Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.0

Producten in de winkel zijn prima, alleen mogen de medewerkers wat vriendelijk en professioneel over komen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1160)

  • Beoordeling: 6.0

    Producten in de winkel zijn prima, alleen mogen de medewerkers wat vriendelijk en professioneel over komen.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 01-07-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Nette winkel en ik werd heel vriendelijk geholpen. Het apparaat was niet op voorraad, wat volgens de site wel zo was. Op zich niets aan de hand, want het werd direct geregeld en zou thuis bezorgd worden. Ik zou een telefoontje krijgen wanneer het apparaat bezorgd zou worden. Dat telefoontje heb ik nooit gehad. Gelukkig was ik thuis toen de vriendelijke bezorger 2 dagen later voor de deur stond.
    Geschreven door Klant uit oostzaan op 30-06-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Alles vetloopt naar wens
    Geschreven door Klant Haditjaroko uit purmerend op 29-06-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Behoudens probleem koelkast ging de rest van aankopen prima (Severin kruimeldief uitstekend product ) nu dus Samsung A34 5G gekocht en het is nog te vroeg voor een beoordeling.
    Geschreven door Klant Van de Schraaf uit purmerend op 26-06-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Klasse winkel ik kan niet anders zeggen
    Geschreven door Klant Jong uit middenbeemster op 26-06-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijke mensen, die je goed helpen
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 23-06-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Goed product tegen redelijke prijs
    Geschreven door Klant Tijsen uit purmerend op 21-06-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Kijk rustig in de winkel wat je zoekt en je zult deskundig geholpen worden door een van de medewerkers zonder dat ze opdringerig worden. Stel vragen en ze worden deskundig beantwoord.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-06-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Purmerend zeer prettige winkel met deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit zuidoostbeemster op 14-06-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Goede kennis van zaken en nemen ruim de tijd
    Geschreven door Klant uit purmerend op 13-06-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Expert, de winkel waar de klant nog koning is.
    Geschreven door Klant Gerritsen-de Jonge uit purmerend op 13-06-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Klant vriendelijk. deskundig
    Geschreven door Klant Beringen uit purmerend op 12-06-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Bezorging moet nog plaatsvinden.
    Geschreven door Klant uit wormer op 10-06-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Tevreden uitstekend service
    Geschreven door Klant Pizzaria Italia uit purmerend op 02-06-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Bijna ouderwetse service! Prettig personeel.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 31-05-2023
  • Beoordeling: 8.7

    wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 23-05-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Kan nog niet. Moet nog geleverd worden.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 22-05-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Over het algemeen goed en de winkel medewerker was top
    Geschreven door Klant Tjepkema uit purmerend op 22-05-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne lichte haarföhn van Braun.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 11-05-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Prima ervaring en een goede ervaring.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 09-05-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Prima voorlichting over mijn keuze van apparatuur!
    Geschreven door Klant uit edam op 05-05-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Zie vorige omnschrijving
    Geschreven door Klant Fraikin uit purmerend op 05-05-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Expert mag zich van mij zo blijven noemen. De medewerkers beschikken over meer dan voldoende expertise over alle producten en het gebruik ervan. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en denken ze met je mee. Bij mijn aankoop van een laptop werd gevraagd naar de gebruiksdoelen en werd een passende laptop geadviseerd. Prima en erg blij mee.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 26-04-2023
  • Beoordeling: 9.7

    zeer goede voorlichting in de winkel en uitstekende service tijdens installatie koelkast en inbouw inductie kookplaat ,goede ervaring
    Geschreven door Klant Rakers uit purmerend op 25-04-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Kijk bij Expert dan koop je altijd goed!
    Geschreven door Klant uit z. o. beemster op 24-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Voor de zoveelste keer een prima ervaring bij Expert Purmerend
    Geschreven door Klant Seitner uit purmerend op 21-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Erg betrouwbaar, we zijn zeer tevreden ! Nette en eerlijke verkoper.
    Geschreven door Klant uit hoorn op 20-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Purmerend blijft onze winkel
    Geschreven door Klant Van der Graft uit purmerend op 11-04-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Goede wijn behoeft geen krans.
    Geschreven door Klant Koopman uit purmerend op 03-04-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Ze doen wat ze beloven, snel en goed
    Geschreven door Klant Groen uit purmerend op 29-03-2023