Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Klantvriendelijk en professionele afhandeling, je gaat tevreden de deur uit met je aankoop of met een advies dat je hebt gekregen over een artikel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (751)

  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk en professionele afhandeling, je gaat tevreden de deur uit met je aankoop of met een advies dat je hebt gekregen over een artikel.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Steun je lokale winkel. Je wordt hier prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit oosthuizen op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Wij zijn niet in de winkel geweest maar hebben via de expert site ons product gezocht, besteld en laten inbouwen. Artikel werd snel besteld en nog dezelfde week ingebouwd door de ervaren en vriendelijke monteur. Telefonisch contact met Expert was echt heel plezierige en duidelijk.
    Geschreven door Klant Boes uit marken op 22-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    We zijn heel vriendelijk en accuraat geholpen.
    Geschreven door Klant Mulder uit purmerend op 22-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ruim assortiment, deskundig behulpzaam personeel. Levering en plaatsing snel en goed geregeld.
    Geschreven door Klant Dijks uit purmerend op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    ik ben altijd zeer tevreden met Expert
    Geschreven door Klant Stafleu uit purmerend op 17-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert op alle punten top.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 16-03-2021
  • Beoordeling: 6.3

    Het aansluiten van de wasmachine, waarvoor men moet betalen, was bijzonder slecht. Waterslang niet goed aangesloten, waardoor het water bij de afvoer er uit spoot. Machine stond niet waterpas. Afdekdoppen werden niet aangebracht waar de transportschroeven hadden gezeten.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 16-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    goed uitleg over de producten die je wil kopen ......
    Geschreven door Klant Konijn uit purmerend op 15-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top service! Mooie winkel in Purmerend
    Geschreven door Klant uit zaandijk op 15-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies, en zorgvuldige montage.
    Geschreven door Klant Kas uit purmerend op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima en goed en met geduld de t.v geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit de rijp op 13-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Review hoeft geplaatst te worden.Tevreden over de winkel
    Geschreven door Klant uit edam op 11-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Zijn allen aardige gasten, niks mis mee.
    Geschreven door Klant Rood uit zwaagdijk op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is vertrouwd, deskundig, levert de betere merkartikelen en is altijd gunstig geprijsd
    Geschreven door Klant Klaver uit ilpendam op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goede winkel..goede service Goede instalatie cerstand van zaken
    Geschreven door Klant uit oosthuizen op 04-03-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Zeer vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Kraak uit purmerend op 04-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Deskundig en prettig personeel.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Top zaak met top verkopers met kennis van zaken!!!
    Geschreven door Klant Tadema uit purmerend op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Eerlijk en deskundig advies. Verkoper had nog niet veel ervaring en gaf aan er een collega bij te halen die mij verder kon helpen.
    Geschreven door Klant Van der Werf uit purmerend op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Goede ervaring
    Geschreven door Klant Zwart uit krommenie op 18-02-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Goede service!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 17-02-2021
  • Beoordeling: 8.0

    anonieme plaatsing van zie vorig vermelding
    Geschreven door Klant uit west grafdijk op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Telefonisch wasmachine besteld. Kreeg ook advies. En geleverd op afspraak. Zeer goede service , ondanks de corona.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 11-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede prijs en zeer netjes afgeleverd
    Geschreven door Klant Franken uit enkhuizen op 10-02-2021
  • Beoordeling: 3.8

    Het apparaat ging de eerste dag al water lekken. Moest terug brengen naar winkel en wacht nog steeds op antwoord. al 2 weken niks gehoord. Heb nieteens een kop koffie gedronken en hij is stuk.Slechte service
    Geschreven door Klant uit purmerend op 10-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Persoonlijke behandeling en vragen goed door wat je wilt en nodig hebt. Ook prijzen ze niet altijd het duurste product aan maar het product dat bij je past. Tevens is het buiten gewoon gezellig en gastvrij.
    Geschreven door Klant Westerweele uit purmerend op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Kom al dertig jaar in dit filiaal. De service is altijd perfect
    Geschreven door Klant Van Duinen uit purmerend op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    snelle levering produkt en meenemen oud product
    Geschreven door Klant uit zwaag op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Expert is een klantgerichte organisatie. Blij van omgang en hoge kennis van producten.
    Geschreven door Klant Korver uit purmerend op 08-02-2021