Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.2

.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (379)

  • Beoordeling: 8.2

    .
    Geschreven door Klant uit bunschoten-spakenburg op 12-11-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Expert als handelsmerk, dat merk je in het verkoop advies en in de service. Zo\'n lage prijs verwacht je dan niet...
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 11-11-2015
  • Beoordeling: 7.1

    Bestelling liep soepel. Zondag besteld dinsdag in huis en wordt op de hoogte gehouden als Expert mijn pakket aan POSTNL geeft voor verzending. Top.
    Geschreven door Klant Yurumez uit amersfoort op 05-11-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 05-11-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Snel en betrouwbaar. Een tevreden klant,die zeker terugkomt.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 05-11-2015
  • Beoordeling: 8.4

    fijne lokale zaak die aandacht heeft voor en meedenkt met de klant. Verder een uitstekende monteur die niet tevreden is voordat alles netjes is. (betreft inbouw koelkast en inbouwvriezer)
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 29-10-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel. Je wordt er altijd goed en deskundig geholpen. Ze zijn goed bereikbaar. zelfs op maandagmorgen zijn ze open!
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 29-10-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service. Meedenken wat de beste oplossing is. Wasmachine is zeer snel geplaatst.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 25-10-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Ben erg blij met mijn nieuwe warmptepompdroger, hij is nog sneller klaar dan verwacht. Heel erg bedankt voor de goede service.
    Geschreven door Klant Geet uit nijkerk. op 25-10-2015
  • Beoordeling: 8.8

    nvt
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 23-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Op het deskundige advies van de verkopen hebben wij een Dyson stofzuiger aangeschaft, welke ons zeer goed bevalt.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 23-10-2015
  • Beoordeling: 7.9

    een prettige zaak met kundige medewerkers en een uitstekende service
    Geschreven door Klant uit nijkerkerveen. op 15-10-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Goede overzichtelijke site
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 15-10-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Prijs en producten goed.
    Geschreven door Klant Kolk uit nijkerk. op 09-10-2015
  • Beoordeling: 9.3

    nou dat hoeft nu ook weer niet.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 21-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Prima
    Geschreven door Klant uit bunschoten-spakenburg op 21-09-2015
  • Beoordeling: 7.0

    Vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 14-09-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Nijkerk is een winkel met deskundig, oplossingsgericht personeel. Goede sfeer en een nette winkel.
    Geschreven door Klant Bouw-petersen. uit nijkerk. op 11-09-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Bij mijn laatste bezoek aan Expert heb ik niets gekocht, maar alleen informatie en advies gevraagd. Daarin ben ik zeer tot mijn tevredenheid geholpen.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 27-08-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Prima geholpen, snelle levertijd, prijs gelijk aan grote internetaanbieders. Het voelt goed om bij de locale ondernemer te shoppen. Ik kan terugkomen als er iets aan mankeert en ik gun het onze middenstanders van harte.
    Geschreven door Klant Megadruk uit putten. op 27-08-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Wensen kenbaar gemaakt en toen opzoek naar de juiste vaatwasser, kon snel en vakkundig geplaatst worden.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 27-08-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Ik schreef hem al hierboven! In de verschillende stukjes.
    Geschreven door Klant Bierman uit eemdijk op 27-08-2015
  • Beoordeling: 7.5

    prettige winkel et klantgerichte aandacht
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 10-08-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Mijn ervaring met Expert Nijkerk is buitengewoon goed. Heldere uitleg goed advies en meer dan een voortreffelijke after sale service. Enthousiast team met kennis van zaken. Raymond Rijs
    Geschreven door Klant Rijs. uit nijkerk. op 06-08-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, vriendelijke bediening en makkelijk bereikbaar
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 06-08-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Prima geholpen gelukkig hadden ze de betreffende TV op voorraad.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 27-07-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Expert Nijkerk blinkt uit in service, klantvriendelijkheid en deskundigheid. Echt klasse, telkens weer.
    Geschreven door Klant uit capelle aan den ijssel op 16-07-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer goede winkel en apparaten. En ik kom er graag !!!!!!!
    Geschreven door Klant Roskam uit nijkerkerveen. op 03-07-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Voor goed koopadvies en uitstekende service, ga ik graag weer terug naar Expert!
    Geschreven door Klant Van de Vis uit nijkerk. op 03-07-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn erg blij met onze koffiezetter!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 24-06-2015