Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Kocht kort geleden nieuwe TV.totale behandeling ,aankoop gesprek,bezorging en installeren en uitleg van apparaat kan niet beter.Raad iedereen zeker Expert Heemskerk aan als geweldige zaak.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1964)

  • Beoordeling: 8.7

    Kocht kort geleden nieuwe TV.totale behandeling ,aankoop gesprek,bezorging en installeren en uitleg van apparaat kan niet beter.Raad iedereen zeker Expert Heemskerk aan als geweldige zaak.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 16-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend geholpen in de winkel bij keuze en thuis bij installatie door medewerker Rene die meedenkt bij oplossingen. Meteen homeplug besteld die ook snel werd geleverd en aangelegd door dezelfde medewerker.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 16-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    goede voorlichting , keurige afhandeling , gewoon goed dus
    Geschreven door Klant Jong uit heemskerk op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn blij met de aangekochte Sony TV en de Homecinema van Harman Kardon BDS 485 S , bij thuisbezorging zijn de goederen geïnstalleerd er volgde na de installatie duidelijke instructies hoe we de de apparatuur moesten gebruiken. compliment voor de installateur van Expert Heemskerk.
    Geschreven door Klant Zand uit heemskerk op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Geen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Langere levertijd dan verwacht , verder prima service!
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service en zeeeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Wat je ook koop of niet koop je wordt toch uitmuntend geholpen.
    Geschreven door Klant Straalen uit beverwijk op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Heb inmiddels al aardig wat aangeschaft, ik kan alleen maar met lof over Expert Heemskerk praten. Goede uitleg, keurige benadering naar klant toe, goede service. Kortom TOP.
    Geschreven door Klant Kranenburg uit heemskerk op 13-06-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Ben vaste klant sinds we in Heemskerk wonen(1968) en adviseren wij iedereen koop in je dorp. Gegarandeerd prima service.
    Geschreven door Klant Dijk uit heemskerk op 11-06-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer prettige winkel. Veel keus en vriendelijk personeel dat voldoende tijd voor je neemt en goed adviseert
    Geschreven door Klant Munster uit heemskerk op 09-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    --
    Geschreven door Klant Jong uit heemskerk op 09-06-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service,goede installatie door monteurRoy.p
    Geschreven door Klant Boerkamp uit heemskerk op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Mooie winkel, prima service, vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    goede service en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Bredewold uit heemskerk op 08-06-2016
  • Beoordeling: 1.0

    Bestel nooit via webshop van expert!
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Prettige zaak waar je door zeer deskundig personeel wordt geadviseerden en geholpen .
    Geschreven door Klant Boer uit beverwijk op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    De persoon die T.V. afleverde was heel hulpvaardig, en gaf duidelijke uitleg. Waren hierover zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Montis uit heemskerk op 02-06-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Tevreden klant
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 26-05-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Zeer goede service en aardige mensen!
    Geschreven door Klant Vonk uit heemskerk op 26-05-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Ik ben in de winkel uitstekend geholpen en mijn bestellingen werden op de afgesproken tijd afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben superblij met de aankoop via Expert. Alles verliep goed. De datum voor levering op site kon voor ons niet. Toch voor gekozen, mailtje gestuurd naar expert dat die dag niet lukte voor ons. Hebben ze me na een half uurtje terug gebeld, en hebben we dan een afspraak op maat kunnen maken. Van A t/m Z helemaal perfect geholpen! Van aankoop tot het bij ons thuis plaatsen van wasmachine! Aanrader voor iedereen!
    Geschreven door Klant Marx uit heemskerk op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Snel geleverd voor een zeer aantrekkelijke prijs.
    Geschreven door Klant Nagtzaan uit gorinchem op 23-05-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Tot nu toe met verschillende aankopen geen klachten of problemen ondervonden.Ben tevreden.
    Geschreven door Klant Sies uit heemskerk op 23-05-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Wasmachine gekocht, prima uitleg in de winkel en bij aflevering door monteurs. We zijn dik tevreden.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 19-05-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Onlangs een nieuwe vaatwasser gekocht. Oude vaatwasser ging 1 dag voor vakantie kapot. Levertijd 2 dagen. Oude vaatwasser meegenomen en de plint onder de vaatwasser werd weer teruggeplaatst terwijl wij op vakantie waren. Super service!
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 18-05-2016
  • Beoordeling: 7.4

    goed advies, deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Mijn laatste aanschaf was een Draadloze Hoofdtelefoon een mooie aanschaf, waarbij ik prima ben geholpen en geïnformeerd , Expert medewerkers nemen alle tijd voor de klanten, en de Hoofdtelefoon is naar alle tevredenheid en een goede koop geweest. Bedankt Expert. Groet Marrij Schepres-Smit.
    Geschreven door Klant Schepers uit uitgeest op 18-05-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goed
    Geschreven door Klant uit heiloo op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.4

    In Heemskerk: Zeer goede voorlichting, kundig en prettig personeel, besteden voldoende tijd, overzichtelijke winkel, snelle afhandeling/bezorging.
    Geschreven door Klant Snijders uit heemskerk op 18-05-2016