Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Dhr Hendrix 7.1

we moeten nog afwachten of de service ook goed is.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (497)

  • Beoordeling: 7.1

    we moeten nog afwachten of de service ook goed is.
    Geschreven door Dhr Hendrix uit grubbenvorst op 10-10-2017
  • Beoordeling: 7.5

    We zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Dhr Kleuskens uit melderslo op 04-10-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Ik heb in de loop der jaren div.aparatuur bij expert gekocht en ben daar zeer over te spreken
    Geschreven door Klant Schaap uit cothen op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Coenders, vriendelijk en uiterst correct. Deskundig en meedenkend. prima winkel.
    Geschreven door Klant uit lottum op 22-09-2017
  • Beoordeling: 8.1

    goede informatie
    Geschreven door Klant uit sevenum op 21-09-2017
  • Beoordeling: 9.5

    ze doen wat zeggen.
    Geschreven door Klant uit melderslo op 20-09-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Moet ieder voor zich ervaren.
    Geschreven door Klant uit horst op 19-09-2017
  • Beoordeling: 9.4

    fijne winkel, voldoende keuze en advies door de medewerkers.
    Geschreven door Klant Spreeuwenberg uit america op 12-09-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Neem samen met de verkoper ruim de tijd
    Geschreven door Klant uit melderslo op 06-09-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Coenders heeft ons goed geadviseerd m.b.t. vaatwasser. Deze is keurig op tijd bezorgd en geplaatst. Wij hadden nergens omkijken naar.
    Geschreven door Klant Exterkate uit horst op 06-09-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Kwaliteit en kwantiteit
    Geschreven door Klant Heijligers uit horst op 06-09-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Expert kan ik iedereen aanbevelen goeie service en kundige vakmensen.
    Geschreven door Klant uit america op 06-09-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Heel belangrijk voor ons is service en indien nodig thuis.Daarom kopen wij bij voorkeur bij Coenders.Wij zijn senioren ondersteuning is belangrijker dan prijs
    Geschreven door Klant Lenssen uit grubbenvorst op 05-09-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Expert is niet de goedkoopste ( maar zeker ook niet de duurste) maar een betere service en beter advies ben ik verder nog nergens tegengekomen. Alleen al daarom is expert het eerste adres, waar ik voor een aanschaf naar toe ga.
    Geschreven door Klant Bremers uit lottum op 01-09-2017
  • Beoordeling: 9.6

    uitstekend advies en installatie van tv toestel.
    Geschreven door Klant uit horst op 30-08-2017
  • Beoordeling: 7.6

    ?
    Geschreven door Klant uit sevenum op 26-08-2017
  • Beoordeling: 7.5

    .
    Geschreven door Klant uit broekhuizen op 26-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Wij zijn goed behandeld
    Geschreven door Klant uit horst op 23-08-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Goed
    Geschreven door Klant uit sevenum op 23-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Je betaald niets extra\'s voor deze goede service en bovendien heb je altijd een lokaal aanspreekpunt als er iets mocht zijn. Zeer prettig geholpen!
    Geschreven door Klant uit horst op 23-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Winkel van Expert ziet er heel goed uit. Ook de klantvriendelijkheid is heel goed.
    Geschreven door Klant uit horst op 23-08-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Hebben telefonisch diepvries besteld is allemaal goed. Verlopen
    Geschreven door Klant Van Soest uit lottum op 22-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    na winkel bezocht te hebben worden we lastig gevallen met tevredenheidsonderzoek
    Geschreven door Klant Hermans uit venlo op 22-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    In een woord GOED
    Geschreven door Klant Gooren uit swolgen op 12-08-2017
  • Beoordeling: 7.7

    goede service snelle levering geen problemen perfecte betaling
    Geschreven door Klant Wijnen uit venray op 10-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Nee doe ik niet aan mee
    Geschreven door Klant uit horst op 10-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit horst op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    heel goed aan te bevelen de aan en verkoop was zeer goed.
    Geschreven door Klant Houben uit horst op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Nvt
    Geschreven door Klant Kerstjens uit kronenberg op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Het door mij aangekochte product was een heel stuk voordeliger dan bij andere winkels. Bovendien werd de gsm ook nog voor mij ingesteld. Mooi meegenomen Expert !!!
    Geschreven door Klant Geurts uit horst op 09-08-2017