Navigatie

Beoordelingen Expert Wezep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wezep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wezep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Verhage 9.7

Perfecte service en goed meedenken met je. Nemen de tijd voor je en geven eerlijk en goed advies. Fijne zaak.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (289)

  • Beoordeling: 9.7

    Perfecte service en goed meedenken met je. Nemen de tijd voor je en geven eerlijk en goed advies. Fijne zaak.
    Geschreven door Klant Verhage uit hattem op 23-04-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Gerekend bij de aanschaf op service en dat is ook gebeurd.
    Geschreven door Klant uit oldebroek op 17-04-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert landelijk kan ik niet over oordelen. Wezep is goed
    Geschreven door Klant uit hattem op 17-04-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goede info gehad van verkoper bij aankoop van tv bij Frits van Henk Wezep.
    Geschreven door Klant uit hattem op 16-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Nette winkel met uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit wezep op 09-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Via de website hadden we een keuze voor een koelkast gemaakt, tijdens het telefonisch bestellen kregen we duidelijke adviezen waardoor we gelukkig onze keuze konden aanpassen anders hadden we een koelkast gekocht die niet kon worden ingebouwd in onze keuken. Wij zijn heel tevreden.
    Geschreven door Klant uit doornspijk op 23-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    We zijn prettig, kundig en correct geholpen, gewoon een fijne zaak.
    Geschreven door Klant Eibrink uit zwolle aa-landen op 11-03-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Topservice door deskundige medewerkers. Een prima adres als u van plan bent een tv, radio, etc. te kopen.
    Geschreven door Klant Bres uit kampen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Wezep = Persoonlijke aandacht Top service Een zeer tevreden klant :-)
    Geschreven door Klant uit wezep op 01-02-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goed advies en vlotte levering, incl. installatie volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Stouwdam uit wezep op 24-01-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Uitstekend geholpen, Laten je eerst rustig rond kijken en geven daarna uitgebreide informatie over aan te kopen product.
    Geschreven door Klant Altena uit kampen op 14-01-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Mooie winkel, ruim assortiment, deskundig en vriendelijk personeel, uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit wezep op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Wij hebben het persoonlijke advies als heel prettig ervaren en gaan een volgende keer weer naar de winkel voor onze volgende aankoop!
    Geschreven door Klant uit heerde op 18-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    nvt
    Geschreven door Klant uit t harde op 18-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit hattem op 15-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Ik ben heel veel jaren klant van Expert in Wezep. De winkel is altijd keurig verzorgd en overzichtelijk. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam bij het maken van een keuze. Afspraken worden stipt op tijd nagekomen. De bezorging en het eventueel instaleren van de producten is altijd perfect verzorgd. Niets dan lof voor Wout en zijn medewerkers.
    Geschreven door Klant uit hattem op 30-10-2019
  • Beoordeling: 6.4

    In wezep word je beschuldig
    Geschreven door Klant uit wezep op 29-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Naar een oneliner totaal overbodig
    Geschreven door Klant Gerson uit hattem op 27-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goede advisering.
    Geschreven door Klant Klomp uit dalfsen op 17-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Wezep is zeer klant gericht doet mee denkt mee en levert snel. Drie duimen voor Expert Wezep.
    Geschreven door Klant Eghuizen uit hattem op 20-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima
    Geschreven door Klant Huits uit hattemerbroek op 10-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende uitleg over de producten, goede afspraken en een snelle levering.
    Geschreven door Klant Schuurman uit wezep op 08-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Spullen geleverd zoals in de advertentie stond, goed verpakt en prima op tijd afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit someren op 25-04-2019
  • Beoordeling: 7.2

    goede service, proberen altijd een snelle oplossing te zoeken voor problemen.
    Geschreven door Klant uit wezep op 02-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Top winkel
    Geschreven door Klant uit elburg op 28-03-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Mooie winkel en goed uitgestald. Zeer de moeite waard de winkel te bezoeken.
    Geschreven door Klant Jobse uit wezep op 11-02-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Prima zaak!
    Geschreven door Klant uit wezep op 05-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Geen
    Geschreven door Klant uit zwolle op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Mooie winkel met breed assortiment. Goed om internet te combineren met persoonlijke informatie op maat. Top service!
    Geschreven door Klant De Bruin uit wezep op 22-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Artikel was online uitverkocht. Door de klantenservice doorverbonden met het filiaal die het artikel nog op voorraad had. Na betaling werd het artikel binnen een uur al verzonden en dag erna bezorgd. Top service en goede actie van beide medewerk(st)ers.
    Geschreven door Klant Smit uit volendam op 11-12-2018