Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Ik heb een prima aankoop gedaan en werd prima geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1954)

  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb een prima aankoop gedaan en werd prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 26-02-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Monteur komt keurig op tijd, maakt geen troep. En heeft zeer netjes gemonteerd.
    Geschreven door Klant Haan uit heemskerk op 22-02-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Voor mij de ideale vorm van het moderne winkelen: op de internetsite van Expert een eerste keuze maken en vervolgens in de dichtstbijzijnde Expertzaak - in mijn geval - Heemskerk, een definitieve keuze maken en de koop sluiten, nadat ik door een vriendelijke verkoper goed was geadviseerd!
    Geschreven door Klant Post uit velsen noord op 19-02-2016
  • Beoordeling: 9.9

    service en klantvriendelijkheid van Petra en haar hele team.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 19-02-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle levering.Prima prijs.
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 19-02-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben zeer tevreden en zal daar zeker al mijn apparaten blijven kopen als de service goed blijft.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 10-02-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Het was snel geregeld, goede site! Snelle levering via winkel in de buurt! Top!
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 09-02-2016
  • Beoordeling: 7.7

    goede en duidelijke sercice
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 08-02-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 08-02-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Heel veel beter dan mediamarkt
    Geschreven door Klant Deveci uit beverwijk op 28-01-2016
  • Beoordeling: 9.2

    vlot geholpen, prima informatie en handige tips gekregen.
    Geschreven door Klant Wildenberg uit beverwijk op 28-01-2016
  • Beoordeling: 9.2

    .
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 28-01-2016
  • Beoordeling: 6.3

    goed en vriendelijk geholpen. Nog geen ervaring in Heemskerk wat betreft service. Eerste keer dat ik hier wat gekocht heb. Bij andere Expert was die zeer goe. Denk dat die hier ook goed zal zijn
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 27-01-2016
  • Beoordeling: 8.5

    De winkel is fijn in het centrum gelegen. Het aanbod is behoorlijk verscheiden en je wordt goed geholpen. De service is zeer goed zowel bij eventuele aankoop als bij bezorging en plaatsing van apparatuur.
    Geschreven door Klant Noteboom uit heemskerk op 26-01-2016
  • Beoordeling: 9.2

    X
    Geschreven door Klant uit wijk aan zee op 25-01-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Top winkel. Vakkundig personeel, ruime keuze aan producten en denken met je mee!
    Geschreven door Klant Sleen uit beverwijk op 25-01-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb de website geraadpleegd om te kijken naar het aanbod en de prijzen, uiteindelijk ben ik naar de winkel in Heemskerk gegaan om wat meer vragen te kunnen stellen. Ik ben daar goed geholpen. Ik heb de machine nog niet zolang, maar ik ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Haan uit uitgeest op 20-01-2016
  • Beoordeling: 7.6

    prima service, deskundig personeel, zeker de heren van de installatie, nemen de tijd voor je
    Geschreven door Klant Gelderen uit heemskerk op 18-01-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Heemskerk heeft zeer goede service! Vriendelijk en behulpzaam. Tot aan de deur. In mijn geval zat de bezorgdienst al vol de dag na mijn aankoop. De verkoper heeft het product toen persoonlijk bij me gebracht. Ik zal zeker nog een keer naar Expert gaan voor een aankoop!
    Geschreven door Klant op 13-01-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Ik kom graag bij Expert, i.v.m. de goede behandeling, het accepteren van pro-forma nota\'s en het assortiment. Ook de klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Dat weet ik ook van mijn (ex)schoonzusje. Ze staan altijd voor je klaar en helpen graag.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 13-01-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Fijne winkel, deskundig personeel, goed assortiment, prima service, snelle bezorging...., kortom niets op aan te merken
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 12-01-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Expert opzich prima zaak. Voor het eerst wasmachine en TV gekocht, jammer dat ze installatiekosten vragen. Voor klantenbinding zou ik dit juist niet vragen.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 11-01-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Heemskerk is een winkel waar je snel, vriendelijk en deskundig wordt geholpen. De klant staat centraal.
    Geschreven door Klant Reus uit heemskerk op 11-01-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Expert is een goede winkel ruime keuze.
    Geschreven door Klant Fontijn uit heemskerk op 11-01-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert; Vriendelijke medewerkers, in en buiten de winkel, goede service en advies, meedenkend met de klant.
    Geschreven door Klant Tol uit heemskerk op 30-12-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk en bekwaam personeel, thuisbezorging uitstekend, alle service die mogelijk is., gaan pas weg als alles het doet.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 30-12-2015
  • Beoordeling: 10.0

    De monteur van Expert is laatst bij ons geweest voor een op het oog simpel klusje, wat achteraf niet zo simpel bleek. Toch is ie net zo lang doorgegaan dat het project naar wens werkte en daarvoor verdient hij onze respect.
    Geschreven door Klant Koelman uit heemskerk op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Goede website
    Geschreven door Klant Duijndam uit heemskerk op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Een prima winkel
    Geschreven door Klant Stoffers uit heemskerk op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.2

    we zijn prima geholpen
    Geschreven door Klant Does uit heemskerk op 29-12-2015