Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Geen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (348)

  • Beoordeling: 10.0

    Geen
    Geschreven door Klant uit achlum op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer tevreden zowel over de kwaliteit van de apparatuur als over de service in de winkel als de montage thuis. En ik mocht probleemloos een apparaat (oven) terug geven toen bleek dat het handiger kon en ik geen extra oven nodig had. Superfijn
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    EXPERT HARLINGEN een fijne en betrouwbare winkel.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Fijne medewerkers en goede adviezen. Prettige winkel in Harlingen.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Harlingen, echt een aanrader!!!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Harlingen is een fijne winkel met een prettige sfeer! Klantvriendelijk en goede service!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede ervaring met onze aankoop. De hulp in de winkel was zeer goed, het contactmoment betreffende de bezorging was zeer goed en de bezorging was ook goed. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop bij Expert.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vakkundig en zeer vriendelijk personeel. Snelle service.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Bekwaamheid medewerkers, Vriendelijke mensen zowel in de winkel als bij de klant thuis.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit harlingen op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Top service.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 17-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit harlingen op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Bij de Expertwinkel in Harlingen worden wij altijd zeer vriendelijk en goed geholpen.
    Geschreven door Klant Smid uit makkum op 07-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Heel goed en vriendelijk geholpen toen ik een wasmachine wou kopen! En ook nog eens supersnel geleverd !In één woord geweldig !
    Geschreven door Klant uit harlingen op 04-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    degelijk en betrouwbaar
    Geschreven door Klant uit harlingen op 03-09-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Goede prijsverhouding ten opzichte van web winkels.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    service in winkel prima, hulp van bezorger uitstekend!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Fijne zaak om Electronica producten te kopen
    Geschreven door Klant Penningmeester Gni Leeuwarden uit harlingen op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    vriendelijk en deskundig Personeel.
    Geschreven door Klant Coersen uit harlingen op 27-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima vaatwasser. Minder ruimte voor grote borden, verder perfect.
    Geschreven door Klant Palmhoven uit harlingen op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Een Bosch steelstofzuiger gekocht. Wie, had ik jaren eerder moeten doen. Zuigt goed, makkelijk in de hand en zeer wendbaar. 2 accu’s bijgeleverd helemaal top. Heb de huiskamer al gezogen. Ga zo boven, nieuwe hobby hihi
    Geschreven door Klant Van Kekem uit harlingen op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Vakmensen.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 17-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Besteld product snel geleverd en deskundig ingebouwd, 100 % goed.
    Geschreven door Klant Wagenaar uit harlingen op 15-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vooral voor als je inhoudelijk niet deskundig bent over je aankoop: je wordt adequaat geïnformeerd en geïnstrueerd.
    Geschreven door Klant Neeleman uit wijnaldum op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Mooie winkel en vakkundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Schouwstra uit harlingen op 11-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals altijd weer uitstekend geholpen Expert Harlingen
    Geschreven door Klant Kuperus uit harlingen op 04-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben erg blij met Expert. Veilig en vertrouwd!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 01-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende service en vriendelijk personeel die je met raad en daad bijstaan in de keuze. Expert Harlingen is zeker een aanrader voor iedereen! Een tevreden klant. Frans Faber
    Geschreven door Klant Faber uit harlingen op 14-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Onze ervaringen met Expert zijn zeer goed en wij waarderen dat met het cijfer 9.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Op advies van de medewerker een Epson printer aangeschaft. Ben heel tevreden met het advies en het installeren ervan.
    Geschreven door Klant Mollema uit sint nicolaasga op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Wij zijn zeer tevreden over de handelswijze van Expert. Ze nemen de tijd bij een aankoop en geven goed advies. Als je hulp nodig hebt bij het instellen van het apparaat, staan ze voor je klaar.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 29-06-2020