Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Poepjes 10.0

Groot assortiment. Goede prijzen. Vriendelijke en gemotiveerde bediening. Uitstekend geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (389)

  • Beoordeling: 10.0

    Groot assortiment. Goede prijzen. Vriendelijke en gemotiveerde bediening. Uitstekend geholpen.
    Geschreven door Klant Poepjes uit harlingen op 09-03-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Telefonisch geholpen en bestelling keurig afgeleverd in verzorgingstehuis.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 05-03-2020
  • Beoordeling: 8.5

    We vinden EXPERT 1 van de mooiste winkels we komen graag weer terug .
    Geschreven door Klant Van der Ploeg uit harlingen op 05-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Harlingen heeft kundig personeel. Kwaliteit en snelheid is gewaarborgd. Aanrader!
    Geschreven door Klant Pollema uit harlingen op 03-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    meld aan de mensen om mij heen dat bij hoogerhuis je nog persoonlijk behandeld word en dat zij ook met je meedenken. En dat de service ook zeer goed is . Ondanks dat de media markt soms wat goedkoper is. Maar bij mij staat een goede behandeling en advies en service voorop bij mijn aankoop.
    Geschreven door Klant Hempenius uit harlingen op 27-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert wordt ik altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Ze hebben kennis van zaken en de service is altijd top.
    Geschreven door Klant uit sneek op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Ben al heel wat jaren klant van Expert en altijd tot volle tevredenheid. Prima service en producten voor een mooie prijs!
    Geschreven door Klant Koning uit harlingen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Als hulp nodig hebt je wordt altijd geholpen
    Geschreven door Klant uit midlum op 12-02-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Is een goede winkel.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 11-02-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijke en deskundige medewerkers Prijs tv-kwaliteit uitstekend Duidelijke uitleg bij installatie thuis
    Geschreven door Klant Zoethout uit harlingen op 31-01-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ik koop al mijn elektronica bij EXPERT i.v.m. de vriendelijke verkopers, zonder dat deze opdringerig worden. Als ik vragen heb word ik vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Baars uit harlingen op 27-01-2020
  • Beoordeling: 9.4

    We zijn vriendelijk, deskundig en ook nog eens zeer snel geholpen door het team van Expert Harlingen. Zeker een aanrader!
    Geschreven door Klant Van der Pol Taxi uit harlingen op 20-01-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Combi website en winkel met de daarbijbehorende service is een voorbeeld voor de noodlijdende achterblijvende winkels zonder webwinkel.
    Geschreven door Klant Elbers uit harlingen op 16-01-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service bij aflevering en ingebruikname van nieuwe produkten, of na reparatie
    Geschreven door Klant uit harlingen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is een winkel waar je vriendelijk en deskundig wordt geholpen. Ik werd goed geadviseerd, mijn droger werd binnen enkele dagen bezorgd en geplaatst. Zeer tevreden klant!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn zeer goed en bekwaam geholpen met het maken Vd keuzes van ons product
    Geschreven door Klant Hoedemaker uit vlieland op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.0

    De winkel heeft de doorslag gegeven.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goede kwaliteit en service
    Geschreven door Klant uit harlingen op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Altijd een goede behandeling .
    Geschreven door Klant Van Straten uit harlingen op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Een winkel met vriendelijk en kundig personeel. Erg betrokken.
    Geschreven door Klant Jansen uit zurich op 07-11-2019
  • Beoordeling: 7.0

    -
    Geschreven door Klant uit harlingen op 19-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service. Als het iets meer aandacht nodig heeft bij aankoop of aftersales. Dan kun je hier goed terecht.
    Geschreven door Klant Cuperus uit wijnaldum op 08-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben zeer tevreden over de kennis en vriendelijkheid van het personeel
    Geschreven door Klant Hiemstra uit arum op 02-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Wij winkelen met grote tevredenheid bij Expert Harlingen. De medewerker Johan B. is zeer kundig en weet veel over de benodigde apparatuur te vertellen en geeft tips waar je op moet letten. Dit komt heel betrouwbaar over.
    Geschreven door Klant Mollema uit sint nicolaasga op 12-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    De website werkt snel en is overzichtelijk, wel vind ik het vreemd dat ik in de winkel bepaalde merken wel kan bestellen die niet op de site staan. Bv een tablet van Huawei deze was wel bestelbaar in de winkel maar niet op de site.
    Geschreven door Klant Scheffer uit harlingen op 07-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Kwaliteit, service, persoonlijk. Goed assortiment, niet duur.
    Geschreven door Klant Bijl uit harlingen op 07-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service en kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 30-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    expert is een winkel met ruim assortiment vriendelijk en vakkundig personeel kortom een winkel waar men graag terugkomt.
    Geschreven door Klant De Groot uit harlingen op 27-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Er werd actief meegedacht hoe een patiënt in een instelling geholpen kon worden met een televisie plus een mobiele telefoon
    Geschreven door Klant uit harlingen op 21-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goed en zorgvuldig gewerkt.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 11-05-2019