Navigatie

Beoordelingen Expert Pijnacker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Pijnacker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Pijnacker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Mol 7.8

Goed geholpen en geadviseerd, hoewel ons model niet te bekijken viel toch een goed advies gekregen om ook elders te kijken, maar zeker terug te komen voor een goede deal!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (218)

  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen en geadviseerd, hoewel ons model niet te bekijken viel toch een goed advies gekregen om ook elders te kijken, maar zeker terug te komen voor een goede deal!
    Geschreven door Klant Mol uit pynacker op 01-08-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Expert Pijnacker is een goede winkel maar laten bij contact met klant weleens een steekje vallen.
    Geschreven door Klant Engels uit den haag op 31-07-2018
  • Beoordeling: 9.2

    ben nietzo handig
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 12-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede hulp bij goede service
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 16-06-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Wanneer je niet de vraag wil \"heeft u het bonnetje?\" maar bij zowel verkoop als een klacht vriendelijke en behulpzame medewerkers dan moet je naar Expert Pijnacker gaan.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Goeie producten goeie service duidelijk en eerlijk antwoordt over het product Prijs kwaliteitsverhouding goed.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.7

    De bezorger had wat tijd over en heeft daarom de droger geïnstalleerd zonder dat we daarom hadden gevraagd of voor hadden betaald. Prima service.
    Geschreven door Klant De Pooter uit delfgauw op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Prettig en kundig geholpen in de winkel. Bij de bezorging is alles netjes op z?n plek gezet en aangesloten.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 11-04-2018
  • Beoordeling: 6.7

    kan een betere service.
    Geschreven door Klant Van de Sande uit nootdorp op 27-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Hele goede service vakkundige mensen.
    Geschreven door Klant Minnaert uit pijnacker op 21-02-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Prima service
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 28-01-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Een prima zaak. De goedkoopste voor de soundbar die we zochten, snel geholpen en en passant werden wij nog gewezen op de mogelijkheid tot gratis Wi-Fi speakers vanuit een actie van Samsung. Dat bespaarde ons ook nog eens de kosten van de aanschaf van deze boxen.
    Geschreven door Klant Plugge uit zoetermeer op 27-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Verschil tussen Expert Berkel en Pijnacker
    Geschreven door Klant Hartman uit berkel en rodenrijs op 20-01-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Medewerker heeft zin om mee te denken met een probleem
    Geschreven door Klant Van Lierop uit pijnacker op 19-01-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Bij Expert Pijnacker werken zeer kundige mensen, die goed luisteren naar je wensen. Aan de hand daarvan geven ze adviezen, waardoor je als klant de juiste keuze kan maken. De laatste 3 jaar alle elektrische apparaten bij Expert Pijnacker gekocht.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 19-01-2018
  • Beoordeling: 7.4

    Goede winkel kijkt naar wat jij belangrijk vindt. En ze denken goed mee!!
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 18-01-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Het product (QledTV QE55Q7F) is een prachtige aanwinst in mijn huis. Prachtig helder en scherp beeld. De mogelijkheden die deze TV biedt zijn legio. De bezorger/installateur was behulpzaam, beleefd en zeer vakbekwaam. Legde alles goed en rustig uit en gezien onze leeftijd deed hij zijn best om een en ander tot ons te laten doordringen. Prima.
    Geschreven door Klant Hoogervorst uit pijnacker op 12-01-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Prima winkel met aardig personeel en zeer behulpzaam
    Geschreven door Klant Visser uit \'s-gravenhage op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    ?
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 02-01-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Mooie winkel, veel keus, Aardig en kundig personeel.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 02-01-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Ik ben in de winkel geweest.
    Geschreven door Klant uit delfgauw op 21-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prettig geholpen en goede zaak
    Geschreven door Klant Bergenhenegouwen uit pijnacker op 19-12-2017
  • Beoordeling: 6.4

    Slechte ervaring met Expert Pijnacker
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 15-12-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer solide zaak zijn er prima geholpen onze volgende aankoop zal zeker weer bij expert zijn
    Geschreven door Klant Wiegman uit delft op 15-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Leuke akties. Leuke kortingen. Gewoon lokaal electronica kopen en niet via een grote webwinkel.
    Geschreven door Klant Van Winsen uit pijnacker op 14-12-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn zeer te vreden over Expert in Pijnacker
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 14-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Ik werd zeer goed en vriendelijk geholpen. Mijn keuze voor Expert heb ik genomen omdat ik hoorde dat je er goed en eerlijk word geholpen en dat je een goede service krijgt...en dat vind ik belangrijk!
    Geschreven door Klant Van Staal uit delft op 13-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goede info en service!
    Geschreven door Klant Mac Daniel uit bergschenhoek op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.0

    prima spullen, prima service, kom hier graag
    Geschreven door Klant Karwijk uit pijnacker op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Koopt U bij Expert dan wordt alles netjes op tijd geleverd.
    Geschreven door Klant Graaf uit pijnacker op 29-11-2017