Navigatie

Beoordelingen Expert Pijnacker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Pijnacker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Pijnacker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.5

Retourneren is lastiger dan bij andere webwinkels.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (218)

  • Beoordeling: 8.5

    Retourneren is lastiger dan bij andere webwinkels.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 18-12-2016
  • Beoordeling: 5.5

    ik kom hier op de site na een aankoop in een winkel. de verkoopster was prima en heb ik geen klachen over. het vragenformulier via de e-mail is wat lastiger omdat de keuzes heel beperkt zijn. kortom: winkel ok! intervieuw sucks!
    Geschreven door Klant Vellekoop uit voorburg op 16-12-2016
  • Beoordeling: 3.3

    om het netjes te houden doe ik dat niet
    Geschreven door Klant uit vleuten op 14-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Over de website zelf heb ik niet direct een mening omdat ik zelf niet zoveel gezocht heb, maar wat ik gezien heb zag er prima uit ook de vragen welke tv het beste bij jou past. Ik had eigenlijk mijn keuze al gemaakt van het bepaalde type tv en je kijkt dan meer over prijs, uitleg. De Samsung tv zelf UE55KS7000 SUHD 55 inch, echt een super mooi ding. Van een 10 jaar oude 32 inch HD ready naar dit is eigenlijk appels met peren vergelijken. Ik ben zo blij met deze tv, wat een super mooi beeld. Een film kijken is waanzinnig mooi en je ziet natuurlijk veel meer details. Soms ook schrikken hoe mooi :-). Ook de extra afstandbediening waarmee je kunt spreken wat je zoekt, van filmpjes op Youtube tot buienradar en weet ik allemaal nog niet verder. Geluid is gewoon prima. Krijg het nog niet gekoppeld aan mijn Harmon Kardon stereo, wel via de tvdecoder maar niet via het tv kanaal zelf. Is mis wel een uitgebreide handleiding. Of ik kijk niet goed maar kon deze niet vinden ook niet op internet. Zal nog een keer goed kijken. Zeker een aanrader. Natuurlijk wel wat aan de prijs maar met cashback van Samsung helpt dat natuurlijk wel. Ook de service aan huis van Expert was top. Er werd tijd genomen voor alles.
    Geschreven door Klant Molenbuur uit pijnacker op 10-12-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Nette, aardige en deskundige medewerkers bij Expert.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 09-12-2016
  • Beoordeling: 7.4

    ik loop graag bij Expert. correcte afhandeling.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 08-12-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Eerste keer besteld en goed bevallen.
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 25-11-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Prima winkel en service
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 22-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Prima :)
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 05-11-2016
  • Beoordeling: 7.2

    aankoop en levering van een koelkast verliepen prima
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 28-10-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Online Philips Airfryer besteld. Relatief goedkoop. Vlotte afhandeling met aflevering zelfs na negen uur. \'s avonds. Top!
    Geschreven door Klant uit wassenaar op 28-10-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Prima koop goed en fijn geholpen
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 28-10-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Ik heb een droger aangeschaft. Deze kon netjes op tijd worden geleverd. Telefonisch contact gehad (zij belde mij ter herinnering dat de droger de volgende dag geleverd werd) en ik kon hem ook laten bezorgen voor de middag (voorkeurstijd). In eerste instantie paste de droger niet. De mannen die de droger kwamen brengen hebben er werkelijk alles aan gedaan om de droger te plaatsen, dit was millimeterwerk! Geweldige service en zonder mokken of zuchten. De volgende keer bestel ik zéker weer bij expert!
    Geschreven door Klant uit delft op 20-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Op internet een droger opgezicht op diverse sites. op dat moment had Expert deze het goedkoopst staan. In de winkel langs geweest waar ik vriendelijk ter woord ben gestaan, door een verkoper welke mij niet iets onnodigs probeerde aan te smeren. Online besteld en ben netjes gebeld over bezorgdatum. De bezorger was vriendelijk en op tijd. Top!
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant Sluijs uit zoetermeer op 20-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed service, zeer aardig personeel zowel aan de telefoon als met bezorgen!
    Geschreven door Klant Klink uit zoetermeer op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Filiaal Pijnacker, zelden zo goed geholpen in een Retail zaak, fantastisch, service krijgt een 10
    Geschreven door Klant Witjes uit \'s-gravenhage op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Check of het idd wel op voorraad is
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 17-10-2016
  • Beoordeling: 1.0

    Slechte ervaring. Zit al bijna 2 weken te wachten op mijn bestelling
    Geschreven door Klant Seekles uit zoetermeer op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit rijswijk op 17-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    prima (web)shop, waarna je persoonlijke aandacht krijgt van winkel/verkoper in de buurt
    Geschreven door Klant uit den haag op 16-10-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Via een zoekmachine op de site van expert gekomen. goede presentatie van de aanbiedingen. wat werd toegezegd werd ook na gekomen. De besteld produkten werden de andere dag al geleverd. Klasse !!
    Geschreven door Klant Steijger uit zoetermeer op 29-09-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Klantvriendelijk geholpen ; goede uitleg over het te kopen product; snelle levering
    Geschreven door Klant Van Adrichem uit delft op 22-09-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Zeer deskundige verkoper,.Acties van Samsung, zoals teruggeven van een korting verlopen slecht. De website functioneert niet naar behoren . Refund-actie lukt niet.
    Geschreven door Klant Arends uit pijnacker op 21-09-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goede telefoon besteld voor een scherpe aanbiedingsprijs. Ondanks de leveringsproblemen hebben jullie goed contact met mij opgenomen en netjes op de toen afgesproken datum geleverd. Hulde!
    Geschreven door Klant Vlek uit zoetermeer op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Overzichtelijk en duidelijke opzet voor het bestellen.goede feedback over de levertijd. Aan bevolen.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 08-09-2016
  • Beoordeling: 8.2

    dit product is via de website gekocht en geleverd volgens de afspraaken die op de site stonden. het product voldoet volgens verwachting en ben er zeer blij mee.
    Geschreven door Klant Oldenmark uit leidschendam op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel goed en deskundig geholpen Snelle levering Zeer vriendelijke beleefde bezorger Eric uit expert Pijnacker Een aanrader
    Geschreven door Klant Kousemaker uit pijnacker op 04-09-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle service en flexibele bezorging.
    Geschreven door Klant uit delft op 31-08-2016