Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Heek 8.4

Scheerapparaat besteld, vlot geleverd. Helaas is per abuis de gratis neustrimmer niet geleverd maar Expert zou Expert niet zijn als ze deze alsnog na tevredenheid naleveren. Prima bedrijf met goed advies en snelle levering.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (385)

  • Beoordeling: 8.4

    Scheerapparaat besteld, vlot geleverd. Helaas is per abuis de gratis neustrimmer niet geleverd maar Expert zou Expert niet zijn als ze deze alsnog na tevredenheid naleveren. Prima bedrijf met goed advies en snelle levering.
    Geschreven door Klant Heek uit bunschoten-spakenburg op 26-02-2016
  • Beoordeling: 8.9

    een goede bedienig als er vragen zijn nemen ze alle tijd voor je.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 26-02-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Een zeer prettige winkel, met kundig personeel en waar men de tijd neemt voor haar klanten.
    Geschreven door Klant Pol uit nijkerk. op 09-02-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en goed geinformeerd personeel
    Geschreven door Klant Stitselaar. uit nijkerk. op 01-02-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Een uitstekende winkel in het hart van Nijkerk met vriendelijke en deskundige medewerkers. Aandacht voor de klant, service en garantie zijn daar heel gewoon zijn. Natuurlijk worden daar goede apparaten met een nette prijs/kwaliteit verhouding verkocht.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 28-01-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Nijkerk adviseert boven verwachting. geeft goede en snelle service.
    Geschreven door Klant Meer. uit nijkerk op 28-01-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende service en deskundig personeel. Goede informatie
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 23-01-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Mooie winkel/ service / 100% tevredenheid
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 18-01-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Prettig en deskundig advies, snelle levering en installatie
    Geschreven door Klant uit nijkerkerveen. op 18-01-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige winkel en goede keuze. Personeel denkt met je mee en wil komen tot een oplossing
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 12-01-2016
  • Beoordeling: 9.1

    alles goed te overzien op internet
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 12-01-2016
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 12-01-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Goed aanbod, scherpe prijs voor mijn product, jammer dat de aanbieding bij mijn Expert winkel niet voorradig was, zodat ik moest uitwijken naar ander Expert winkel
    Geschreven door Klant Apeldoorn uit hoogland op 12-01-2016
  • Beoordeling: 8.7

    prima service
    Geschreven door Klant Flierman. uit nijkerk. op 11-01-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Nijkerk kan ik aan bevelen,goede prijs en vooral vriendelijke mensen en prima service
    Geschreven door Klant Wakker. uit nijkerk op 11-01-2016
  • Beoordeling: 9.3

    De verkopers zijn enthousiaste en het gekochte product werkt zeer goed. Ik ben voorzien van goed en eerlijk advies. Bedankt expert!
    Geschreven door Klant uit amersfoort (vathorst) op 11-01-2016
  • Beoordeling: 7.6

    \"Topservice!\" Blij dat ik mijn wasmachine bij de expert heb gekocht. Deze ging kapot maar was gelukkig snel weer gemaakt. Het kwam door verstopping van allemaal haarclipjes ed. Er werd vriendelijk uitgelegd hoe we de wasmachine het beste kunnen onderhouden zodat deze nog langer mee kan gaan.
    Geschreven door Klant Graaf uit nijkerk. op 03-01-2016
  • Beoordeling: 10.0

    prima winkel om iets aan te schaffen. ter zake deskundig en heel klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Wild. uit nijkerk. op 03-01-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Blijf gewoon zoals jullie zijn vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 31-12-2015
  • Beoordeling: 7.5

    .
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 29-12-2015
  • Beoordeling: 10.0

    goed advies, de medewerkers verstaan hun vak, er is kennis van de producten en ze zijn enthousiast. het meedenken over een bepaald product wat je zoekt is erg prettig.
    Geschreven door Klant Gardebroek. uit nijkerk. op 29-12-2015
  • Beoordeling: 7.7

    de tomeloze inzet van Expert uit Nijkerk naar de klant toe bewonder ik. dat is een van de overlevingskansen van hun. maar of dat allen voldoende is.........betwijfel ik.
    Geschreven door Klant uit putten op 29-12-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Op 14-12-2015 een nieuwe wasmachine en wasdroger aangeschaft. Wij hebben daarbij een goed advies gekregen. Een prima prijs en een snelle levering.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit nijkerk. op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Expert is een klantgerichte zaak waar deskundige medewerkers je te woord staan en die ook nog eens een goede service verlenen wanneer er iets niet in orde zou zijn. Geen supermarkt dus.
    Geschreven door Klant uit bunschoten spakenburg op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Onze ervaring is prima. Afspraken worden nagekomen. Word met je meegedacht. Prima winkel.
    Geschreven door Klant Kas uit nijkerk. op 29-12-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Een tien met een griffel! Geen andere zaak in Nijkerk loopt zo hard voor z\'n klanten, en daarbij ook nog eens een hele goede reparatieservice! Als wij een expert nodig hebben gaan we naar de Expert.
    Geschreven door Klant Bax uit nijkerk. op 24-12-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Wil je bij de aankoop nog echt goed geholpen worden, ga dan naar deze zaak.
    Geschreven door Klant Loo uit nijkerk. op 19-12-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Nijkerk is een prima en service gericht bedrijf. Al jaren tot grote tevredenheid onze leverancier Fam. van Duuren
    Geschreven door Klant Duuren. uit nijkerk. op 18-12-2015
  • Beoordeling: 8.7

    De bestelling was snel geleverd precies wat op de site was aangegeven voor contact kom ik de winkel goed bereiken!
    Geschreven door Klant Teunissen- Van Engelenhoven uit veenendaal op 17-12-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Televisie troep, die maar bleef staan en waar ik niet aan toe kwam ( vanwege de complexiteit wilde komen), Uiteindelijk naar Expert die de zaak binnen de kortste keren heeft geklaard. Natuurlijk (redelijke ) factuur, maar anders zou de ergernis aanhouden en het niet gebeurd zijn.
    Geschreven door Klant Schop. uit nijkerk. op 03-12-2015