Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Ben zeer tevreden over Expert in Leersum. Prettig geholpen en alles is precies volgens afspraak bezorgd en geinstalleerd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1206)

  • Beoordeling: 9.8

    Ben zeer tevreden over Expert in Leersum. Prettig geholpen en alles is precies volgens afspraak bezorgd en geinstalleerd.
    Geschreven door Klant uit elst op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    geude service en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Klein uit wijk bij duurstede op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Goede zaak Dicht bij
    Geschreven door Klant uit amerongen op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit doorn op 25-06-2020
  • Beoordeling: 7.6

    goede winkel en veel keus
    Geschreven door Klant uit doorn op 24-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Een Bosch oven en Siemens vaatwasser gekocht waar we zeer tevreden over zijn. Zeer goed geholpen door erg vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit leiden op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima winkel fijn personeel en goed advies
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima servies, fijn medewerker
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit amerongen op 20-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne winkel en prettige medewerkers. Goed assortiment en scherpe prijsverhoudingen. Wij kopen altijd onze electrische apparatuur bij Expert. Top.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    radio gekocht, kreeg gelijk het aanbod om thuis de zenders in te komen regelen. Geweldig
    Geschreven door Klant Tichelaar uit leersum op 19-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goed en betrouwbaar adres.
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Aangeschaft no frost diepvriezer aeg + rvs gas oven inventum na een dag in gebruik heb ik geen klachten
    Geschreven door Klant uit zeist op 18-06-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Mijn ervaring bij Expert Leersum is goed tot zeer goed. Ook navraag over zaken in de winkel zijn tot volle tevredenheid beantwoord.
    Geschreven door Klant Stokman uit wijk bij duurstede op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Dit is nog een winkel waar tijd voor de klant is, en de service uitstekend. Mensen zijn kundig en vriendelijk en het is niet zo\'n vreselijk grote winkel. Ik zou haast zeggen een vriendelijke winkel met de service van vroeger.
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    .
    Geschreven door Klant uit leersum op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne zaak om te kopen ook bestellen gaat erg vlot
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 15-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne winkel, niet te groot, aardig personeel en lekker in de buurt.
    Geschreven door Klant uit driebergen-rijsenburg op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Je moet eerst zelf weten wat je wilt. Als je dat goed voor ogen hebt, is alles heel duidelijk.
    Geschreven door Klant uit driebergen op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede service
    Geschreven door Klant Verhagen uit leersum op 10-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Ik heb nu voor de tweede keer een hoop spullen aangeschaft! Ik kom zeker weer terug als dat nodig is. Onze tv kon niet meer geleverd worden en het werd direct opgelost! Super fijn! Men is kundig en vriendelijk. Top winkel!
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Je wordt fijn geholpen. Alle tijd wordt ervoor genomen. Goede prijs kwaliteit vehouding.
    Geschreven door Klant Dijk uit langbroek op 09-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nette winkel en vriendelijk personeel. Ruime keuze. Afleveren van onze TV is ook goed verlopen
    Geschreven door Klant Worst uit veenendaal op 05-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Als er een inbouw apparaat geplaatst moet worden, vraag dan naar een vakbekwame monteur want dit scheelt slapeloze nachten!
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 05-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 03-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    ben niet zo goed op de website
    Geschreven door Klant uit cothen op 03-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    De winkel heeft een uitstekend assortiment, de verkopers zijn vakbekwaam, vriendelijk en geduldig. Een echte aanrader!!
    Geschreven door Klant uit eck en wiel op 03-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prima winkel, prima service!
    Geschreven door Klant Van der Beek uit overberg op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    klantvriendelijk en afspraken nakomen en zodoende klantenbehoud
    Geschreven door Klant Evers uit zeist op 02-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    je kunt geen betere Expert vinden,geweldige firma
    Geschreven door Klant Van Roest uit driebergen op 29-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn zeer tevreden over de service van Expert, hebben al diverse keren wat gekocht met name wasmachine, tv e.d.
    Geschreven door Klant Pouw uit wijk bij duurstede op 29-05-2020