Navigatie

Beoordelingen Expert Pijnacker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Pijnacker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Pijnacker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Beek 7.5

Niet nodig

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (222)

  • Beoordeling: 7.5

    Niet nodig
    Geschreven door Klant Van Beek uit pijnacker op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Geen review
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.4

    prettig en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 19-12-2019
  • Beoordeling: 8.8

    prima winkel.....genoeg keus.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Top! Volgens afspraak, netjes geholpen en de bezorger was ook top. Handige tips meegekregen vd bezorger en netjes uitgepakt en neergezet. Oude wasmachine gaat gratis mee terug. Tevens een leuke korting gehad op topmerken. Bedankt expert!
    Geschreven door Klant Koas Foods uit bleiswijk op 22-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne winkel, lekker in eigen dorp. Altijd makkelijk als er iets is. Goeie service.
    Geschreven door Klant Van der Spek uit pijnacker op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Via de telefoon een gascomfort met oven besteld, goede voorlichting gekregen en het product besteld, Er was een snelle levering van het bestelde en werd netjes in de keuken gezet, ik had geen afspraken over aansluiten gemaakt.
    Geschreven door Klant Waltman uit zoetermeer op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede ervaring met de bezorging en dienstverlening!!
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 22-10-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Ik was op zoek naar een zwarte koelkast. Ik heb bij andere aanbieders in Pijnacker gekeken en ook online. Expert Pijnacker had een mooie \"Cash back\" aanbieding. Maar belangrijker nog, in de winkel kreeg ik aandacht en er werd actief met mij meegedacht. Koelkast is netjes afgeleverd, neergezet en geinstalleerd. Nu heb ik een prachtige zwarte Siemens Koelkast. Dankuwel Expert Pijnacker.
    Geschreven door Klant Van Gorcum uit pijnacker op 30-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    geen interesse
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 25-07-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Fijne winkel groot assortiment vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Boorsma uit pijnacker op 19-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    goede prijs en goede dienstverlening
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 12-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Een \"echte\" winkel blijft veel voordeel houden boven webshops.
    Geschreven door Klant De Bruijn uit pijnacker op 11-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    goede uitleg
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 30-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Wacht graag eerst jullie reactie af
    Geschreven door Klant Schlee uit nootdorp op 11-04-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben deskundig geholpen. Afspraken zijn stipt nagekomen. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Balvers uit den hoorn zh op 08-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Top service.
    Geschreven door Klant Rheenen uit pijnacker op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is een geweldige zaak waarbij klantvriendelijkheid en klantgerichtheid voorop staan.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 15-02-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Perfect in prijs kwaliteit
    Geschreven door Klant uit delfgauw op 14-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Expert Pijnacker goede service goed geholpen
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goed en deskundig advies, vriendelijk en voorkomend.
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 31-12-2018
  • Beoordeling: 4.6

    Ik ben geboren in 1934 , ben dus 84 jaar , maar moest mijn keinkinderen vragen om dat toestel op te halen , ze deden erg moeilijk over bezorgen , m.a.w. over service ben ik zeer verdrietig.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 21-12-2018
  • Beoordeling: 7.5

    prettig was dat aangeboden product in weekkrantje ook op voorraad was in Pijnacker en direct geleverd kon worden.
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 17-12-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Ik heb zeer goede ervaringen met Expert. Snelle en vlotte persoonsgerichte service.
    Geschreven door Klant Baumgarten uit rijswijk op 05-12-2018
  • Beoordeling: 6.2

    Geen
    Geschreven door Klant uit den haag op 27-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Expert -van Dongen is is al jaren een bedrijf waar we graag komen. Goed advies, deskundig en vriendelijk. Wat ze beloven doen ze, en dat kom je steeds minder tegen. Een fijn bedrijf.
    Geschreven door Klant Bonnewits uit bergschenhoek op 07-11-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Ben door de medewerkers van expert Pijnacker zeer goed voorgelicht over het aangeschafte product.Fam Pluym.
    Geschreven door Klant Pluym uit pijnacker op 24-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies van verkopers komen afspraken na die je maakt De afhandeling verloopt netjes ook met de aflevering door bezorgers en installateurs
    Geschreven door Klant Lemmers uit pijnacker op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Samsung QE55Q9F QLED TV gekocht, aantrekkelijke korting, product laten bezorgen en instaleren, geheel is vlekkeloos verlopen en wij kijken nu naar een schitterend beeld. Dus een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Verstraate uit rijswijk op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Prachtige tv, heel mooi beeld & het geluid is ook nog meer dan prima voor een platte Tv. Afstandsbediening is bijzonder stijlvol & na wat zoekwerk best makkelijk te bedienen. Al met al een mooie aanwinst. Enig klein nadeel is dat het beeld vanaf de zijkant bekeken enigszins flets overkomt maar ok ikzelf heb de bank recht voor de tv staan. Mvg rolf
    Geschreven door Klant uit leiden op 23-10-2018