Navigatie

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

goed apperaat

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (751)

  • Beoordeling: 7.3

    goed apperaat
    Geschreven door Klant uit america op 07-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    goeie uitleg
    Geschreven door Klant uit melderslo op 24-04-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Horst is een winkel waar je op een deskundige manier geholpen wordt.
    Geschreven door Klant uit horst op 27-03-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Als ik de eerste keer niet op Feeddex reageer betekent dat dat ik niet wil reageren. U stuurt het een 2e keer. Opdringerig maar goed, ik neem de moeite de vragen te beantwoorden ook al ging de aankoop om een pak stofzuigerzakken.
    Geschreven door Klant uit horst op 17-03-2020
  • Beoordeling: 7.5

    goed
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 16-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijke verkopers. Vakkundige installateurs. Heel tevreden met de aangesloten apparaten.
    Geschreven door Klant uit venray op 10-03-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Mooie winkel. Vriendelijke \'bediening\'. Verder ben ik zelf geen kenner!
    Geschreven door Klant uit sevenum op 10-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    kun je het niet op de website van expert vinden, ga er naar toe, hier staan zeer bekwame mensen die u altijd verder helpen en het voor u opzoeken en van goede adviezen voorzien. chapeau voor de goede service en vriendelijk bekwaam personeel
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 27-02-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Heb ik eerder al gedaan. Met vriendelijke groet
    Geschreven door Klant uit meterik op 27-02-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goed advies en nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant Peters uit siebengewald op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is mijn winkel.
    Geschreven door Klant Wijers uit horst op 17-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    geen opmerking verder, prima geholpen
    Geschreven door Klant uit horst op 14-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zie mijn reactie op de eerste vraag
    Geschreven door Klant uit sevenum op 13-02-2020
  • Beoordeling: 7.0

    deze is goed
    Geschreven door Klant Rossen uit wellerlooi op 03-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben uitstekend geholpen ook met latere vragen over het gekochte produkt. Pluim voor de medewerkers!!!
    Geschreven door Klant uit wanssum op 25-01-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer eerlijke aanbevelingen van ons elektrische apparaat. Prijs kwaliteit is prima. Persoonlijk en oprecht. Houden zo!! TOP
    Geschreven door Klant Hoeijmakers uit horst op 22-01-2020
  • Beoordeling: 9.3

    expert in een woord geweldig
    Geschreven door Klant Engels uit tienray op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.5

    n.v.t.
    Geschreven door Klant Spee uit broekhuizen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, vriendelijk personeel en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit horst op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Hoeft niet
    Geschreven door Klant uit meterik op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij hebben al een heel wat jaren alleen maar goede ervaringen met Expert wat betreft het hele asortiment
    Geschreven door Klant uit horst op 02-01-2020
  • Beoordeling: 7.1

    zeer goed producten tegen een scherpe prijs met goede service
    Geschreven door Klant Pauwels uit sevenum op 21-12-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Ik heb geen ervaring met de website van Expert. Het wekelijkse krantje van Expert gaf mij de juiste informatie die ik nodig had.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.2

    alles is naar wens verlopen
    Geschreven door Klant Sijbers uit oirlo op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Ik ben tevreden over de service. Ik heb de koelkast besteld en een paar dagen later werd hij al bij mij thuis bezorgd.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Uitgebreide keus en goede service
    Geschreven door Klant De Mulder uit blitterswijck op 22-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer klantvriendelijk en ontspannen sfeer in de winkel. Kreeg heel mooi advies mbt het aanleggen en onderhouden van internet netwerk thuis.
    Geschreven door Klant uit horst op 21-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Is aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit meterik op 18-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Ging om headset en deze is goed
    Geschreven door Klant uit broekhuizenvorst op 15-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    duidelijke site , zeer overzichtelijk , goede prijzen t.o.v. mega elektro zaken.
    Geschreven door Klant Gubbels uit venlo op 15-11-2019