Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Sikking 7.8

Zeer goede informatie bij onze aankopen van oven magnetron en inductieplaat

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1206)

  • Beoordeling: 7.8

    Zeer goede informatie bij onze aankopen van oven magnetron en inductieplaat
    Geschreven door Klant Sikking uit driebergen-rijsenburg op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer aan te bevelen. Koop al jaren mijn witgoed bij Expert
    Geschreven door Klant Stalman uit wijk bij duurstede op 02-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    wij zijn al jaren tevreden klanten van Expert
    Geschreven door Klant Doornenbal uit elst(utr.) op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Na 1,5jaar met een beko warmtepomp droger 2x storing gehad 2de x nqm asogem geen contact met me op voor reparatie. Na 5 dagen proberen(ook door expert) Belde ze nog niet Waarna expert me het volledige bedrag terug gaf Op aanschaf nieuwe droger Top opgelost door expert leersum Waardeloos van asogem (importeur beko)
    Geschreven door Klant uit elst ut op 31-08-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Expert Leersum, overzichtelijke winkel, deskundig Advies, aandacht en tijd voor klanten, coronamaatregelen op orde. Een aanbeveling!
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 30-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    ga naar de winkel
    Geschreven door Klant Jansen Van Der Geer uit cothen op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben al 20 jaar vast klant bij Expert Leersum. Prettige benadering en goede adviezen. Afspraken kunnen meestal snel en worden zeer goed nagekomen.
    Geschreven door Klant Hoogstraten uit doorn op 28-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service
    Geschreven door Klant uit maarsbergen op 27-08-2020
  • Beoordeling: 6.6

    Al vele jaren klant bij Expert.Bijna nooit klachten.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 26-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    reeds geschreven!
    Geschreven door Klant Egelie Smulders uit driebergen op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Een super machine
    Geschreven door Klant uit odijk op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Bij expert vinden wij altijd wel het juiste product wat wij zoeken. De prettige en deskundige medewerkenden geven altijd het gevoel dat we een goede aankoop hebben gedaan. We zijn nog nooit teleurgesteld in de vele jaren dat wij met Expert een relatie hebben.
    Geschreven door Klant Firet uit wijk bij duurstede op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Al jaren een zeer tevreden klant
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 20-08-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Vakkundig advies en snelle bezorging.
    Geschreven door Klant uit driebergen op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Correcte en snelle behandeling.Aandacht voor de klant.Beslist aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    geen
    Geschreven door Klant uit amerongen op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Leersum is een prettige zaak waar je deskundig wordt geholpen. Wat er niet is kan er komen en je wordt gewezen op meerdere mogelijkheden met uitleg ervan. Je hebt het gevoel dat ze de tijd voor JOU nemen, heel fijn.
    Geschreven door Klant Montijn uit wijk bij duurstede op 11-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zoals jaren geleden de tekst uit een advertentie: De beste elektronicawinkel van Wijk bij Duurstede is in Leersum
    Geschreven door Klant Van Klaveren uit wijk bij duurstede op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    De hulp die wij, als ouderen, ervaren met Expert, is doorgaans zeer goed.
    Geschreven door Klant uit leersum op 10-08-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Gewoon een \"ouderwets betrouwbare\" winkel in de buurt,
    Geschreven door Klant Oudenalder uit amerongen op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel, waar je netjes geholpen wordt. Personeel is vriendelijk en meedenkend.
    Geschreven door Klant uit driebergen-rijsenburg op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Na advies, prompte levering.
    Geschreven door Klant Jaski uit maarsbergen op 04-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Alles positief
    Geschreven door Klant Keijman uit maarn op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    De producten en levering bij en door Expert, zijn van experte klasse
    Geschreven door Klant Andeweg uit doorn op 01-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Leersum is een prettige winkel. Heb hier meerdere producten aangeschaft en ben zeer tevreden. Service is uitstekend.
    Geschreven door Klant Bloemheuvel uit werkhoven op 01-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    alles wat je koopt is van goede kwaliteit en zeer goed en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Broekhuizen uit wijk bij duurstede op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Bij expert word je netjes en vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant uit amerongen op 29-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede ervaring met het kopen van producten bij Expert, kenmerkend goede service en deskundigheid.
    Geschreven door Klant uit leersum op 28-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    klantvriendelijk hele goede service zeker een aanradenals aankoop adres
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    fijn geholpen deskundig advies wordt de tijd voor je genomen
    Geschreven door Klant Van den Dikkenberg uit leersum op 27-07-2020