Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Veen 8.8

Goede kwaliteit producten. Zeer klantvriendelijk. Service aan huis uitstekend. Betrouwbaar qua gemaakte afspraken.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (446)

  • Beoordeling: 8.8

    Goede kwaliteit producten. Zeer klantvriendelijk. Service aan huis uitstekend. Betrouwbaar qua gemaakte afspraken.
    Geschreven door Klant Van der Veen uit haren op 19-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Weten waar ze over praten met hun expertise.
    Geschreven door Klant Voorraad uit haren op 13-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel met persoonlijke hulp voor de alle daagse dingen.
    Geschreven door Klant Kloosterman uit groningen op 07-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zie: hierboven!
    Geschreven door Klant Ten Napel uit groningen op 07-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima zaken doen en service verlening
    Geschreven door Klant Keverkamp uit eelde op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Nette bediening. Had uit de folder al een keus gemaakt
    Geschreven door Klant uit haren op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Haren, fijn zaken doen. Goede service. Doen wat ze zeggen.
    Geschreven door Klant Groeneveld uit haren op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ik kom al jaren bij Coen Hof, zolang wij in Haren wonen ,mijn man zei altijd wat je in Haren kunt kopen moet je niet bij iemand anders doen, Zelf voor mijn dochter In Hellum had ik iets gekocht voor haar verjaardag en werd daar netjes afgeleverd, Neem Expert dan heb je vast een goede deal. Succes
    Geschreven door Klant De Haan-buiter uit haren op 01-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    goede service/aardig personeel!
    Geschreven door Klant Spaandonk uit haren op 24-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Je word correct geholpen, terzakekundig , vriendelijk. Wat wil een mens nog meer.
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goede voorlichting, prima service.
    Geschreven door Klant uit ten boer op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer tevreden, goede service, voldoende keus.
    Geschreven door Klant uit groningen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima advies en service. Iets wat je van een \"expert\" mag verwachten.
    Geschreven door Klant Beks uit bunne op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    al jarenlang ons vaste adres voor alle aankopen. Prima service en advies en kennis van zaken. Een absolute aanrader.
    Geschreven door Klant Mulder uit haren op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ruime keus en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant De Vries uit groningen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    ???????
    Geschreven door Klant uit haren op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Haren. Denkt mee en wil dat de klant hoe dan ook tevreden is. Topzaak, waar het woord Service een uitroepteken heeft en een hoofdletter!
    Geschreven door Klant Bolt uit haren op 11-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd zeer goede service en klantvriendelijkheid in de winkel en als er thuis wordt geplaatst/gemonteerd. Vandaar dat ik al jaren bij expert Haren klant ben.
    Geschreven door Klant Van der Tuin uit groningen op 05-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende winkel al jaren lang. Assortiment en deskundigheid kan niet beter👍👍
    Geschreven door Klant uit haren op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima services
    Geschreven door Klant uit haren op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Bevalt altijd prima
    Geschreven door Klant Wiarda uit haren op 17-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    ik spreek alleen voor de winkel in Haren.......10 met de bekende griffel
    Geschreven door Klant Hofman uit groningen op 14-09-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede bediening
    Geschreven door Klant uit haren op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Bij Expert wordt je goed geholpen door prettig en vakbekwaam personeel
    Geschreven door Klant Verver uit groningen op 07-09-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Prima en netjes geholpen.
    Geschreven door Klant uit groningen op 01-09-2020
  • Beoordeling: 7.5

    goede service,vlotte bezorging
    Geschreven door Klant uit haren op 28-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede product info, snelle en goede levering en installatie.
    Geschreven door Klant uit haren op 27-08-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Leuk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit paterswolde op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij hebben uitstekende ervaring met Expert Haren. {rima voorlichting over aan te schaffen artikelen en prima service.
    Geschreven door Klant Bosch uit haren op 21-08-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Prima hulpverlening, en vriendelijk, en deskundig personeel, maar de service , i.d.v. van een groot pak gratis thuis bezorgen, kan beter.
    Geschreven door Klant Smilde uit haren op 14-08-2020