Navigatie

Beoordelingen Expert Winschoten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Winschoten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Winschoten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Spijker 9.1

goed

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (236)

  • Beoordeling: 9.1

    goed
    Geschreven door Klant Spijker uit schildwolde op 25-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon no nonsens service. Grote keten met een lokale ondernemer die het uitvoert. Prima concept! In het kader van de winkelleegstand: Help de lokale ondernemer uit je buurt! (En bestel niet bij grote landelijke reuzen)
    Geschreven door Klant uit blijham op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Dit is echt een goed adres voor al uw wit goed en huishoudelijke producten
    Geschreven door Klant Kroger uit winschoten op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Super tevreden
    Geschreven door Klant uit bellingwolde op 02-08-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service, klantvriendelijk en deskundig personeel. Prima adres voor diverse aankopen.
    Geschreven door Klant uit westerlee op 19-07-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies en keurige snelle aflevering. Prijs veel beter dan bij grote concurrenten.
    Geschreven door Klant Bruin uit bunde op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.3

    ik ben zeer tevreden over de website en het gegeven advies
    Geschreven door Klant Oost uit sellingen op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Je wordt goed geholpen
    Geschreven door Klant Sijp uit winschoten op 22-06-2017
  • Beoordeling: 9.1

    in kleinere winkels wordt je persoonlijk beter geholpen en nemen ze de tijd voor je
    Geschreven door Klant uit oosterwijtwerd op 22-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Winschoten geeft een goede service,en dat vindt ik heel belangrijk.
    Geschreven door Klant uit wedde op 16-06-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Goed vriendelijk en betrouwbaar
    Geschreven door Klant Tammes uit onstwedde op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    In Groningen vatten we het kort samen: Expert; prima zaak!
    Geschreven door Klant Weerts uit scheemda op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Goeie service, deskundig personeel en komen hun afspraken na.
    Geschreven door Klant Knops uit veelerveen op 08-06-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Betrouwbaar, goeie service, goeie kwaliteit en altijd wel een leuke aanbieding. Winkel geeft wat luxere uitstraling dan andere soort gelijke winkels..
    Geschreven door Klant uit veendam op 02-06-2017
  • Beoordeling: 7.9

    expert is een fijne winkel,leuk personeel,behulpzaam,goede voorlichting en aandacht.
    Geschreven door Klant De Haas uit heiligerlee op 01-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Nette winkel met vriendelijk personeel, goede service. Echt een aanrader
    Geschreven door Klant uit groningen op 26-05-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Ik ben al jaren heel tevreden over de service van Expert Larmoyeur. Expert mag iets duurder zijn dan de internet winkels, maar dat verschil is terug te vinden in de extra service die wordt geboden. Je wordt zelfs ongevraagd teruggebeld om tips te geven of te ondersteunen.
    Geschreven door Klant uit blijham op 21-05-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Supergoed service en snelle en correcte levering!
    Geschreven door Klant Kettler uit noordbroek op 17-05-2017
  • Beoordeling: 7.6

    wat goed is houwen zo
    Geschreven door Klant uit winschoten op 17-05-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Vlotte en deskundig.
    Geschreven door Klant uit hollum op 03-05-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Wij worden al jarenlang op een professionele manier geholpen bij EXPERT LAMAYEUR te Winschoten. Niet altijd de goedkoopste maar wel service gericht en dat telt voor ons meer als de laatste euro korting.
    Geschreven door Klant Van der Laan uit bellingwolde op 02-05-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Goede winkel met prima mensen Fijne uitleg en hebben tijd voor je
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 28-04-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Prima sfeer .ik werd goed geholpen
    Geschreven door Klant Ginhoten uit oude pekela op 19-04-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Nee,geen zin in.
    Geschreven door Klant uit winschoten op 11-04-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Ik zou niet weten wat ik moet schrijven.
    Geschreven door Klant Cooke uit vlagtwedde op 09-04-2017
  • Beoordeling: 10.0

    een prettige winkel
    Geschreven door Klant uit zuidbroek op 06-04-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Niets veranderen, zo doorgaan
    Geschreven door Klant Rouppé uit veelerveen op 06-04-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Mooie zaak waar je goed advies krijgt van het.product wat je aanschaft En snelle levering en goede uitleg en installatie
    Geschreven door Klant Schrik uit midwolda op 06-04-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben zeer tevreden over de levering van mijn inbouw koeler door Expert!
    Geschreven door Klant Jonge uit scheemda op 26-03-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Ik maak geen reclame en weet ook niet wat ik hierover moet zeggen.
    Geschreven door Klant uit bellingwolde op 09-03-2017