Goede website met duidelijke voorwaarden en eern prima prijs/kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant Snijder uit eelde op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Prettige zaak, goede service
    Geschreven door Klant uit groningen op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.0

    Wij zouden het op prijs stellen als Expert iets klantvriendelijker is.
    Geschreven door Klant uit haren op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Bij de winkel waar wij altijd naar tevredenheid kopen (Expert Haren) komen wij al jaaaaaren.
    Geschreven door Klant Bousema uit groningen op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Voor een deskundig advies op een klantvriendelijke manier gebracht moet u naar Expert. Ruime keuze en verschillende merken.
    Geschreven door Klant uit haren op 13-10-2016
  • Beoordeling: 4.7

    Kijk ook bij anders leveranciers
    Geschreven door Klant uit groningen op 13-10-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Zorg er voor dat wat online op voorraad is daadwerkelijk in de desbetreffende winkel ook op voorraad is. Dat bleek bij mij niet het geval, terwijl online stond van wel. Ik kon 2 werkdagen wachten tot het weer op voorraad was, als ik had gekozen voor thuisbezorging was het zelfs nog sneller geweest. Nu klink ik als een zeur maar wanneer je keuken apparatuur kapot is wel je z.s.m. Vervanging en niet dagen zonder zitten. Ik ga de volgende keer wel weer naar de mediamarkt.
    Geschreven door Klant uit haren gn op 07-10-2016
  • Beoordeling: 8.7

    geen review
    Geschreven door Klant uit haren op 03-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Bijzonder aanbevelenswaardige winkel waar ik vriendelijk, deskundig en service gericht ben geholpen
    Geschreven door Klant Hofkamp uit haren op 28-09-2016
  • Beoordeling: 8.2

    de medewerkers zijn zeer bereid om het artikel dat gekocht is helpen bij installatie en daardoor de koper het gevoel te geven dat het meteen bruikbaar is.
    Geschreven door Klant uit haren op 22-09-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Dat is, dat ik het een top winkel vindt en dat wij de kleine ondernemers in ons dorp blijven steunen. En niet naar de misschien goedkopere grote winkels buiten Haren stappen. An.
    Geschreven door Klant uit haren op 17-09-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Vlotte en correcte levering van een diepvries.
    Geschreven door Klant Kuijk uit haren gn op 14-09-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Heel deskundig en prettig geholpen !
    Geschreven door Klant uit haren op 14-09-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Ik ben goed geholpen door de verkoper. We hebben samen gekeken welk product het beste bij mijn situatie paste. Het ging over een lucht ontvochtiger. Ook een vriendelijke bejegening.
    Geschreven door Klant uit groningen op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit glimmen op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Bij expert heb je keuze uit zeer uiteenlopende prijzenklasse. Alle aangeboden artikelen zijn van goede kwaliteit. Voorlichting en garantie alsmede plaatsing van het gekochte is ok. Een zaak met \"0uderwetse\" uitstraling en degelijkheid
    Geschreven door Klant uit groningen op 08-09-2016
  • Beoordeling: 7.4

    De monteur was zeer correct en gaf goede adviezen. De installatie van het product (wasmachine) was uitstekend en netjes
    Geschreven door Klant uit groningen op 31-08-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Bij mijn keuze voor een wasmachine werd ik prima en vakkundig geholpen. Goede service. P.F.Kluin.
    Geschreven door Klant uit groningen op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    een uitstekend alternatief voor de \'prijsdumpers\' onderscheid zich door goede advisering, prima service en inzet voor de klant wanneer een produkt niet aan de verwachting voldoet.
    Geschreven door Klant uit haren op 20-08-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Prima winkel, deze Expert in Haren (bij Groningen). Parkeren dichtbij. Direct deskundig advies in de winkel. Internet is mooi maar er is te veel. In de winkel kom je sneller tot een richting die jij wilt. Je kunt vragen stellen. Op het internet moet je alles zelf uitzoeken en dat kost mij te veel tijd. Als wij weer wat nodig hebben gaan wij weer naar de Expert in Haren. Fam. uit Groningen Zuid.
    Geschreven door Klant Emmerink uit groningen op 19-08-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Snelle levering, vlotte installatie zonder extra kosten, Prima vaklui weten waar het over gaat.
    Geschreven door Klant Pijnacker uit eelderwolde op 01-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Voor Expert Hof niets dan lof.
    Geschreven door Klant Hamming uit haren op 29-07-2016
  • Beoordeling: 7.6

    net
    Geschreven door Klant uit sappermeer op 29-07-2016
  • Beoordeling: 8.1

    En goede en snelle service online bekijken en even doorbellen wat je wil zekerheid of het op voorraad is maak dan afspraak ze zijn er flexibel Expert Haren gn
    Geschreven door Klant Kuiper uit haren op 27-07-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Expert Haren en Zuidlaren zijn prima vestigingen met Goede service. Voor de adviezen en service ga ik graag naar Exert ipv naar de grotere verkoopzaken. Aale Dijkstra
    Geschreven door Klant Dijkstra uit groningen op 21-07-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekende service....en keurig op tijd het bestelde afgeleverd en geplaatst door een vriendelijke vakman.
    Geschreven door Klant Marinus uit groningen op 14-07-2016