Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.5

Fijne winkel, altijd prettig geholpen. Ook de service aan huis is altijd perfect.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (379)

  • Beoordeling: 7.5

    Fijne winkel, altijd prettig geholpen. Ook de service aan huis is altijd perfect.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 08-06-2015
  • Beoordeling: 9.9

    fantastische winkel met eigen reparatiemogelijkheid.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 08-06-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Met deskundig advies en een scherpe prijs was ik binnen 5 minuten geholpen. Daar houd ik van.
    Geschreven door Klant Pater uit nijkerk op 04-06-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Een topwinkel met veel keus, fijne en enthousiaste verkopers, goede service en ga zo maar door
    Geschreven door Klant Van Breda uit nijkerk. op 29-05-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Mooie en overzichtelijke winkel met breed assortiment aan producten en met vriendelijk personeel die de klant netjes te woord staat.
    Geschreven door Klant uit putten. op 18-05-2015
  • Beoordeling: 7.0

    zorg voor goede scholing
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 18-05-2015
  • Beoordeling: 9.6

    De sfeer is goed en de hulp die zij bieden is ook goed. Wij komen al bij Expert zolang wij hier in Nijkerk wonen.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 30-04-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Snel en deskundig advies. Service aan huis, hulp bij installeren voor een redelijke vergoeding.
    Geschreven door Klant op 27-04-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Prima advies en klantgerichtheid is groot. Ze houden de kosten zo laag mogelijk.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 23-04-2015
  • Beoordeling: 7.7

    gewoon goed
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 23-04-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Bij bestelling via internet werd ik dezelfde dag nog gebeld en de levering was de volgende dag, super!
    Geschreven door Klant op 02-04-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Expert in Nijkerk is een winkel waar je prima advies op maat krijgt!
    Geschreven door Klant Hubers op 25-03-2015
  • Beoordeling: 8.5

    deskundig personeel in een prettig winkel. Ik krijg daar goede adviezen en een perfecte service. De garantie afhandeling is zelden nodig, maar we hebben recent een apparaat geheel vervangen gekregen ondanks dat het al bijna een jaar gebruikt was.
    Geschreven door Klant Reichardt op 19-03-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Nijkerk is een zaak waar wij vanzelfsprekend heengaan als wij iets nodig hebben op dat gebied. De medewerkers zijn erg aardig en hebben verstand van zaken. Je wordt daar prima persoonlijk geholpen, ook als je terugkomt met een vraag of een hapering van een apparaat.
    Geschreven door Klant op 14-03-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Voor goede service ga je naar Expert
    Geschreven door Klant op 04-03-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Mooie zaak met goeie uitstraling en prima verlichting zodat alles goed uitkomt. Prettige behandeling en kennis van zaken. Jan heeft geeft altijd de ruimte om een praatje maken. Prettige Winkel. Houden zo.
    Geschreven door Klant op 19-02-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Het was gewoon goed
    Geschreven door Klant op 16-02-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Heb niet gereageerd op de web site!!
    Geschreven door Klant De Jong op 12-02-2015
  • Beoordeling: 7.6

    nee
    Geschreven door Klant op 09-02-2015