Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

ik ben geen copywriter, helaas gat dit niet gebeuren, bedankt voor het aanbod.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (389)

  • Beoordeling: 8.7

    ik ben geen copywriter, helaas gat dit niet gebeuren, bedankt voor het aanbod.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 25-10-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Prima service! Monteur aan huis volgens afspraak en keurig werk verricht in zeer korte tijd. Goede uitleg.
    Geschreven door Klant Kuipers uit arum op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    sorry, dit is niet echt mijn hobby.
    Geschreven door Klant Brijder uit harlingen op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit harlingen op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.2

    iets kopen bij dit filiaal is een plezierige ervaring
    Geschreven door Klant Jongsma uit harlingen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Klantvriendelijke verkopers die je bij al je vragen vakkundig te woord staan. Producten en de service zijn optimaal. Zijn er alsnog problemen dan wordt er naar een passende oplossing gezocht. een tevreden klant, Frans ( miMakker Joris )
    Geschreven door Klant Mimakker Joris uit harlingen op 21-09-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Expert: een ster in service en deskundigheid
    Geschreven door Klant uit harlingen op 28-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk, hulpvaardig en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 27-08-2018
  • Beoordeling: 3.6

    In het verleden had ik goede ervaringen dat is nu helaas niet zo.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 23-08-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Harlingen is dicht bij en levert goederen die scherp zijn geprijsd. Uitleg is deskundig. Levering volgens afspraak. Zelfs een zware wasmachine naar boven brengen op een trap met 2 bochten en niets raken.
    Geschreven door Klant Voogd uit harlingen op 18-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Ik moet even afwachten hoe het laatste product het doet ,maar de vorige 4 producten doen het nog uitstekend !
    Geschreven door Klant uit harlingen op 17-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    goed geholpen bij aankoop stofzuiger!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 09-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel. Echt aan te bevelen. Beter dan afstandelijk via een webwinkel iets bestellen
    Geschreven door Klant uit ridderkerk op 03-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Super service en kwaliteit aflevering en montage.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 26-06-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Is goed overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit harlingen op 07-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Je word heel persoonlijk geholpen en ik vind het belangrijk dat je in je buurt terecht kan.
    Geschreven door Klant Zandleven uit harlingen op 07-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer professioneel en vriendelijk. Een aanrader!
    Geschreven door Klant Swart uit harlingen op 05-06-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Ruime keus in producten en goed advies. Goede producten.
    Geschreven door Klant uit midlum op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.0

    goede service en een goed uitleg over het product erg vriendelijk ook telefonisch erg goed en vriendelijk
    Geschreven door Klant Bijlsma uit harlingen op 25-05-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Bij Expert is ruimekeus op allerlei gebied, televisies , mobiele telefoons, huishoud artkelen, audio , computerbenogdheden, laptops alles in verschillende merken .Grote sortering. Ook de mogelijkheden voor reparaties en onderhoud van computers . Vriendelijke bediening. Ze nemen de tijd om je te helpen en informatie te geven. Goed overzicht wat er zoal te koop is.
    Geschreven door Klant Nicolaas uit harlingen op 23-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ipv apparatuur te verkopen geven ze ook andere tips, waarmee je b.v. langer van een product kan gebruik maken. B.v. ipv een laptop te verkopen adviseren ze om een upgrade te doen, zo gezegd zo gedaan en de laptop werkt weer super. (beter dan voorheen) ;)
    Geschreven door Klant Visser uit harlingen op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Prettige behandeling gehad en heel goed geholpen met de vragen die ik had.
    Geschreven door Klant uit makkum op 12-04-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is prima
    Geschreven door Klant uit harlingen op 11-04-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel, deskundig personeel. Goede service.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 11-04-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Een keuze moet je in principe zelf altijd maken.
    Geschreven door Klant Van Malsen uit harlingen op 07-04-2018
  • Beoordeling: 9.1

    alles heel goed
    Geschreven door Klant Van den Berg uit harlingen op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Expert voor een ruim assortiment elektrische apparaten.Goed advies. Vakkundig personeel die hun afspraken nakomen!
    Geschreven door Klant Wieling uit harlingen op 07-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    expert is voor mij een goed bedrijf met goede service en een prettig persoonlijk contact
    Geschreven door Klant uit harlingen op 05-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    prettige zaak.
    Geschreven door Klant Sengers uit harlingen op 05-03-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service en snelle levering
    Geschreven door Klant uit harlingen op 01-03-2018