Navigatie

Beoordelingen Expert Pijnacker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Pijnacker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Pijnacker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.6

Goede service, personeel denkt met je mee.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (218)

  • Beoordeling: 8.6

    Goede service, personeel denkt met je mee.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 05-04-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede website met ruime keuze en prima snelle levering. Voor herhaling vatbaar!
    Geschreven door Klant Bruijn uit \'s-gravenhage op 01-04-2016
  • Beoordeling: 9.0

    .
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 24-03-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Via internet besteld en snel geleverd. Uitstekend.
    Geschreven door Klant Wennekes uit delfgauw op 23-03-2016
  • Beoordeling: 8.2

    overzichtelijke website, goede producten en snelle levering
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 23-03-2016
  • Beoordeling: 7.5

    De website van expert werkt als of er experts bij betrokken zijn
    Geschreven door Klant Werner uit bergschenhoek op 18-03-2016
  • Beoordeling: 8.9

    De naam zegt het al expert op velerlei gebied en daar moet je gebruik van maken. Ik heb diverse artikelen gekocht bij expert, tv,geluidsinstallatie, videocamera, koffiemachine het maakt niet uit bij alles was en is de ondersteuning en de adviezen prima.
    Geschreven door Klant Jong uit pijnacker op 11-03-2016
  • Beoordeling: 8.2

    De service die ik heb ondervonden is prima. Zou gerust weer een product bij Expert kunnen bestellen.
    Geschreven door Klant uit wassenaar op 07-03-2016
  • Beoordeling: 8.7

    die staat er al enige tijd. Ing F.P.Buis
    Geschreven door Klant Buis uit wassenaar op 07-03-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Geen
    Geschreven door Klant uit leidschendam op 07-03-2016
  • Beoordeling: 9.1

    alles goed geen commetaar op iets
    Geschreven door Klant Ende uit pijnacker op 26-02-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Matig. Onduidelijk over de voorraad van het bestelde artikel. Uiteindelijk ruim twee weken moeten wachten op het artikel.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 26-02-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Voor service en klantgerichtheid moet je bij Expert zijn. In tegenstelling tot andere elektronicabedrijven denkt Expert met je mee en zoeken ze naar een oplossing. De monteur gaat pas weg als het product echt is geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Spoel uit wassenaar op 19-02-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Uitstekend product geleverd (Inventum electrische deken).
    Geschreven door Klant uit delft op 22-01-2016
  • Beoordeling: 9.4

    het is heerlijk en heel makkelijk om je product uit te zoeken en bestellen als het voorradig is heb je het de zelfde dag thuis reuzemakkelijk.
    Geschreven door Klant Simons uit zoetermeer op 22-01-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Expert heeft de bestelde wasmachine- en droger keurig geleverd, netjes neergezet en aangesloten. Direct uitgebreid getest of alles werkte, en uiteraard werkte alles prima. We hadden bij een ander bedrijf (Coolblue) een fornuis besteld, maar deze sluiten zij niet aan en ook de aansluitapparatuur werd niet meegeleverd. Voor de mannen van Expert geen probleem: ze hadden nog een aansluiting voor het fornuis in hun busje liggen, als we deze wilde betalen sloten ze deze direct aan. Dit hadden ze uiteraard niet hoeven doen aangezien het fornuis niet bij Expert vandaan kwam, maar dit geeft wel een signaal af van voor service Expert kan bieden. Voor de volgende \"grote\" aankoop staat Expert als eerste op het lijstje om te kijken!
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 19-01-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Website is duidelijk , bezorging en service zijn uitstekend.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 18-01-2016
  • Beoordeling: 1.0

    Nooit iets kopen service is heel slecht, ze zeggen we bellen je morgen terug voor meer informatie over je bestelling maar je wordt nooit terug gebelt
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 18-01-2016
  • Beoordeling: 9.1

    de verkopers weten waar ze het over hebben vakkundig en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 17-12-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Vind het altijd fijn om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 17-12-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Fijne winkel met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Duijne uit pijnacker op 11-12-2015
  • Beoordeling: 9.1

    ga gerust naar Expert Pijnacker.
    Geschreven door Klant uit delft op 03-12-2015
  • Beoordeling: 7.3

    geen review
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 20-11-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Goede producten maar aflevering kan beter
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 12-11-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert je spulletjes kopen, dan koop je kwaliteit en een goede service, die verder gaat dan de winkeldeur. Wij kopen er al 25 jaar en nog steeds tot grote tevredenheid.
    Geschreven door Dhr Koning uit bleiswijk op 05-11-2015
  • Beoordeling: 6.5

    Laat ik dat maar niet doen!
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 29-10-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Geen opmerkingen. De bestelling van het product ging snel en simpel.
    Geschreven door Dhr Van Dam uit pijnacker op 29-10-2015
  • Beoordeling: 1.9

    NOOIT MEER IETS KOPEN HIER!!!
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 24-10-2015
  • Beoordeling: 5.7

    Een negatieve review schrijven doe ik nog niet. Ik hoop snel mijn reeds betaalde aankoop geleverd wordt
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 15-10-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Ik ben heel erg blij met de service van expert. Zeer vriendelijk en deskundig!
    Geschreven door Klant uit delft op 15-10-2015