Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

Kleinschalig, goed gesorteerd, zeer behulpzaam en goede voorlichting

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (385)

  • Beoordeling: 8.8

    Kleinschalig, goed gesorteerd, zeer behulpzaam en goede voorlichting
    Geschreven door Klant uit hoevelaken. op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Koop niet alleen via internet. Het is goed om deskundig advies incl. service en garantie in jouw eigen omgeving te hebben.
    Geschreven door Klant Havinga. uit nijkerk. op 06-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Koop lokaal, krijg je de service erbij!
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 30-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    goede kwaliteit en service
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 29-06-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Breed assortiment wasmachines. Niet slechts de top-merken, ook de smallere beurs kan voldoende keuze vinden. Prima!
    Geschreven door Klant Koning uit amersfoort op 25-06-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Wij worden bij expert altijd heel prettig geholpen en krijgen een goed advies,ook bij een eventuele reparatie worden wij goed geholpen.
    Geschreven door Klant Bleeker uit nijkerk. op 23-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Duidelijke site met goed assortiment. Snel en netjes afgeleverd door de winkel.
    Geschreven door Klant Geilvoet uit ermelo op 21-06-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Goede prijzen, goede service en persoonlijke aandacht!
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 17-06-2016
  • Beoordeling: 7.0

    winkel zonder poespas zoals \'ik ben toch niet gek?\'
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundige verkopers en je wordt echt geholpen als klant.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 08-06-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijke mensen met verstand van zaken, goede service
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 04-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Service en betrouwbaarheid bij Expert is perfect.
    Geschreven door Klant Smit uit nijkerk op 26-05-2016
  • Beoordeling: 8.8

    U betaald meer voor producten maar krijgt goede spullen geleverd en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Menger uit amersfoort op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk personeel en goede service. Hier denken ze echt met je mee zonder opdringerig te zijn. Ze houden de garantie termijn voor je in de gaten zonder of met bonnetje het is geen probleem. Aan mij hebben ze er een vaste klant bij.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 11-05-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Expert in Nijkerk voor ons de beste winkel van Nederland! Daar moet je geweest zijn.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 06-05-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Vakkundig en eerlijke verkoop.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 04-05-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Nijkerk kenmerkt zich door goede kennis van zaken, behulpzame en vriendelijke medewerkers, ruim assortiment en zeer service gerichte instelling.
    Geschreven door Klant Elven. uit nijkerk. op 01-05-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Niet uitgebreid bekeken. Wij gaan meer voor persoonlijke service en advies.
    Geschreven door Klant Dam uit almere op 29-04-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Bij Expert Nijkerk wordt je op een vriendelijke, maar ook professionele manier geholpen. Men staat je vriendelijk te woord en je wordt geholpen om een goede keuze te maken.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 19-04-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Nijkerk met geweldige mensen en service. Eerlijk en top kwaliteit.
    Geschreven door Klant Schoonderbeek uit achterveld op 15-04-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goed bedrijf ,goed en deskundige verkopers
    Geschreven door Klant Ham uit nijkerk op 15-04-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Expert geeft een uitstekende service en niet alleen bij verkoop!! Ook bij klachten stellen ze alles in het werk en wordt er een goede oplossing gezocht!! (wij hadden een klacht over onze droger na vijf jaar!!)top geregeld
    Geschreven door Klant Plaggenhoef. uit nijkerk. op 25-03-2016
  • Beoordeling: 6.4

    Product is goed en netjes verpakt.
    Geschreven door Klant Haas uit amersfoort op 24-03-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Expert Nijkerk ,loop er eens binnen , wordt netjes geholpen en te woord gestaan.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 24-03-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Een winkel met heel vriendelijke en behulpzame medewerkers die de tijd nemen om het \"probleem\" opeen goede manier op te lossen.
    Geschreven door Klant As uit nijkerkerveen. op 18-03-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Thuisbezorgen werkte perfect, en we werden zelfs gebeld wanneer het bezorgd zou worden! We hadden het product snel in huis!
    Geschreven door Klant uit bunschoten-spakenburg op 12-03-2016
  • Beoordeling: 7.5

    geen deelname
    Geschreven door Klant uit hoevelaken. op 11-03-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Het team van Expert-Nijkerk is een deskundig, vriendelijk en bovenal een oplossingsgericht team.
    Geschreven door Klant Bouw-petersen. uit nijkerk. op 10-03-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Fijne winkel in de buurt, prettige mensen.
    Geschreven door Klant Alfrink uit nijkerk. op 27-02-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Goede ervaringen met Expert Nijkerk. Zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 26-02-2016