Navigatie

Beoordelingen Expert Veldhoven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veldhoven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veldhoven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Persoonlijke service met goede voorlichting. Mensen met verstand van zaken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (235)

  • Beoordeling: 8.7

    Persoonlijke service met goede voorlichting. Mensen met verstand van zaken
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Mijn man en ik kochten 1 koffiefilterapparaat en een Nespresso apparaat. We werden goed geholpen. We kregen bericht toen de apparaten gearriveerd waren en we haalden ze zelf af.
    Geschreven door Klant Bachus uit veldhoven op 30-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Bij iedere aankoop deskundige en vriendelijke hulp, waarbij de prijzen niet of nauwelijks voor internet onderdoen.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 28-12-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Veldhoven een winkel waar de klant nog echt koning is en waar men terecht kan voor een goed advies en een eerlijke prijs.
    Geschreven door Klant Jacobs uit veldhoven op 27-12-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Zie eerste vraag
    Geschreven door Klant De Wind uit knegsel op 15-12-2017
  • Beoordeling: 6.3

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 13-12-2017
  • Beoordeling: 8.9

    E\'n woord : perfect
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service!!
    Geschreven door Klant Cafe De Locht uit veldhoven op 30-11-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service, prima geholpen
    Geschreven door Klant uit knegsel op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig personeel, goede prijs kwaliteit verhouding. Doet zeker niet onder voor electronica giganten.
    Geschreven door Klant Teeuwen uit veldhoven op 29-11-2017
  • Beoordeling: 7.1

    verkoper heeft een goed praatje Maar informeer naar de prijzen
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Gewoon goed,eerlijk advies
    Geschreven door Klant Leenen uit veldhoven op 27-11-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Super personeel. Goede persoonlijke begeleiding.
    Geschreven door Klant Moers uit reusel op 16-11-2017
  • Beoordeling: 8.5

    EXPERT , Dat is het .Al 50 jaar tevreden klant .
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 14-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    We kopen altijd bij expert prettig in omgang . Ze helpen je graag als je n vraag hebt we hebben niet t gevoel dat ze zeggen zoek t zelf maar uit
    Geschreven door Klant Van Uitregt uit veldhoven op 13-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    een zeer goede en vooral deskundig advies, ook al is het een wat kleinere winkel bij deze winkel komen ze nog echt hun afspraken na
    Geschreven door Klant uit bergeijk op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundig en vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Expert doet zijn naam eer aan. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe TV.
    Geschreven door Klant Van Vugt uit eindhoven op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    In deze tijd van webshoppen heeft de Expert winkel een zeer prettige mix van goed advies en een heel goede prijs.
    Geschreven door Klant Bots uit veldhoven op 13-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Één ding, ga en koop bij expert!
    Geschreven door Klant Verheijen uit veldhoven op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.8

    We kwamen voor een tv van Philips en in de winkel vroeg de man of we bekend waren met de Oled tv. We vonden deze erg duur ? 2299,- Wel met ? 300 cash back. Toen gaf hij een prima korting waardoor we toch overgestapt zijn op de Oled TV van Philips. En we zijn erg tevreden hierover.
    Geschreven door Klant uit waalre op 11-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    goede en prettige medewerkers en uitstekende prijs
    Geschreven door Klant Van Hest uit veldhoven op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Als je zoekt naar een betrouwbare ondernemer die zijn afspraken nakomt en prijstechnisch altijd reëel is, dan zou ik Expert Kromstaat Veldhoven adviseren. Wij zijn al meer dan 10 jaar trouwe klant en nog steeds enthousiast.
    Geschreven door Klant Van Kemenade Spaay uit veldhoven op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Super service, fijne winkel en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Dhr Jacobs uit oisterwijk op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Een super bediening bij het bestellen van een onderdeel, terwijl het niet in die winkel gekocht was.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 19-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    fijne winkel, kom hier zeker weer terug. Jammer dat het niet zo\'n grote winkel is, waardoor bij bepaalde produkten het aanbod wat minder is. Voelt zeer vertrouwd aan.
    Geschreven door Klant Spooren uit hapert op 19-09-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Heb goede voorlichting gekregen, goede levering en adequate apparatuur. Zeer vriendelijke bejegening met kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Jonkers uit oerle op 06-09-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekende service en kennis van de aangeboden producten. Ik koop al met veel jaren met alle vertrouwen producten bij Expert in Veldhoven.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 06-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Aankoop gedaan via actiefolder. Productinformatie ingewonnen via internet. Bestelling gedaan conform aanbieding. Weekje wachten op levering en daarna geleverd en probleemloos wassen maar...
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 29-08-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit oerle op 11-08-2017