Navigatie

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Schepers 9.2

Eerder in dit proces heb ik reeds aangegeven dat Expert op alle onderdelen, van de keuze van de TV, tot bestelling en installatie het zeer goed tot uitstekend heeft gedaan. Dat de nieuwe multimedia box van Ziggo een zoemgeluid maakt als de TV uit staat ervaren we als vervelend. De verwijzing van Expert hieromtrent naar Ziggo vinden we wat mager. Actief meedenken had gemogen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1036)

  • Beoordeling: 9.2

    Eerder in dit proces heb ik reeds aangegeven dat Expert op alle onderdelen, van de keuze van de TV, tot bestelling en installatie het zeer goed tot uitstekend heeft gedaan. Dat de nieuwe multimedia box van Ziggo een zoemgeluid maakt als de TV uit staat ervaren we als vervelend. De verwijzing van Expert hieromtrent naar Ziggo vinden we wat mager. Actief meedenken had gemogen.
    Geschreven door Klant Schepers uit roosendaal op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service en persoonlijke benadering.
    Geschreven door Klant Heijningen uit roosendaal op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Goed
    Geschreven door Klant Mortier uit bergen op zoom op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert is zeker aan te raden! Service en bezorgers zijn super!
    Geschreven door Klant Geers uit steenbergen op 11-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant Van Zundert uit roosendaal op 11-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Ook tijdens de lockdown ivm Corona telefonisch dezelfde service ontvangen zoals we gewend zijn in de winkel! Vlotte levering en vriendelijk geholpen aan de deur bij afhalen!
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 11-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Telefonisch geholpen en uitgebreid te woord gestaan. Ondanks de lange levertijd i.v.m. \"Corona\" staat mijn was/droogcombinatie op zijn plek en ik ben heel tevreden.
    Geschreven door Klant uit breda op 11-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Men denkt mee, komen hun beloftes na. Goede aflevering van product enaansluiten hiervan.
    Geschreven door Klant uit ossendrecht op 11-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    0ndanks coronatijd heel goed (en rustig zonder te jagen) met aandacht voor de cliënt geholpen door aardige verkoper,
    Geschreven door Klant Hoogerbrug uit roosendaal op 09-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Goede advisering. Steun aan de lokale ondernemer: Je loopt gemakkelijk bij hen binnen (los van de lockdown maatregelen)
    Geschreven door Klant Franken uit roosendaal op 09-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Uiterst tevreden over aankoop
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    gooed geholpen keurig op geleverd
    Geschreven door Klant Elich uit bergen op zoom op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Ik kom graag bij Expert. Goede service en snelle levering. Vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Konings uit roosendaal op 08-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijke en duidelijke uitleg
    Geschreven door Klant Hoogebrug uit roosendaal op 08-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    goede service bij het maken van een keuze, goede levering en kwaliteit van het product!!!
    Geschreven door Klant Van Hassel uit heerle op 06-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    ik werd goed geinformeerd over het produkt en kostprijs
    Geschreven door Klant Van Ingen uit roosendaal op 03-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen nu in corona TIJD
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    T.v. keurig opgehangen en geïnstalleerd
    Geschreven door Klant uit bosschenhoofd op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    heel prettig en vlot geholpen
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 02-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies en snelle en deskundige bezorging thuis
    Geschreven door Klant Sitters uit roosendaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en dat al jaren
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Ondanks beperkingen i.v.b.met corona ben ik tevreden .zeer klantvriendelijk.Kan niet begrijpen dat de winkels op deze manier moeten werken.Maar bedankt voor de service
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    goed advies, snelle service en kwaliteit is ook goed.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede telefonische informatie; snelle afhandeling en uitstekende service bij de levering.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    goed en overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer goede begeleiding bij digitale aankoop van onze wasmachine. Uiterst tevreden over de bezorging én plaatsing van onze wasmachine!
    Geschreven door Klant Consemulder uit roosendaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer tevreden over producten en advies van personeel
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goed
    Geschreven door Klant Smith uit roosendaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit tholen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service want kon mijn product de volgende dag al ophalen. En is een prima keuze voor weinig geld.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 01-03-2021