Navigatie

Beoordelingen Expert Pijnacker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Pijnacker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Pijnacker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Klapwijk 10.0

Uitstekende producten, website heel overzichtelijk, dus gemakkelijk te bestellen, uitstekende bezorg informatie en ook keurige aflevering met zeer beleefd personeelslid.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (218)

  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende producten, website heel overzichtelijk, dus gemakkelijk te bestellen, uitstekende bezorg informatie en ook keurige aflevering met zeer beleefd personeelslid.
    Geschreven door Klant Klapwijk uit delft op 25-08-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Samsung A5 online besteld bij Expert voor scherpe prijs. Meteen bij ontvangst kreeg ik een sms dat het toestel ook opgehaald kon worden bij de winkel. Het bleek een model 2015 te zijn (vandaar de prijs). Thuis hadden we inmiddels wel research gedaan en we zijn na een bezoek aan T-Mobileshop voor een hoesje terug gegaan omdat dit een model uit 2015 was met slechte eigenschappen. In de winkel werd na onderzoek inderdaad vastgesteld dat het om het oude, minder goed model, ging. Met bijbetaling van 69 hebben ze toen het nieuwe model besteld wat ik na 2 werkdagen kon ophalen. Ergo, de verkoper(s) hadden dus weinig kennis van zake maar hebben ons verder goed geholpen.
    Geschreven door Klant Siemer uit zoetermeer op 24-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goede website alles makkelijk te vinden en de bezorg service is top.
    Geschreven door Klant Soeterbroek uit pijnacker op 24-08-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Ruime zaak met goede en vriendelijke verkopers
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 24-08-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Telefonisch koelkast besteld, op aangegeven dag keurig geplaats, aangesloten en oude koelkast mee retour genomen. Top geregeld.
    Geschreven door Klant 0 uit nootdorp op 19-08-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Goede winkel
    Geschreven door Klant uit rijswijk op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Gebeld voor een sony ophangsysteem voor de Sony led tv. Is besteld, netjes geleverd en netjes afgehandeld door het personeel.
    Geschreven door Klant Karnawi uit den haag op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Ga zo door, prima
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Uitstekende melkopschuimer. Werkt goed met halfvolle, volle en lang houdbare melk. Schijnt niet altijd zo te zijn.
    Geschreven door Klant Toet uit \'s-gravenhage op 29-07-2016
  • Beoordeling: 5.5

    Personeel is niet geinteresseerd in de klant, bij het onbeleefde af
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 24-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Vertrouwd, betrouwbaar en snel geleverd
    Geschreven door Klant Jacobs uit \'s-gravenhage op 15-07-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Fijn geholpen!
    Geschreven door Klant uit rijswijk op 15-07-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Doen
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Erg tevreden over de manier waarop de machine uiteindelijk is geleverd en geïnstalleerd door Expert. Voor vertrek zijn ook nog enkele tips & tricks m.b.t. mijn aankoop mondeling toegelicht.
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 10-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Blijf zo netjes service geven. Tevreden
    Geschreven door Klant Cijntje uit pijnacker op 07-07-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Geen openbaarmaking van mijn reactie.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Expert gaf telefonisch en per mail goed advies. De SALORA 22LED1500 LED TV werd op aangegeven dag en tijd door POST.NL bezorgd.
    Geschreven door Klant uit rijswijk op 30-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan Expert zeer aanbevelen ...... goede prijs ...kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 29-06-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Goede website. Snelle levering. Ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 17-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    ik had een product die bij expert het goedkoopste was.
    Geschreven door Klant Rombouts uit \'s-gravenhage op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en producten
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Ik had een tv besteld bij Expert op het moment dat deze zeer scherp geprijsd was. Op de site stond dat de tv \'pas\' over 3 werkdagen geleverd kon worden. Expert belde me op en vertelde me dat ze al eerder konden leveren, wat voor mij echt fantastisch uitkwam omdat ik op die dag een vrije dag had. De bezorger kwam de tv tot in huis brengen en zette hem keurig netjes af. Erg prettig dat de bezorger ook van te voren belde, voordat ze langskwamen om te leveren. Daardoor kon ik gewoon nog andere dingen doen die dag.
    Geschreven door Klant uit delft op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Als je bij expert in Pijnacker een product koopt, koop je zeker geen kat in de zak, dat is mijn ervaring, ik koop al zo\'n 20 jaar mijn spullen bij expert, tot mijn volle tevredenheid
    Geschreven door Klant Koning uit bleiswijk op 08-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Mijn dochter heeft het art. voor mij besteld en via ideal betaald .Nu heb ik de bevestigingsmail en wat blijkbaar ook het garantie bewijs was gewist. Mijn eigen schuld, maar is daar nog iets aan te doen ? Het is dus geen klacht, want die heb ik niet. Groeten Mevr. v.d.Vliet
    Geschreven door Klant uit delft op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 03-06-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Geen
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.3

    prima producten raange. Correcte en zeer snelle afhandeling; bijzonder tevreden!
    Geschreven door Klant Ouden uit voorburg op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.8

    De beste prijs voor dit Magimix Nespresso apparaat, goede service bij ruilen ivm andere kleur.
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Erg tevreden over hetgeen ik gekocht heb, prijs en kwaliteit dik in orde van mijn Pioneer radio set. A van Westenbrugge
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 19-04-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service. Bestelling op tijd. Spullen netjes naar auto gebracht.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 05-04-2016