Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Veen 9.7

Vriendelijke en deskundige hulp en snelle levering. Er wordt meegedacht. Prima prijs.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (438)

  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijke en deskundige hulp en snelle levering. Er wordt meegedacht. Prima prijs.
    Geschreven door Klant Van der Veen uit haren op 26-07-2020
  • Beoordeling: 1.0

    Geen klantvriendelijke houding van de medewerkers, sterker nog zeer denigrerende opmerkingen naar mij ,de klant,
    Geschreven door Klant Wooning uit groningen op 24-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Wij kopen al meer dan 25 jaar elektrische apparatuur en witgoed bij Expert te Haren aangezien wij hierover zeer tevreden zijn over advies en bezorgen.
    Geschreven door Klant uit groningen op 24-07-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Ben erg tevreden met mijn Denon home 250
    Geschreven door Klant uit vries op 22-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    vakkundig advies
    Geschreven door Klant uit haren op 22-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit engelbert op 22-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn zeer tevreden , helpen mee om samen een goede keuze te maken voor de aankopen . Als een andere dingen zijn zorgen zij voor een oplossing en proberen dit zo spoedig mogelijk op te lossen .
    Geschreven door Klant Vrieling uit noordlaren op 22-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Service en productkennis erg goed. Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit haren op 19-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne service, geen klachten
    Geschreven door Klant uit haren op 17-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Expert winkel met veel keus en goede expertise vd verschillende producten
    Geschreven door Klant Pijnacker uit eelderwolde op 13-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Anderen mogen hun eigen keuze maken.
    Geschreven door Klant uit haren op 13-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prettige medewerkers met kennis van zaken
    Geschreven door Klant Hoogerkamp uit haren gn op 07-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer fijne winkel ,prettig personeel,goede monteur voor de installatie van onze vaatwasser alles top
    Geschreven door Klant uit groningen op 07-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    De expert zaak in Haren bezoek ik regelmatig en word bij de aankopen vriendelijk behandeld
    Geschreven door Klant uit haren op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Zoals altijd ook deze keer weer prima geholpen.
    Geschreven door Klant De Jong uit haren op 30-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service, dik tevreden. Al jaren!
    Geschreven door Klant uit haren op 28-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Snel en professioneel geholpen.
    Geschreven door Klant uit groningen op 24-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    We zijn zeer tevreden over de levering en installatie van onze audio-/video apparatuur!
    Geschreven door Klant Heller uit froombosch op 15-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Tv geïnstalleerd door expert Supet
    Geschreven door Klant Valkenburg uit groningen op 13-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Bij de locale Expert ontving ik advies op maat.
    Geschreven door Klant uit haren op 12-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Nu al meerdere malen bij Expert Haren een advies, aankoop bezorging en installatie laten doen. Ik voel mij ontzorgt en ben meer dan tevreden over de aanbevolen producten. Vooral de vriendelijkheid en het plezier waarmee de medewerkers hun werk doen maken de aankoop een fijne ervaring.
    Geschreven door Klant uit haren gn op 12-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    deskundige prettige meewerkers. uitstekend service
    Geschreven door Klant Van Dijk uit haren op 09-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Zijn allemaal korthaar en we zijn blij dat we Expert hier in Haren hebben met een goed assortiment.
    Geschreven door Klant De Haan uit haren op 06-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    zie eerde4r commentaar
    Geschreven door Klant Haarsma uit assen op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Wees loyaal en koop lokaal. Daarom kopen wij al jarenlang tot volle tevredenheid bij Expert in Haren. Vriendelijke en behulpzame medewerkers en top service!. Ook nu weer met de wamtepompdroger.
    Geschreven door Klant Wis uit haren op 26-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Ben te vreden
    Geschreven door Klant uit haren op 18-05-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Haren, prima winkel, deskundig personeel. Kwaliteit qua producten, service
    Geschreven door Klant uit assen op 14-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastische persoonlijke service icm concurrerende prijs met internet. Al met al goed gevoel!
    Geschreven door Klant uit assen op 29-04-2020
  • Beoordeling: 8.3

    geen zin in.
    Geschreven door Klant uit haren op 24-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel en niet duurder dan prijsvechters. Goede bezorgservice.
    Geschreven door Klant uit haren op 23-04-2020