Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Mensonides 9.0

Prima service en advies

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (348)

  • Beoordeling: 9.0

    Prima service en advies
    Geschreven door Klant Mensonides uit harlingen op 17-01-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Top service
    Geschreven door Klant uit arum op 12-01-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant Hiemstra uit arum op 12-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    goede hulp
    Geschreven door Klant uit harlingen op 06-01-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer nette en vlotte klantvriendelijke service.
    Geschreven door Klant Kuperus uit harlingen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Hulpvaardig ,kundig,vriendelijk, ik kan geen negatieve dingen bedenken
    Geschreven door Klant uit vlieland op 05-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    prima zaak goede service.
    Geschreven door Klant uit zuid-scharwoude op 19-12-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goede winkel en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant De Jong uit harlingen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Ik als klant had een goed gevoel na aankoop van het product. Daarna goede hulp bij de installatie Goede service. Het product is goed gebleken. Geheel naar wens.
    Geschreven door Klant uit midlum op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    expert is een prima winkel , waar je prettig geholpen word
    Geschreven door Klant Pietersma uit arum op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    ben zeer tevreden over de levering en uitleg bij de koop.
    Geschreven door Klant Coersen uit harlingen op 01-12-2017
  • Beoordeling: 9.0

    bevalt prima,
    Geschreven door Klant uit harlingen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    We kopen al jaren bij EXPERT goede ervaring we worden goed behandeld ga gerust naar EXPERT IN HARLINGEN.
    Geschreven door Klant Van der Ploeg uit harlingen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Prima zaak, klantvriendelijk denken met je mee. Bezorging op de Waddeneilanden is ook goed geregeld.
    Geschreven door Klant De Jong, Appartement De Windveer uit vlieland op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Goede wijn behoeft geen krans!
    Geschreven door Klant De Jong uit vlieland op 13-11-2017
  • Beoordeling: 7.6

    goed en betrouwbaar
    Geschreven door Klant Wilbrink uit harlingen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Geen behoefte aan
    Geschreven door Klant uit harlingen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Ik kan Expert bij een ieder aanraden. Geen MediaMarkt service van ondeskundig personeel!!!!!
    Geschreven door Klant Leegstra uit dronrijp op 07-11-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Expert een aanrader
    Geschreven door Dhr Maritieme Academie Harlingen uit harlingen op 02-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    ik ga altijd naar de winkel.
    Geschreven door Klant Greven uit midlum op 01-11-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Duidelijke informatie op de website en in de winkel wordt je goed en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Mimakker Joris uit harlingen op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Super service, denken mee met je. Dank je wel Barend!
    Geschreven door Klant Visser uit harlingen op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Ik moet een nieuwe DEC telefoon hebben. Daarbij op het voorstel van de verkoper ingegaan voor een Siemens Gigaset Dec telefoon. Telefoon aangesloten en 10 minuten later werkte alles.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.7

    De aandacht en service van Expert, geeft ons een gevoel van zekerheid en vertrouwen.
    Geschreven door Klant uit huns op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.4

    De naam zegt het al: expert. Behulpzaam, kundig en uitstekende service
    Geschreven door Klant Attema uit harlingen op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Goede service.
    Geschreven door Dhr Van der Zee uit harlingen op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert Hoogerhuis in Harlingen wordt ik altijd goed en deskundig geholpen. Geen glad verkooppraatje maar duidelijk, meedenkend en \'to the point\'. Voor hulp of advies mbt mijn aankopen of reparatie/onderhoud van mijn pc kan ik daar ook zo even naar binnen stappen. Ik ben gewoon zeer tevreden over deze winkel!!
    Geschreven door Klant Portier uit harlingen op 27-09-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Nvt
    Geschreven door Klant uit harlingen op 26-09-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Wij hebben alle elektrische apperaten bij Expert gekocht, dus dat zegt genoeg.
    Geschreven door Klant Van Malsen uit harlingen op 19-09-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer vriendelijke mensen die je met raad en daad bij staan om een goede keuze te maken en de service is uitstekend !
    Geschreven door Dhr Jonker uit harlingen op 19-09-2017