Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

goed geholpen bij aankoop stofzuiger!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (348)

  • Beoordeling: 10.0

    goed geholpen bij aankoop stofzuiger!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 09-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel. Echt aan te bevelen. Beter dan afstandelijk via een webwinkel iets bestellen
    Geschreven door Klant uit ridderkerk op 03-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Super service en kwaliteit aflevering en montage.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 26-06-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Is goed overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit harlingen op 07-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Je word heel persoonlijk geholpen en ik vind het belangrijk dat je in je buurt terecht kan.
    Geschreven door Klant Zandleven uit harlingen op 07-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer professioneel en vriendelijk. Een aanrader!
    Geschreven door Klant Swart uit harlingen op 05-06-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Ruime keus in producten en goed advies. Goede producten.
    Geschreven door Klant uit midlum op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.0

    goede service en een goed uitleg over het product erg vriendelijk ook telefonisch erg goed en vriendelijk
    Geschreven door Klant Bijlsma uit harlingen op 25-05-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Bij Expert is ruimekeus op allerlei gebied, televisies , mobiele telefoons, huishoud artkelen, audio , computerbenogdheden, laptops alles in verschillende merken .Grote sortering. Ook de mogelijkheden voor reparaties en onderhoud van computers . Vriendelijke bediening. Ze nemen de tijd om je te helpen en informatie te geven. Goed overzicht wat er zoal te koop is.
    Geschreven door Klant Nicolaas uit harlingen op 23-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ipv apparatuur te verkopen geven ze ook andere tips, waarmee je b.v. langer van een product kan gebruik maken. B.v. ipv een laptop te verkopen adviseren ze om een upgrade te doen, zo gezegd zo gedaan en de laptop werkt weer super. (beter dan voorheen) ;)
    Geschreven door Klant Visser uit harlingen op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Prettige behandeling gehad en heel goed geholpen met de vragen die ik had.
    Geschreven door Klant uit makkum op 12-04-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is prima
    Geschreven door Klant uit harlingen op 11-04-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel, deskundig personeel. Goede service.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 11-04-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Een keuze moet je in principe zelf altijd maken.
    Geschreven door Klant Van Malsen uit harlingen op 07-04-2018
  • Beoordeling: 9.1

    alles heel goed
    Geschreven door Klant Van den Berg uit harlingen op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Expert voor een ruim assortiment elektrische apparaten.Goed advies. Vakkundig personeel die hun afspraken nakomen!
    Geschreven door Klant Wieling uit harlingen op 07-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    expert is voor mij een goed bedrijf met goede service en een prettig persoonlijk contact
    Geschreven door Klant uit harlingen op 05-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    prettige zaak.
    Geschreven door Klant Sengers uit harlingen op 05-03-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service en snelle levering
    Geschreven door Klant uit harlingen op 01-03-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Goeie en snelle service .
    Geschreven door Klant uit harlingen op 23-02-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Aankoop naar wens
    Geschreven door Klant Anema uit harlingen op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Word altijd goed geholpen bij hun en hebben kennis van zaken als je iets vraagt over een artikel.
    Geschreven door Klant Nagel uit harlingen op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service bij het afleveren van mijn nieuwe wasmachine. Alle verpakkingen weer netjes meegenomen, ik ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Bergsma uit harlingen op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.1

    de service is perfect snel geholpen
    Geschreven door Klant Alkema uit vlieland op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service, vlotte levering, kortom: erg tevreden
    Geschreven door Klant uit midsland op 16-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    goed geadviseerd bij Expert Harlingen, snelle levering,hulpvaardig personeel, wat wil je nog meer!
    Geschreven door Klant Colman uit pingjum op 16-02-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Voldoende informatie
    Geschreven door Klant uit harlingen op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Je wordt bij Expert altijd goed geholpen en ze hebben een luisterend oor!
    Geschreven door Klant Baars uit harlingen op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Weet je waar je wezen moet? Bij de EXPERT want daar gaat het goed! G.G.Roeker von Klix, H2O Solutions Hydrogeen Engineering, Harlingen.
    Geschreven door Klant Roeker Von Klix uit harlingen op 23-01-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Goede producten en super sevice
    Geschreven door Klant Teerling uit harlingen op 20-01-2018