Navigatie

Beoordelingen Expert Pijnacker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Pijnacker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Pijnacker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

Expert gaf telefonisch en per mail goed advies. De SALORA 22LED1500 LED TV werd op aangegeven dag en tijd door POST.NL bezorgd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (262)

  • Beoordeling: 9.2

    Expert gaf telefonisch en per mail goed advies. De SALORA 22LED1500 LED TV werd op aangegeven dag en tijd door POST.NL bezorgd.
    Geschreven door Klant uit rijswijk op 30-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan Expert zeer aanbevelen ...... goede prijs ...kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 29-06-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Goede website. Snelle levering. Ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 17-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    ik had een product die bij expert het goedkoopste was.
    Geschreven door Klant Rombouts uit \'s-gravenhage op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en producten
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Ik had een tv besteld bij Expert op het moment dat deze zeer scherp geprijsd was. Op de site stond dat de tv \'pas\' over 3 werkdagen geleverd kon worden. Expert belde me op en vertelde me dat ze al eerder konden leveren, wat voor mij echt fantastisch uitkwam omdat ik op die dag een vrije dag had. De bezorger kwam de tv tot in huis brengen en zette hem keurig netjes af. Erg prettig dat de bezorger ook van te voren belde, voordat ze langskwamen om te leveren. Daardoor kon ik gewoon nog andere dingen doen die dag.
    Geschreven door Klant uit delft op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Als je bij expert in Pijnacker een product koopt, koop je zeker geen kat in de zak, dat is mijn ervaring, ik koop al zo\'n 20 jaar mijn spullen bij expert, tot mijn volle tevredenheid
    Geschreven door Klant Koning uit bleiswijk op 08-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Mijn dochter heeft het art. voor mij besteld en via ideal betaald .Nu heb ik de bevestigingsmail en wat blijkbaar ook het garantie bewijs was gewist. Mijn eigen schuld, maar is daar nog iets aan te doen ? Het is dus geen klacht, want die heb ik niet. Groeten Mevr. v.d.Vliet
    Geschreven door Klant uit delft op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 03-06-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Geen
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.3

    prima producten raange. Correcte en zeer snelle afhandeling; bijzonder tevreden!
    Geschreven door Klant Ouden uit voorburg op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.8

    De beste prijs voor dit Magimix Nespresso apparaat, goede service bij ruilen ivm andere kleur.
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Erg tevreden over hetgeen ik gekocht heb, prijs en kwaliteit dik in orde van mijn Pioneer radio set. A van Westenbrugge
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 19-04-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service. Bestelling op tijd. Spullen netjes naar auto gebracht.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 05-04-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service, personeel denkt met je mee.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 05-04-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede website met ruime keuze en prima snelle levering. Voor herhaling vatbaar!
    Geschreven door Klant Bruijn uit \'s-gravenhage op 01-04-2016
  • Beoordeling: 9.0

    .
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 24-03-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Via internet besteld en snel geleverd. Uitstekend.
    Geschreven door Klant Wennekes uit delfgauw op 23-03-2016
  • Beoordeling: 8.2

    overzichtelijke website, goede producten en snelle levering
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 23-03-2016
  • Beoordeling: 7.5

    De website van expert werkt als of er experts bij betrokken zijn
    Geschreven door Klant Werner uit bergschenhoek op 18-03-2016
  • Beoordeling: 8.9

    De naam zegt het al expert op velerlei gebied en daar moet je gebruik van maken. Ik heb diverse artikelen gekocht bij expert, tv,geluidsinstallatie, videocamera, koffiemachine het maakt niet uit bij alles was en is de ondersteuning en de adviezen prima.
    Geschreven door Klant Jong uit pijnacker op 11-03-2016
  • Beoordeling: 8.2

    De service die ik heb ondervonden is prima. Zou gerust weer een product bij Expert kunnen bestellen.
    Geschreven door Klant uit wassenaar op 07-03-2016
  • Beoordeling: 8.7

    die staat er al enige tijd. Ing F.P.Buis
    Geschreven door Klant Buis uit wassenaar op 07-03-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Geen
    Geschreven door Klant uit leidschendam op 07-03-2016
  • Beoordeling: 9.1

    alles goed geen commetaar op iets
    Geschreven door Klant Ende uit pijnacker op 26-02-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Matig. Onduidelijk over de voorraad van het bestelde artikel. Uiteindelijk ruim twee weken moeten wachten op het artikel.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 26-02-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Voor service en klantgerichtheid moet je bij Expert zijn. In tegenstelling tot andere elektronicabedrijven denkt Expert met je mee en zoeken ze naar een oplossing. De monteur gaat pas weg als het product echt is geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Spoel uit wassenaar op 19-02-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Uitstekend product geleverd (Inventum electrische deken).
    Geschreven door Klant uit delft op 22-01-2016
  • Beoordeling: 9.4

    het is heerlijk en heel makkelijk om je product uit te zoeken en bestellen als het voorradig is heb je het de zelfde dag thuis reuzemakkelijk.
    Geschreven door Klant Simons uit zoetermeer op 22-01-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Expert heeft de bestelde wasmachine- en droger keurig geleverd, netjes neergezet en aangesloten. Direct uitgebreid getest of alles werkte, en uiteraard werkte alles prima. We hadden bij een ander bedrijf (Coolblue) een fornuis besteld, maar deze sluiten zij niet aan en ook de aansluitapparatuur werd niet meegeleverd. Voor de mannen van Expert geen probleem: ze hadden nog een aansluiting voor het fornuis in hun busje liggen, als we deze wilde betalen sloten ze deze direct aan. Dit hadden ze uiteraard niet hoeven doen aangezien het fornuis niet bij Expert vandaan kwam, maar dit geeft wel een signaal af van voor service Expert kan bieden. Voor de volgende \"grote\" aankoop staat Expert als eerste op het lijstje om te kijken!
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 19-01-2016