Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Meijer 9.0

heb ik niet

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (348)

  • Beoordeling: 9.0

    heb ik niet
    Geschreven door Klant Meijer uit harlingen op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    We zijn snel en goed geholpen. Een paar uurtjes na aankoop stond de nieuwe droger al op zijn plek en was de oude opgehaald.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Heb ik gedaan in de vorige kolom.
    Geschreven door Klant Stienstra uit harlingen op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    zie vorige
    Geschreven door Klant uit harlingen op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Wij komen heel graag bij expert omdat goede service en vriendelijkheid bij hen voorop staan
    Geschreven door Klant Brouwer uit harlingen op 28-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    goede website en uitstekende service
    Geschreven door Klant Coersen uit harlingen op 24-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goede info, keurige installatie. Monteurs dichtbij in geval va nood, dus kan geen webwinkel tegenop!
    Geschreven door Klant Heininga uit pingjum op 22-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    je wordt goed geholpen en zijn erg klantvriendelijk, en t wordt ook goed uitgelegt
    Geschreven door Klant Meijer uit harlingen op 20-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Ik werd in de winkel netjes geholpen en het gekochte artikel werd vlot geleverd.
    Geschreven door Klant De Wagenaar uit harlingen op 13-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede service en vriendelijke verkopers die mij goede adviezen gaven
    Geschreven door Klant Olivier uit harlingen op 29-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Goed geholpen en snelle reactie!
    Geschreven door Klant uit achlum op 27-11-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit harlingen op 24-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service en goed advies
    Geschreven door Klant uit achlum op 20-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    duidelijk en precies wat ik wilde
    Geschreven door Klant Meijer uit vlieland op 17-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    goeie website,overzichtelijk,makkelijk te vinden
    Geschreven door Klant uit harlingen op 14-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    ben zeer tevreden met hulp van al het personeel
    Geschreven door Klant Hiemstra uit arum op 13-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Leuke winkel Snel en zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit menaldum op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Klantvriendelijk, deskundig, storingen worden snel opgepakt.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 29-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ik had een mobiele telefoon besteld, de verkoper heeft alles netjes van mijn oude mobieltje overgezet in mijn nieuwe mobiel. Ik kreeg de nodige uitleg, op een vriendelijke en geduldige manier. Ik kreeg een koninklijke behandeling.
    Geschreven door Klant Mollema uit sint nicolaasga op 29-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    ik ben geen copywriter, helaas gat dit niet gebeuren, bedankt voor het aanbod.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 25-10-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Prima service! Monteur aan huis volgens afspraak en keurig werk verricht in zeer korte tijd. Goede uitleg.
    Geschreven door Klant Kuipers uit arum op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    sorry, dit is niet echt mijn hobby.
    Geschreven door Klant Brijder uit harlingen op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit harlingen op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.2

    iets kopen bij dit filiaal is een plezierige ervaring
    Geschreven door Klant Jongsma uit harlingen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Klantvriendelijke verkopers die je bij al je vragen vakkundig te woord staan. Producten en de service zijn optimaal. Zijn er alsnog problemen dan wordt er naar een passende oplossing gezocht. een tevreden klant, Frans ( miMakker Joris )
    Geschreven door Klant Mimakker Joris uit harlingen op 21-09-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Expert: een ster in service en deskundigheid
    Geschreven door Klant uit harlingen op 28-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk, hulpvaardig en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 27-08-2018
  • Beoordeling: 3.6

    In het verleden had ik goede ervaringen dat is nu helaas niet zo.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 23-08-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Harlingen is dicht bij en levert goederen die scherp zijn geprijsd. Uitleg is deskundig. Levering volgens afspraak. Zelfs een zware wasmachine naar boven brengen op een trap met 2 bochten en niets raken.
    Geschreven door Klant Voogd uit harlingen op 18-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Ik moet even afwachten hoe het laatste product het doet ,maar de vorige 4 producten doen het nog uitstekend !
    Geschreven door Klant uit harlingen op 17-08-2018