Navigatie

Beoordelingen Expert Winschoten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Winschoten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Winschoten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Expert in Winschoten prima winkel We zijn heel tevreden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (236)

  • Beoordeling: 10.0

    Expert in Winschoten prima winkel We zijn heel tevreden
    Geschreven door Klant uit winschoten op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel. goede voorlichting en aandacht voor de klant
    Geschreven door Klant uit weener op 08-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Door met een duidelijk verhaal of vraag binnen te komen bij Expert zijn de medewerkers in staat je op een snelle en deskundige manier voor te lichten over de vele mogelijkheden. Alle lof!
    Geschreven door Klant uit bellingwolde op 08-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Neem de tijd om na levering goede uitleg te geven vooral aan een persoon die alleen is.....
    Geschreven door Klant Kolk uit scheemda op 05-01-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Top geholpen en top service
    Geschreven door Klant uit onstwedde op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer klantvriendelijk en deskundig!!!
    Geschreven door Klant uit winschoten op 31-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Ik heb de service en begeleleiding goed bevonden🍦
    Geschreven door Klant Kitzen uit oude pekela op 13-12-2018
  • Beoordeling: 7.4

    tevreden
    Geschreven door Klant uit nieuwe pekela op 03-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    die is goed
    Geschreven door Klant uit scheemda op 30-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Overzichtelijke website. Producten snel gevonden uit het ruime assortiment. Snel besteld en geleverd.
    Geschreven door Klant uit zuidbroek op 30-11-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Goede wijn behoeft geen krans!!
    Geschreven door Klant uit winschoten op 29-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Komt afspraken na. Prima service
    Geschreven door Klant Pater uit oude pekela op 26-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Klasse winkel. Goed geholpen en duidelijke uitleg over het product.
    Geschreven door Klant uit vlagtwedde op 22-11-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Expert, kwaliteit leveren we met zn allen!
    Geschreven door Klant Grimmius uit stadskanaal op 18-11-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Goeie service, klantvriendelijk en prima kwaliteit. Daarom koop ik al mijn producten daar altijd...
    Geschreven door Klant Strootman uit bourtange op 14-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Koop gerust bij Expert!!
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 12-11-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Vriendelijk geholpen. Snel bezorgd. Prima
    Geschreven door Klant uit vlagtwedde op 08-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer nette verkoper, die zijn diensten als installateur vrijwillig aanbood.
    Geschreven door Klant Van Hoorn Alkema uit zevenbergen op 25-10-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Bij expert zijn we uitstekend voorgelicht over onze aankoop en heel deskundig en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit bourtange op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Bij expert wordt je eerlijk behandeld en mag je alles vragen daar hebben ze nog tijd voor de klant
    Geschreven door Klant Koning uit muntendam op 23-10-2018
  • Beoordeling: 6.7

    alles is goed zo niet zoeken wij een ander maar dat hoef even niet
    Geschreven door Klant Waasdorp uit ter apel op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Klantvriendelijkheid een dikke 10!
    Geschreven door Klant Gremmer uit oude pekela op 18-09-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Expert geeft een goede service en een redelijke prijs met prima kwaliteit producten.
    Geschreven door Klant Van der Spoel uit oostwold op 17-09-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service, vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Modderman uit winschoten op 14-09-2018
  • Beoordeling: 7.0

    In een elektronicawinkel verwacht ik persoonlijke aandacht en uitleg van het personeel. Een internetaankoop is daarom niet te verkiezen als je een nieuw product aanschaft. Expert kan hierin wat meer bieden en productuitleg geven.
    Geschreven door Klant De Groot uit bellingwolde op 10-09-2018
  • Beoordeling: 8.1

    als de vragen reeds positief zijn beantwoord, zou ik zeggen dat dit reeds voldoende is voor een bezoek aan expert.
    Geschreven door Klant De Vries uit scheemda op 03-09-2018
  • Beoordeling: 3.1

    Het was een goede winkel waar we al lange tijd klant zijn. Een recente ervaring was echter ronduit teleurstellend. Keuze van het product (te weinig in de winkel) gaat vanachter een laptop op de site van Expert, waarbij de goedkopere keuzes worden genegeerd. Vervolgens blijkt het gekochte apparaat niet naar verwachting te werken, maar deelt de verkoper mee dat omruilen niet gratis is (drie dagen in bezit). Verder wordt ons niet tegemoet gekomen, behalve dan de optie om een monteur langs sturen. Die wachten we dan maar af.
    Geschreven door Klant Oldenburg uit winschoten op 24-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Prima bediening en een goede prijs
    Geschreven door Klant uit midwolda op 23-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Al jaren klant en het advies en de service zijn heel erg goed. Wij zijn zeer tevreden klanten!!!
    Geschreven door Klant De Jonge uit wildervank op 17-08-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Gebeld voor een Smart TV. Binnen een uur bezorgd. Inclusief installatie en startklaar maken.
    Geschreven door Klant Lemein uit winschoten op 08-08-2018